K
kamm
Guest
Informatikuskent en mindig turelmes vagyok a technikai dolgokhoz fogalmatlanokkal, de csak akkor, ha nem hoborognek, ha nem meg nekik all feljebb, mikozben meg a legalapvetobb funkciokat sem kepesek megtanulni...
F10 es felbukkan.
Amint megtortent, View/Toolbar/Menu bar es permanensen ott marad.
Hosszu evek ota igy van.
Ennek meg ertelme sincs... mit szeretnel mondani?
FYI ha Google keresot akarsz hasznalni a toolbarban, akkor a bongeszoben aboutreferences#search es allitsd be ott.
Hibatlanul mukodik 15+ eve, en onnan hasznalom allandoan.
Szinte 15 eve ugyanugy allitod lenyegeben... bongeszoben aboutreferences#general es a Language and Appearance alatt Advanced, ott allitsd be a minimum font meretet 12-re (nalam peldaul az a minimum, mig a proportianal alapbol 16-os, de talald meg a sajat megfelelodet.)
Ezt megint nem ertem, mert en alapbol nem engedek szamtalan scriptet futni (munkam soran information security is alam tartozik)...
Szerintem kezdesnek barmit, amivel megtanulja legalabb a guglit hasznalni - ezek a megoldasok ugyanis mind-mind elerhetoek egy-egy keresessel, cirka tiz eve.
Talk about "lol"...
Én most már átálltam Chromre-ra, mert egyes funkció jobbak, de édes istenem, ebben is milyen bugos és feature hibák vannak. 5 perc alatt ezek jöttek szembe:
Nincs menu bar. WTF? Oszt melyik ökör döntötte ezt el? Mi lenne, ha én kapcsolhatnám ki, ha úgy érzem nem kell..?
LOL no.1
F10 es felbukkan.
Amint megtortent, View/Toolbar/Menu bar es permanensen ott marad.
Hosszu evek ota igy van.
A saját add-on keresője nem talál semmit. Nem vicc, tökmindegy mit írtam be, mindig 0 találat volt.
LOL no.2
Ennek meg ertelme sincs... mit szeretnel mondani?
FYI ha Google keresot akarsz hasznalni a toolbarban, akkor a bongeszoben aboutreferences#search es allitsd be ott.
Hibatlanul mukodik 15+ eve, en onnan hasznalom allandoan.
A karakter méretek állítása egy vicc.
Ami mondjuk a HTKA-n vagy SG.hu más más fórumon kisméretű szöveg, az egy adott beállításon lesz csak olyan méretű, ami FF-nél default az. Csak ennnél a beállításnál pl. Wikpedia is mini méretű. Tehát vagy szarul néz ki minden fórum, mert aminek kisebbnek kéne lenni az nagy, vagy a Wiki lesz apróbetűs más oldalakkal együtt.
LOL no.3
Szinte 15 eve ugyanugy allitod lenyegeben... bongeszoben aboutreferences#general es a Language and Appearance alatt Advanced, ott allitsd be a minimum font meretet 12-re (nalam peldaul az a minimum, mig a proportianal alapbol 16-os, de talald meg a sajat megfelelodet.)
A Facebook felületén az értesítések csak akkor váltnak olvasottá, ha nem új tab-ban nyílnak meg.
LOL no.4
Ezt megint nem ertem, mert en alapbol nem engedek szamtalan scriptet futni (munkam soran information security is alam tartozik)...
Bakker, ez ma a szoftver fejlesztés...? 10+ évig semmi gondom nem volt se add-on, se karaktermérettel, erre most ez...?
A Chrome előnye az, hogy látok értesítések, ha mail jött vagy üzenet máshol, ezt alapból nem tudja az FF, de lusta voltam rá add-ont keresni, ami éppen most csesztek szét.
Ezek után mi az istent használjon az egyszerű földi halandó..?
Szerintem kezdesnek barmit, amivel megtanulja legalabb a guglit hasznalni - ezek a megoldasok ugyanis mind-mind elerhetoek egy-egy keresessel, cirka tiz eve.
Talk about "lol"...