Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pont pár perce néztem én is. Szokásos kistelepülési sors.Mivel a magyar topikok zárva...
Minden kedves kommentelő társamnak !
![]()
Mivel a magyar topikok zárva...
Nekem 2 gyereknél úgy jött ki hogy a bruttót osztod 4-el, aztán a kapott összeget szorzod 3-al. 1-2 ezer forint különbséggel bejött mindig.Van valaki aki eligazodik az otthoni bérszámfejtés,meg a családi kedvezmények útvesztőiben?
2 gyerekkel bruttó 550-nek mennyi a nettója,sacc/kb?
A 2008-as válság után nagyon nem ezt láttam itthon főleg az építőiparban...Egy biztos a vilagtortenelem mar megtanitotta ha kiesik a termelo ero a szellemi munkat vegzoek alol azt a szellemi munkat vegzo jobban megerzi...
Meg valami az epitoiparban dolgozo ferfiak felesegei altalaban nem dolgoznak sehol se .haztartasbeliek. Vagy ha megis akadnak akik ddolgoznak kozuluk azok tingli tangli laza mwlot vegeznek. /az epitoipari felesegekre nagyon jellemzo mert a ferj mindig keres annyit hogy az asszony a haztartasra tudjon koncentralni./en megkeresem a penzt de mindig legyen fottetel az asztalon sor a huttobe es tiszta ruha a szekrenybe a gyerekek legyenek rendbe es a haz legyen tiszta a papirokat intezd helyettem hozzallas az altalanos epitoipari melosnal. Nem hiaba szeretik a nok az epitoiparban dolgozokat./
Ez mindenhol így van nem csak az építőiparban hidd el, ahol az asszony nem karrierista, és megkeresel egyedül annyi pénzt hogy ezt kivitelezni tudjátok nyomorgás nélkül.Meg valami az epitoiparban dolgozo ferfiak felesegei altalaban nem dolgoznak sehol se .haztartasbeliek. Vagy ha megis akadnak akik ddolgoznak kozuluk azok tingli tangli laza mwlot vegeznek. /az epitoipari felesegekre nagyon jellemzo mert a ferj mindig keres annyit hogy az asszony a haztartasra tudjon koncentralni./en megkeresem a penzt de mindig legyen fottetel az asztalon sor a huttobe es tiszta ruha a szekrenybe a gyerekek legyenek rendbe es a haz legyen tiszta a papirokat intezd helyettem hozzallas az altalanos epitoipari melosnal. Nem hiaba szeretik a nok az epitoiparban dolgozokat./
Legyél TE akkor a haladó szellemiségű, és vezesd elő hogy lenne pár jóképű izmos nagy természetű cimbid, lehet azonnal progresszív haladóvá válnaIgen, engem is szeretnek a nők,csak sajnos az asszonyn nagyon konzervatív,legalábbis ebben a témakörben....![]()
Hű, tényleg ennyi lenne a nők feladata? Felemelő jövő vár ránk...mindig legyen fottetel az asztalon sor a huttobe es tiszta ruha a szekrenybe a gyerekek legyenek rendbe es a haz legyen tiszta a papirokat intezd helyettem
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..