T
Törölt tag
Guest
Ha már közösködés én is inkább egy USA-UK közös hk programot tudnék eljépzelni. Mostanában úgyis kezdenek összeborulni.Szerintem a francia-német közösködésből sem lesz semmi.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha már közösködés én is inkább egy USA-UK közös hk programot tudnék eljépzelni. Mostanában úgyis kezdenek összeborulni.Szerintem a francia-német közösködésből sem lesz semmi.
Értem, de ha ezt leviszik az alaplőfegyver szintjére, mint ahogy elvileg vannak rá utalások, akkor ott repkedni fognak a 9 számjegyek!6,8mm-es könnyű géppuska az SF-nek?Az aprópénznek is kevés.Állítom az F-35 pilótafülkéjének teteje is drágább fejlesztés ráadásul a 6,8-as kaliber 1000 éve meg van meg a MINIMI sem egy új fegyver.
Értem, de ha ezt leviszik az alaplőfegyver szintjére, mint ahogy elvileg vannak rá utalások, akkor ott repkedni fognak a 9 számjegyek!
Ha végre befejeződik a BIZTPOL őrület a fejlesztési topicban, meg lesz egy kis időm, akkor belepörgök egy kis okoskodásba ott is.![]()
Erről beszélünk, nem?Sosem(vagy legalábbis jó ideig) lesz mert nagyon drága lenne.
Ez simán nem igaz. Csak, ha nem adnak pénzt, akkor nem tudnak sokat..
.
Csak hogy felmerult, hogy az oroszok nem tudnak tovabb lepni a szovjet idök, 80-as evek tervein es azt fejlesztgetik.
Ez sem igaz.Az, hogy Virginia osztaly, az a szabalyt erösitö kisszamu kivetel egyike, de ilyet az oroszoknal is lehet talalni.
Amire a legkisebb mértékben sem hasonlít az F-35. Ráadásul az egy paper jet maradt.Az F-35 jobb kerdes, gondolkoztam is hogy beirjam, de az F-35B-t eredmenyezö fejlesztes eredete a Lockheed ASTOVL programja, ami 1983-ban indult
Ez lenne a célszerű, csak a baj az, hogy ez 1970-es években sem vált be. Tutira elő fogják rángatni ezt példának, illetve a saját F-35-öst, ahol most kerek perec kijelentette vagy a Navy vagy a USAF, hogy a következő gépük csak saját igényekre lesz. Semmiféle "joint" szólamokkal ne fárassza magát senki.
A USMC (szerintem teljesen röhejes) igénye az F-35B-nek lehet, hogy hosszan tartó trauma lesz a közös projektek számára...
Ha már közösködés én is inkább egy USA-UK közös hk programot tudnék eljépzelni. Mostanában úgyis kezdenek összeborulni.
Ez elég ijesztő, bár sajnos logikus fejlemény. Régi disztópia, hogy az emberek egy óriási része csak becsatlakozik a "mátrixba", ott dolgozik, szórakozik, fogyaszt, és csak a minimális testi szükségletek miatt jön ki a valóságba. Végül is aki amúgy is a neten lóg egész nap, annak vonzó lehet ez az "életforma".A transzhumanistáknak most biztos fülig ér a szája...
.Ez simán nem igaz. Csak, ha nem adnak pénzt, akkor nem tudnak sokat.
.Amire a legkisebb mértékben sem hasonlít az F-35. Ráadásul az egy paper jet maradt.
Már az hatalmas hiba volt hogy elhagyták régebben a vészüzemi manuális irányzást.
Ez a legkisebb probléma. Az önbemérés és lőelemképzés a nagyobb falat a hagyományos rendszerben. Összetett folyamatok, sok gyakorlást igényelnek.Már az hatalmas hiba volt hogy elhagyták régebben a vészüzemi manuális irányzást.
Tetszik, nem tetszik a világ erre fog fejlődni. Ezt nem lehet megakadályozni.A transzhumanistáknak most biztos fülig ér a szája...
A transzhumanistáknak most biztos fülig ér a szája...
Így igaz, hasonlóan látom ezt én is. Ugye azt azért tudod, hogy keleten messze nem függenek és függöttek soha sem a digitális technológiától?Amondó vagyok, hogy ha lesz egy nagyobb konfliktus valahol a világban ahol a nagykutyák marják egymást, ott olyan elektronikai és informatikai harc lesz amivel pikkpakk kinyírják egymás rendszereit, nem lesz GPS nem lesz műhold nem lesz hálózati alapú hadviselés. Akkor jön majd a meglepi mert senki sem fogja tudni készségszinten használni az "öreg" eszközöket, berendezéseket, nem tudják alkalmazni a hagyományos "idejétmúlt" módszereket. Bizony előkerül majd az iránytű,à térkép, a logarléc meg a személyi futárok. Mindig mondom hogy a technológia fejlődik ugyan de az alapokkal tisztában kell lenni.
Egyre több ország hadereje vonja le ezt a következtetést
Igen, feltételezem hogy a kisebb büdzsé miatt rá vannak szorulva.Így igaz, hasonlóan látom ezt én is. Ugye azt azért tudod, hogy keleten messze nem függenek és függöttek soha sem a digitális technológiától?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..