M
molnibalage
Guest
Igazi véglény. Mindkettő.Ne viccelj, mi lett volna? Autós nyom egy gázt ha normális és továbbhajt. Az autós-biciklis viták szinte mindegyikében valamely fél veszít 3 másodpercet és ennyi, ha meg valaki elnézte akkor vállalni a felelősséget. Nekem is volt hogy nekimentem bringával álló autónak, becsöngettem, kifizettem a fényezést, semmi vita nem volt.
Engem is majdnem elütött országútival hasonlóan egy balra kanyarodó autó pár éve, pedig bicikli úton mentem, szerencsére sikerült felugratnom a kiemelt szegélyen amihez szorított, káromkodtam mint állat, erre visszajött a terepjárójával hogy hogy beszélek, próbáltam meggyőzni hogy van elsőbbségadás tábla, de azt mondta hogy mindig a nagyobbnak van elsőbbségé, és az ő autója 200 lóerő és 2 tonna. Kérdeztem hogy ez a logika mindenhova érvényes-e, mert én 100kg vagyok és 35 éves a haver szintén aki mellettem áll, ő 20 évvel több és 30 kilóval kevesebb, azt mondta hogy persze hogy, ha nagyobb lenne már verne, csak az autóból nem látszott hogy ekkorák vagyunk. Ezt hót komoly arcal bemondta basszus, hogy ha igazi bringás testűek lennénk pókalkattal már verne minket, csakhát elnézte.
A másik meg elütött egy jóember az Infoparknál a dunaparti bringaúton, nagy gázzal továbbment, aztán mikor látta hogy szirénaval rástartolt két rendőrmotoros kb 100méterre megállt és visszafutott hogy ugye jól vagyok, a rendőrök győzködtek hogy jelentsem fel cserbenhagyásos gázolásért, mondtam hogy hagyjuk, semmi bajom és nekem nincsen kedvem bíróságra járni, az ipse úgy hogy kiderült hogy a két rendőr mindent látott valami eszeveszet hazugság lavinát tolt, hihetetlen volt. Másnap már nem mentem sehova, mert az egyik térdem bedagadt fej nagyságúra, csak az esésnél még az adrenalin elnyomta a fájdalmat.
Sajnos egyesek semmiből sem értenek, legfeljebb abból, ha sajátos elveiket saját magukra alkalmazva egyszer jól pofán nem bassza őket valaki. Bár lehet, hogy annyira ostobák, hogy abból sem...Már bocsánat, de ez valahol a probléma. Adott esetben ott volt két rendőr szemtanú, szóval a fazon járhatott volna rosszul. De inkább elkerülik az emberek a konfrontációt, meg nem vállalják be a kényelmetlenséget. Nem csak te, az emberek nagy többsége. A végeredmény? Az ilyesmi is csak bátorítja arra a balfékeket, hogy ne változzanak, hiszen úgy se lesz következménye...