Most írtam neki.Megbeszeled vele vagy eleg csak annyi hogy: @Tcat ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most írtam neki.Megbeszeled vele vagy eleg csak annyi hogy: @Tcat ?
Most írtam neki
És mi újság azóta? Csak nem politikai gondok adódtak ? Vagy rájöttek hogy a htka annyira komoly magyarázatok vannak hogy semmi szükség Nógrádi úr Németes hülyeségire.
Itt az oldalon nem a mellé beszélés megy hanem rávilágítanak a lényegre
Haubagoi barátunkkal is leszámolt a CIA
Mack, ez kormány/MSZP-szóvivőhöz méltó nyilatkozat volt. A Biztpol topikok is eddig az Aktív témák között voltak, most meg nincsenek ott. Szóval légy légy oly bátyám ne maszatolj.Nem tudom mi lehet? De a topikok a helyükön vannak, tehát akkora nagy baj nem lehet.
Olvasd el a visszajelzések topikot!Mack, ez kormány/MSZP-szóvivőhöz méltó nyilatkozat volt. A Biztpol topikok is eddig az Aktív témák között voltak, most meg nincsenek ott. Szóval légy légy oly bátyám ne maszatolj.
Mack, ez kormány/MSZP-szóvivőhöz méltó nyilatkozat volt. A Biztpol topikok is eddig az Aktív témák között voltak, most meg nincsenek ott. Szóval légy légy oly bátyám ne maszatolj.
Tudom, olvastam. Ettől még nincsenek ott ahol eddig voltak és problémásabb megtalálni őket. Én nem vagyok komputerzsonglőr, amit Tcat írt "segítség"-et azt tőlem írhatta volna kínai nyelven is, ugyanannyit segített volna. Eddig az aktív témák között arra kattintottam amire akartam, most meg nincsenek ott a Biztpol-ok. Ha ez volt a cél akkor ezt kell írni (lenyelem), de nem azt hogy ott vannak, .... nincsenek ! :-(
Hát még egy Iowa a Panama Csatornában
A japánok, viszont nem tudtak kellő ütemben fejleszteni időhiány miatt.Érdekes még, hogy a japánok a tervezéskor számoltak vele, hogy az amerikaiak csak akkor tudnak majd a Yamato-osztályhoz hasonló méretű, páncélvédelmű és tűzerejű csatahajót építeni, ha feladják a lehetőségét, hogy az átkelhessen a Panama csatornán. Az Iowáknál ezt még nem lépték meg pár centi híján, a Montana-osztály viszont már nem fért volna át a zsilipeken.
Hát igem a Cher féle klippben benne van a hidegháború utána hangulat, de kőkeményen. Nem tudom, hogy ennél nagyobb haditechnikai eszközn forgattak-e valaha videüklippet, ha a Top Gun filmbevágásokból készült Danger Zone-t nem számítjuk.És még tortás hölgy, meg egy páratlan szakács is járt hozzájuk
Ez komlett hadművelet volt.Passz, ha forgattak is valamit egy Nimitzen, tuti nem volt akkora show, mint ami a Missourin volt.