Nem tudom, hogy ez hova kéne. Besza, behu.
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/avopyPO_460svvp9.webm
Origami level 1000.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tudom, hogy ez hova kéne. Besza, behu.
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/avopyPO_460svvp9.webm
Mi a baj azzal ha az emberek használják a vizet pl. öntözésre?
Az összes folyóvizünk a Fekete-tengerben köt ki, ha nem használjuk. Ha meg használjuk pl. öntözésre, akkor meg egy része elpárolog, és eső lesz belőle, másik része elszivárog a talajba és nő a talaj vízszintje. Nem?
Lehet kérni a vízműtől locsolócsapos mérőt. Ez csak locsolásra használható és nem kell csatornadíjat fizetni az elhasznált vízmennyiség után.
De amúgy igen, akinek 1 bitnél több agya van az ha lehet kútból és összegyűjtött esővízből locsol.
Nemrég voltam amúgy Dunakeszi-Göd-Fót háromszögben és borzalom ami ott van. Egymás arcába lett építve az összes új ház az általad említett stílusban plusz a másik probléma: családonként 2-3 autó, kombinálva az elégtelen infrastruktúrával azt fogja eredményezni hogy megállás nélkül mindig dugó lesz.Picsának költözik kertvárosba akinek csak nyűg a kert.
Nemrég voltam amúgy Dunakeszi-Göd-Fót háromszögben és borzalom ami ott van. Egymás arcába lett építve az összes új ház az általad említett stílusban plusz a másik probléma: családonként 2-3 autó, kombinálva az elégtelen infrastruktúrával azt fogja eredményezni hogy megállás nélkül mindig dugó lesz.
Még egy 8-10 éve kifejezetten nyugis, kényelmes kisvárosok voltak ezek, sok zöld területtel, most gyakorlatilag pest külvárosai.
Elsőrendő vádlott szerint a szárításkor veszít a THC tartalomból a növény. Kérdezi a szakértőt, kiszárították-e feldolgozás előtt. Ez most magát szivatja???
Nem is a felbontokepesseg a lenyeg, hanem hogy vegre szerves molekulakat lehetne vele vizsgalni. Ez atirna az orvostudomanyt.Nem tudom ki ért ehhez. Szerintetek ez működhet?
http://nuclearmorphology.hu/reszecskek/alfa-reszecske-mikroszkop/
Gondolom azert, mert nem mukodik.Sok tudományba bele írna az fix , csak azt nem tudom eldönteni, hogy működhet-e? És ha működik akkor miért nem verik nagy dobra? Mert nem kis tudományos jelentősége van ennek a találmánynak...
Nem tudom, de nekem nem tűnik baleknak. Ekkora hálózatot sztem nem építhetett volna csak a saját szakállára, nekem valószínűbb a gumitalpú háttér. Ezt erősíti a maxwell lanyával való kapcsolata, és hogy mekkora gépezet lendült mozgásba, amikor tényleg melegedni kezdett a pite, és a pizzagate-kutatók a moszados és vatikáni szálakat kezdék előhuzigálni.Epstein egy perverz balek volt. Simán csak megölték, hogy ne beszéljen a netwörkről, amit másoknak kiépített az amerikai elit mocskosabb részének kompromittálására.
Ó, dehogy is saját szakállára. Kellett egy tartótiszt neki. Ügynökök tucatjai dolgozhattak azon, hogy más feladataik mellett a körei felé tereljék a potenciális érdekelteket, stb. Egy professzionális hírszerző gépezet egy részlete volt. Igen, Moszad egy ismeretlen mértékű amerikai résztvétellel. Nincsenek összeesküvés elméletek, csak különféle állami és magánszervezetek dolgoznak a régi módszerekkel.Nem tudom, de nekem nem tűnik baleknak. Ekkora hálózatot sztem nem építhetett volna csak a saját szakállára, nekem valószínűbb a gumitalpú háttér. Ezt erősíti a maxwell lanyával való kapcsolata, és hogy mekkora gépezet lendült mozgásba, amikor tényleg melegedni kezdett a pite, és a pizzagate-kutatók a moszados és vatikáni szálakat kezdék előhuzigálni.