Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az nem undorító, inkább az, hogy emberek halnak meg es a független újságírásárol ismert index ebben is meglatja a politizálas lehetőségét.Nincs a cikkben semmi undorító, mindenki tudja, hogy Magyarországon az állam és az üzlet néha egy kézben van.
Ugye nem baj, ha azt javaslom, hogy a hozzászólásaid lábjegyzetét csökkentsd, mert nagyon sok helyet foglal el a képernyőn és nehezebbé teszi a Fórum olvasását. Próbáltalak máshogy elérni, sajnos nem sikerül, biztos az én hibám.Már nyomják is át az indexen a főcímben a Vikinget mintha a magyar államé lenne a cég és a felelősség, holott csak a Viking Cruises magyar leánycége és a magyar állam közös tulajdonos a legfőbb dunai hajós cégben, amely a kikötőket működteti. A Viking magyar leányvállalata is csak azért, hogy még olcsóbban parkolhassanak Budapest legszebb helyein. Egyébként két nap óta ez megy az indexen. Először védték a Vikinget, hogy a Hableány ment be elé, majd amikor ez nem jött be, semmi mást nem csinálnak két napja, mint az állam felelősségét keresik, és erőlködnek, hogy van is. Undorító.
Jújj ez egészen érdekes amit mondsz!Már nyomják is át az indexen a főcímben a Vikinget mintha a magyar államé lenne a cég és a felelősség, holott csak a Viking Cruises magyar leánycége és a magyar állam közös tulajdonos a legfőbb dunai hajós cégben, amely a kikötőket működteti. A Viking magyar leányvállalata is csak azért, hogy még olcsóbban parkolhassanak Budapest legszebb helyein. Egyébként két nap óta ez megy az indexen. Először védték a Vikinget, hogy a Hableány ment be elé, majd amikor ez nem jött be, semmi mást nem csinálnak két napja, mint az állam felelősségét keresik, és erőlködnek, hogy van is. Undorító.
A koreai állami tvben a mai zenei műsort el akarták halasztani a magyar baleset miatt. A netizenek kiakadtak, hogy amikor az erdőtűz volt és a szolgálatát teljesítő katonák meghaltak nem maradt el, de vakációzó turisták miatt igen. Mivel ért kevesebbet a katona? Mi ez a kettős mérce. Ettől még nagyon sajnálják az áldozatokat, de nem kell túlreagálni.... DE, megjöttek a D.Koreaikak, akik nem fognak alkudozni....
Az e-cegjegyzek.hu oldalain követhető, hogy a tulajdonjogokról igazat írt az index. A cikk bevezetője valóban csúsztatás, de egyébként azt írják le, amit jurgenbauer (szerintem pont tőlük) idézett.Jújj ez egészen érdekes amit mondsz!
Ezt sehol sem olvastam és elhiszem, mert szerintem is volt Fekete Lyuk a témakörben. DE, megjöttek a D.Koreaikak, akik nem fognak alkudozni.
Ez valahol a független oldalakon kikereshető?
Ez nagyon ütős!
A koreai állami tvben a mai zenei műsort el akarták halasztani a magyar baleset miatt. A netizenek kiakadtak, hogy amikor az erdőtűz volt és a szolgálatát teljesítő katonák meghaltak nem maradt el, de vakációzó turisták miatt igen. Mivel ért kevesebbet a katona? Mi ez a kettős mérce. Ettől még nagyon sajnálják az áldozatokat, de nem kell túlreagálni.
Megtartották a zenei műsort.
A koreaiak meg jó lenne ha a Sewol katasztrófát vizsgálnák ki előbb normálisan mert ott közel 300 gyerek halt meg a tróger kapitány miatt.
Köszönöm, csak annyit akartam/ szerettem volna, hogy tisztuljon a balesetAz e-cegjegyzek.hu oldalain követhető, hogy a tulajdonjogokról igazat írt az index. A cikk bevezetője valóban csúsztatás, de egyébként azt írják le, amit jurgenbauer (szerintem pont tőlük) idézett.
Ha semmi másért nem, de azért a kuplerájért ami a Duna fővárosi szakaszán zajlik igenis az állam a felelős. Mert ugyebár dőlt a lovetta ... remélem most legalább rendet vágnak.Már nyomják is át az indexen a főcímben a Vikinget mintha a magyar államé lenne a cég és a felelősség, holott csak a Viking Cruises magyar leánycége és a magyar állam közös tulajdonos a legfőbb dunai hajós cégben, amely a kikötőket működteti. A Viking magyar leányvállalata is csak azért, hogy még olcsóbban parkolhassanak Budapest legszebb helyein. Egyébként két nap óta ez megy az indexen. Először védték a Vikinget, hogy a Hableány ment be elé, majd amikor ez nem jött be, semmi mást nem csinálnak két napja, mint az állam felelősségét keresik, és erőlködnek, hogy van is. Undorító.
Jol van! Hat a propaganda.Tisztelegjünk az áldozotak emlékének, hogy leírjuk az Őket megölő hajó nevét, és nem vikingezünk mindig!
Az Áldozata a Hableány És a
Gyilkos tengerészek vezette, magyar gazdasági kapcsolatokat is bíró, !
Viking Sigyn
Miről olvastál több 100 oldalt?Köszönöm, csak annyit akartam/ szerettem volna, hogy tisztuljon a baleset
, már csak a közvetlen fizikai behatások és ne legyen sok más, de azt amit leírtam, azt a tiszta szívemből írtam és rengeteg,
több száz oldal elolvasása után összegződött bennem.
Bocsi, ha nem volt érthető.
Mi ebben az ütős? Az hogy egy hazankba hajókat inditó tarsaságnak magyar leányvállalata is van? Azert van meg par ilyen.Jújj ez egészen érdekes amit mondsz!
Ezt sehol sem olvastam és elhiszem, mert szerintem is volt Fekete Lyuk a témakörben. DE, megjöttek a D.Koreaikak, akik nem fognak alkudozni.
Ez valahol a független oldalakon kikereshető?
Ez nagyon ütős!
Egy következtetést biztosan levonhatunk a balesettel kapcsolatban, nagy hajós nemzet a magyar rengeteg szakértő hajóssal még akkor is ha legtöbben csak papírhajót láttak eddig
Mi ebben az ütős? Az hogy egy hazankba hajókat inditó tarsaságnak magyar leányvállalata is van? Azert van meg par ilyen.
A koreaiak meg miről nem fognak alkudozni? A hatoságaink minden tőlük telhetőt megtettek és meg tesznek most is.