Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És még rosszabb lesz. Ma már többen használnak okostelt+tabletet mint PC-t így a fejlesztés és a webszerkesztés is "mobile first" irányvonalat követi....Ez ma a tempó szoftverfejlesztés terén...?
Mert par honapja automatikussa tettek a frissiteseket. Csak trukkozesek aran lehet elhalasztani.hogy miért éppen most.
Mindenkinek az. A hiba nem nalad van. Mar dolgoznak rajta.Az összes add-on használhatatlan
Bátyus már majdnem két éve Quantomot használ és minden addonja megy. Én átálltam Chrome-ra. Az FF meg rohadjon meg. Eddig sem tudott olyan dolgokat, mint a Chr. Kb. sikerült beállítani, de a felső menüsort továbbra sem tudtam előhívni...Mert par honapja automatikussa tettek a frissiteseket. Csak trukkozesek aran lehet elhalasztani.
Mindenkinek az. A hiba nem nalad van. Mar dolgoznak rajta.
Okádni tudnék ezektől a felületektől. A YT is kb. minden frissítéssel egyre átláthatatlanabb és szarabb olyan funkciók tűntek el róla, ami régen alapból kint volt. Cserébe még rohadt lassú is lett.És még rosszabb lesz. Ma már többen használnak okostelt+tabletet mint PC-t így a fejlesztés és a webszerkesztés is "mobile first" irányvonalat követi.
Sajnos nagyon fekete időszak jön nemsokára. A MS feladta az Edge-t ami egy szar volt. A Mozilla könyörög a felhasználóknak és fényezi magát, de látványosan az utolsókat rúgja....megérdemelten.....Az FF meg rohadjon meg. .....
Az FF-et eddig is megszokásból használtam. Olyan alap dolgokat sem tud, hogy új tab-ban megnyitni egyes oldalak egyes részeit, amit a Chorme igen. A Chrome küld értesítéseket FB kommentekről érkező levelekről stb. FF semmi ilyet nem tud.Sajnos nagyon fekete időszak jön nemsokára. A MS feladta az Edge-t ami egy szar volt. A Mozilla könyörög a felhasználóknak és fényezi magát, de látványosan az utolsókat rúgja....megérdemelten.
Lassan minden böngésző chroumium motoros lesz onnantól pedig az lesz a webes szabvány amit a Google mond. És amióta kiszedték a cég mottójából a "don't be evil"-t azóta nem nagyon bízom bennük. Ők sem magukban.
chrome://settings/ -et próbáltad már? A címsorba simán beírod. Ott van font type és size. Bár még sosem állítottam. Ha nagyobb kellett CTRL+egérscroll-al megoldottam, fonttípusra meg igénytelen vagyok.....Picit szokatlanok a karakterek (más típus és méret, nem lehet állítani, ....
Ja hogy meg csak most jon az uj szomszed! Hat hallgassatok jo hangosan ciganyzenet, veszekedjetek, bogjon a gyerek, csorogjenek az uvegek stb. Ha ezt hallja es rajon hogy ez egy gazos hely, lehet elmegy tole a kedve. Talan nem veszi meg, igy olcsobban meguszod, es szomszed nelkul bekeben elhettek.Most benne van a pénzünk ebben az ingatlanban (előző tulaj felhalmozott 3.5 millió adósságot, már vitte volna a bank, így az értéke feléért eladta), felújítottuk, rendberaktuk, ha áfa mentesen eladhatóvá válik kiköltözünk falura.
De 2 héten belül költözik az új tulaj az eddig üres szomszéd lakásba, elővigyázatosságból szigetelnék (egy sor spórolósan rakott tégla a válaszfal).
Persze, hogy megnéztem. A betűméret szürke és választani sem lehet, de sanszosan a feltett extension miatt. Csak azt nem értem, hogy arra reagál a fórum itt és az SG-n is, hogy mi a karakterméret, de a típusának váltására meg nem.chrome://settings/ -et próbáltad már? A címsorba simán beírod. Ott van font type és size. Bár még sosem állítottam. Ha nagyobb kellett CTRL+egérscroll-al megoldottam, fonttípusra meg igénytelen vagyok.
Villant az iq!
Ez a kommented mennyivel jobb?Tróger gyökérnek lenni viszont nem veszélyes neten, nem tudnak szájbaverni.
Egy mesét(!) spoilerezett el. Ezert meg nem kellene tetlegesseggel fenyegetni. Megis mit gondoltal mi fog tortenni a vegen? Ugy osztjatok mintha a Hatodik erzek csattanojat irta volna meg. Legalabb a spoiler vicces volt. (@papajoe )Látom te sem tudod melyik rendezvényen vagy... Majd ha megtanultad használni a spoiler tag-et, akkor lehet ugatni. Iq-zhatsz, de az ilyen fogyatékosokra nincs tolerancia, túl sok van belőletek.
Ez a kommented mennyivel jobb?
Egy mesét(!) spoilerezett el. Ezert meg nem kellene tetlegesseggel fenyegetni. Megis mit gondoltal mi fog tortenni a vegen? Ugy osztjatok mintha a Hatodik erzek csattanojat irta volna meg. Legalabb a spoiler vicces volt. (@papajoe )
Ja, ha valaki nem latta volna meg a The Sixth Sense c. filmet, akkor annak: Bruce Willis is egy szellem.
Vicceltem., de nem is ez a lenyeg. Inkabb az, hogy ott a spoiler tenyleg kinyirta volna a filmelmenyt, mig marvel univerzumban nem oszt nem szoroz.Nem érdekel milyen film.
...
Egyébként 1 hetes filmet hasonlítani a 20 évessel.. vastaps
A végén átállok Macre, mert legalábbis iOS-en érdekes módon minden webes cucc az asztali géphez képest nevetséges hardverrel is villámsebesen megy és nem kell vele foglalkozni.
Mákom van az Apple-lel ezek szerint, ott egyelőre a FF is zakkanásmentesen megy, pedig jól ki van tömve mindenféle pluginnel.
FF problema megoldasa:
https://blog.mozilla.org/addons/2019/05/04/update-regarding-add-ons-in-firefox/
"... Firefox Options/Preferences -> Privacy & Security -> Allow Firefox to install and run studies (scroll down to find the setting) ..."
Kiprobaltam. Mukodik.
Én most már átálltam Chromre-ra, mert egyes funkció jobbak, de édes istenem, ebben is milyen bugos és feature hibák vannak. 5 perc alatt ezek jöttek szembe:FF problema megoldasa:
https://blog.mozilla.org/addons/2019/05/04/update-regarding-add-ons-in-firefox/
"... Firefox Options/Preferences -> Privacy & Security -> Allow Firefox to install and run studies (scroll down to find the setting) ..."
Kiprobaltam. Mukodik.