T
torsen
Guest
Jó, jó, értem, de mit csinált a kapufánál a srác? Ezt is Cissé mondta neki?
Nem, a kapus. Szöglet volt, ez a szokás. Ő fogja a rövid sarkot. Bár a kérdésed után kétlem, hogy tudod mi a rövid sarok.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó, jó, értem, de mit csinált a kapufánál a srác? Ezt is Cissé mondta neki?
Rendeltem az amazon.de-ről néhány cuccot életemben először.
Majd kissé meglepődtem, mikor egyesével vonogatta le az árát, később pedig jöttek az e-mail-ek, hogy a 4 áruból 2 USA-ból (USPS), 1 Japánból (Japan Post) és csak egy jön Németországból (DHL)...
Vásárláskor kifizettem a magyar áfát (ez vmi uniós előírás tavaly óta) és amennyire ki tudtam bogarászni a cég intézi a vámot, de hátha van itt olyan aki már vásárolt náluk és tudja tutit, ilyenkor megfogják-e a vámon, vagy amazon-os cucc simán átjön?
Az attól függ, hogy mi és mennyi. Ha usànkából jön valami és nem könyv, akkor itt is mehetek a vámra...
Na ez komoly volt, kifejezetten jó meccs. A belgák fordítottak.Asszem' jó döntés volt a tippmix mellőzése ezen a vb-n. Japán éppen szexualizálja a belgákat.
De legalább ma már nem elvárás a harakiri.Szegény japánok...
Szevasz. Mazoista vagy??? /ha falusi vagy szoktak jarni a falvakat buszal arusok /egy busz tele katonai felszerelessel./ mimden evbe egyszer. Ha varosi passz./ha van a kozeledbe laktamya ami meg uzemel /tehat nimcs magarahagyva/ de nincs benne helyorseg /nem aktiv laktanya/ ott szokott lenni inkurencia. Erdeklodd meg az orsegtol mikor lessz a kovetkezo.Sziasztok, nem tudom hova kellene írnom ezt a hozzászólást, ez tűnt a legkézenfekvőbbnek.
Az lenne a kédésem, van-e valakinek, vagy tudja-e, hogy hol lehet kapni Honvédségi takarót (lópokróc), gázálarctáskát, és ejtőernyős surranót?
Üdv Általában minden komolyabb katonai ruházati boltban beszerezhető. Érdemes még a neten is szétnézni. A lópokroc hát az neces lesz. Alig tudtam szerezni egy normális állapotut.Sziasztok, nem tudom hova kellene írnom ezt a hozzászólást, ez tűnt a legkézenfekvőbbnek.
Az lenne a kédésem, van-e valakinek, vagy tudja-e, hogy hol lehet kapni Honvédségi takarót (lópokróc), gázálarctáskát, és ejtőernyős surranót?
Szevasz. Mazoista vagy??? /ha falusi vagy szoktak jarni a falvakat buszal arusok /egy busz tele katonai felszerelessel./ mimden evbe egyszer. Ha varosi passz./ha van a kozeledbe laktamya ami meg uzemel /tehat nimcs magarahagyva/ de nincs benne helyorseg /nem aktiv laktanya/ ott szokott lenni inkurencia. Erdeklodd meg az orsegtol mikor lessz a kovetkezo.
En csak satorlapot vennek a regi cuccokbol meg kanalgepet.
Üdv Általában minden komolyabb katonai ruházati boltban beszerezhető. Érdemes még a neten is szétnézni. A lópokroc hát az neces lesz. Alig tudtam szerezni egy normális állapotut.
Sziasztok, nem tudom hova kellene írnom ezt a hozzászólást, ez tűnt a legkézenfekvőbbnek.
Múzeumok éjszakáján pont ezeket láttam a Hadtörténetinél és a Szikla kórháznál. Bár a lópokrócot elmagyarázhatná nekem valaki, miért olyan kívánatos darab. Mire jó a civil életben?
Konmyen megeshet hogy hianycikk a magyar honvedseg egyik csodafegyveret nem arusitja csak ugy ki. Kiforrott tipus tobb mint szaz ev ota szinte valtozatlan formaba... Es ahogy a katonai szleng neve is mutatja tobb funkcios.Ez mondjuk logikus, azt hittem valamilyen más felhasználásra lesz, pl. túrázásra, ilyesmire. Lovon nem ültem életemben is 2-3x, így ez nem jutott eszembe. De netes military shopokban látok, igaz, mintha ott is hiánycikk lenne.