Ez nem elég feladat? Szerintem bőven kitölti a napot az hogy valaki rendesen háztartást vezet, és gondozza a gyerekeket. Nyilván nem kötelező ezt választani egy nőnek, lehet karrierista is, aki teper a melóban, és a férjére hagyja a dolgokat akit akkor Ő tart ki, s az ember intézi helyette a dolgokat otthon. Lehet azt is választani, hogy menő szingli vagy, tolod a karriert egyedül, baszol az egész család/háztartás dologra, embert sem tartasz ki akinek ezt kéne vinni helyetted, csak akkor jön majd 40 felett a jelenség, hogy gyönyörű igényes drága cuccok közt fényképezkedik a megsavanyodott ámbár sikeres néni 4+ cicussal, kutyussal/örökké sír hogy átbaszták a fejét tőle 10 évvel fiatalabb fluktuáló barátai.Hű, tényleg ennyi lenne a nők feladata? Felemelő jövő vár ránk...
Lehet úgy is, hogy ketten robotoltok, és próbáltok valahogy háztartást is vezetni, gyereket is nevelni, karriert is építeni közösen, viszont annak folyamatos rohanás a vége, illetve az hogy semmi sem megy úgy ahogy annak mennie kéne. Ez egy szükségállapot, csináltam sokáig, sokkal szerencsésebb szerintem az, amikor kellő jövedelem van ahhoz hogy az egyik fél(ez mivel egy maradi köcsög vagyok, szerintem szerencsés esetben a nő), szinte teljesen annak tudja magát szentelni, hogy otthon ne fusson a háztartás, a gyerekekkel is tud elég időt tölteni(tanulni velük, hozni vinni őket etc.).
Tudom, tudom, egy hímsoviniszta fasz vagyok...