Ki mondja meg, hogy ki az elvtárs? A Nemzeti Bank elnöke, és ha szigorúbban vesszük az Országgyűlés elnöke, a köztársasági elnök, a miniszterelnök.... azok nem elvtársak, mert ők megtértek? Csak mert mostanában divat lett lekomcsizni, ügynöközni mindenkit, akivel nem értünk egyet!
És a Palkovicsnak enyhén szólva is elég rosszak a referenciái, képességei egy ilyen tisztogatáshoz! Mert ne legyenek kétségeink, a vége az lesz, hogy többen visszavonulnak, és elhagyják az országot a tudósaink közül, ha még eddig nem tették meg!
Na a szart azért már ne védjük. Ami értelmes kutatás ma az országban folyik ahhoz maximum névlegesen vagy még úgy sincs köze az MTA-nak. Most hogy a kormány olyan embert tett meg tisztogatónak az megint más kérdés, de eddig te elvtársozol, meg ügynöközöl senki más. Én azt írtam, hogy a most ott lévő bagázs léhűtőkből áll, akik bebetonozták magukat, és igenis ki kell robbantani onnan. Az meg ha pár olyan "tudós" aki eddig és ezután se csinál semmit csak tartja a markát, az bizony szerintem nem érdemli meg a kiemelt szerepet. Nincsenek üldözve, csak ez a kormány benyújtotta 30 év után a számlát, és ők nem tudták kiegyenlíteni, ideje másokkal próbálkozni.
Tudod mindig az kiabál akinek a háza ég. Vagy mondhatnám vaj van a fejükön.
De ha bíbliai idézetet szeretne valaki: "Megmérettetek és könnyűnek találtattak"