@Tcat @Mackensen @Phoenix
Kicsit elszabadult itt a belpol. Nem lehetne rendet tenni?
Más. Ez szerintem nem belpol. Általános. A világ minden országára igaz.
Miért van az, hogy mindenféle politikai vezető miatt lezárogatnak ezt azt és az állampolgár szívja meg? Nem értem, hogy miért kell a nagyon nagy embereket összevissza hurcibálni. Intézzék el a várostól távol és csá. Túl sokszor érzem azt, hogy a politika, mintha nem az válaszpolgár / kisemberért lenne. Az ilyen húzások azok, amivel csak növelik a távolságot a politikát végző emberek a tömegtől. Hogy a világ ugráljon úgy, ahogy XY fütyül...
Emlékeim szerint anno olyan is volt még régen bőven a netkorszak előtt, hogy a nagy repülőtereken bérelhető tárgyalók voltak, hogy az oda utazó üzletembereknek még a repteret se kellejen elhagyni. Ezt miért derogál a politikusnak ma? Vagy - már elnézést - de az online kommunikáció korában mi a f*sznak utazgatnak ide oda? Értem én, hogy póriasnak hat, meg info biztonság, de akkor mi kritikus, az ne online legyen. De, hogy mi f*sznak kell ezért egy fél várost megszivatni...? Csak mert megtehetik...?
Ráadásul klíma tudatosság meg minden másról megy szájkarate. A kisember és a cégek legyenek, de állami szinten meg az összes security és mindenkit mozgatják drága pénzen, meg kocsi, meg anyámkínja...? Azért valahol pislogok...