Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 406
52 217
113
Ja értem, ha nem tudod alátaásztani valódi stattal a mondadódat, akkor ignorálod a valóságot...
Bakker te ignoràlod a valóságot, ha szerinted nálunk a valóság feltakar a statisztikára, és 100 ból csak minden 3 ember cigány ahogy az önbevallás szerint kijött, akkor te tényleg egy alternatív valóságban élsz hozzám képest. Te a statisztikáidnak hiszel, én meg a szememnek.

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 269
2 090
113
Csakhogy az idő pl. a reprodukciós ráta miatt nem nekik - neki sem dolgozik.
Hát, van egy ilyen néni, aki sok éven át aranyozta be életemet, na ő keveredett bele a demográfiának ebbe a fertilitasi meg reprodukciós témájába. Ebből kifolyólag kényszerből nekem is kellett ilyesmit olvasnom (majd teleholdkor éjfélkor death metálra rituálisan elégetnem). Egyfelől a büdös életben nem tanultam demográfiát és eme trauma hatására azóta is lírai gitárriffeket vélek hallani, ha csak előkerül az "idősödés" témaköre....
Szóval amit sikerült kihámoznom, hogy marha jó statisztikák vannak arról, hogy mé nem szaporodik a zeurópai. Meg meg a sírás rívás, hogy jááj, áfrikában meg igen. De ahogyan Molni is leírta, meg ahogyan nekem a könyökömön jön ki:
- Nézzük már meg, Európában meg USA-ban mekkora guppi-boom volt a 2. vh után. Elég sok ideig fog eltartani amíg visszafogyunk arra a szintre.
- A többi régióban meg most csökken le ugyanúgy a szaporodási ütem.
- Afrika tök mindegy, lehet, hogy szaporák, de a halandóság meg nagy. Ha a természetes hajlandóság le is megy, akkor sajnos egymást fogják ölni. Vagy kapunk valami szexy járványt (nem véletlen, hogy mindenki tolja beléjük a védőoltásokat, mert senkinek nem hiányzik valami egzotikus himlő, tbc, stb).
- Latin-Amerika már 10 éve is pont egyensúlyban volt (1 szülőképes nő 2 gyerek)
- most ha a migráns be is megy Németországba, akkor előbb-utóbb a többségük felveszi a helyi életstílust. Szóval ő se fogja szétszaporodni magát. Oké, kretének vannak-voltak-lesznek. De nézzük már meg, az eddigi európai merénylők nem épp iq huszárok voltak. Idiótakat meg a jóléti társadalmak is kitermelnek magukból, ld Unabomber, aki korának legtehetségesebb matemtikusa volt, míg be nem ketyózott(tatták) és ki nem költözött tanyára (sajnos a magas iq szeret alacsony eq-val párosulni - ld szociopátia). Vagy mondjuk Breivik is több áldozatot termelt, mint az eddigi random belga-marokkói-mittomén népelemek. Most komolyan: az olasz maffia, az észak-írek vagy a baszkok a 70-es években durvábban nyomták mint most ezek a szerencsétlenek. Kedvencem volt az a brit hibbant, aki a saját etnikai csoportjaba tartozó honfitársaira támadt késsel (ők meg pozdorjázták szorgosan). Le merem fogadni, hogy az ilyen idiótáktól (valláskárosult / bűnöző / szervezett bűnöző) leginkább a saját szomszédságuk (többi migráns) szenved leginkább, Hansot meg pont nem erdekli, amíg nem őt késelik meg/ütik el. De erre minimális az esélye, szóval Hansot sokkal valószínűbben ütik el csak úgy natúr, mint ideológaiai alapon.

Az állam meg szépen teszi a dolgát. Franciáknál a huppogás ellenére bedaráltak pár nyomortelepet. Persze lehet mondani, hogy de utána visszamentek. Oké, de innentől majd gyakrabban jár arra a buldózer, utána meg nem kell sok ahhoz, hogy a helyi hatóság azt mondja: öcsém mi tényleg mindent megtettünk, látvanyosan nem akarsz itt maradni, úgyhogy skera fel a hajóra. Skandinávok is szépen elkezdték vágni a segílyeket, a többit meg majd végzik a mínuszok. Finneknél voltak szép példák arra, amikor irakiak húztak haza az első tél után (ezt amúgy meg tudom erteni, nekem 1 hét elég volt, pedig engem etettek-itattak). Svájcot is meg lehet nézni: az utcán látni mindenféle nációt, de valahogy ott még senki se próbalkozott be. Bizonyára a jó hegyi levegő, meg a minőségi takarmány. Mondjuk asszony volt, hogy keresztül gázolt egy focihuligán-rendőr bunyón, de minek pont a vasútállomason ölik azok is egymást. Meg persze valaki valmiért mindig tüntetett a parlament előtt (mint a próféták a Brian életében...).

Szóval: a demográfiai modellek szerintem túl sok minőségi információt nem mesélnek. Olyanok mint a virsli, a GDP meg a termelkékenységi mutató, hogy annyi minden van bele darálva, hogy nem szabad túl komolyan venni.

• Tetszik
Reactions: misinator

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 269
2 090
113
Nem nem, én ezt másként látom de nagyon, a Németek csak szeretnének majd mindenkit feltenni az első hajóra aki nem viselkedik szépen mint a hétszentség, de 10 év múlva már nem lesz hozzá erejük hogy megtalálják, begyűjtsék és felrakják őket...

Az USA sem a régi már, igen komoly és széles spektrumú problémahalmazzal néznek szembe.
Todd és Huntington szerintem igen jól látta a jelent jó sok évvel korábbról, hogy lesz nagy konfrontáció a civliziációk, főleg az iszlám és mindenki más közt, s jelenleg nyoma sincs annak amit Fukuyama mondott, hogy mindenki boldogan él egy háború és fegyvermentes világban, ahol csúcsrajáródott a tökéletes demokrácia.
Huntingtontól pont ezért mászok a falra: konfliktus az "iszlám meg a kersztenység között". Mi?! Hun?!
- Most ezt orszagok szintjén próbáljuk értelmezni (nemröhög!), akkor hm... iráni atomprogramot lehetne talán felhozni példanak, ami talán veszélyes lenne esetleg a "keresztény világra". De bakker az iszlám világ Marokkótól Indonéziáig ér, meg a szunnik amúgy is jobban utálják a shiákat, és szorgalmasan darálják is egymást.
- Egyének szintjén meg azt mondani, hogy a gazdasági migránsok civilizaciós kultúrkampfot tolnának is minimum vitatható. Ezt most abból szűrjük le, hogy pár piti bűnöző elgazolt pár embert, meg rendezett egy olyan lövöldözest, amit az amerikaiak helyből kiröhögnének.
- Most lehet azt mondani, hogy bejön a képzetlen szerencsétlenje és hozza a kultúráját. De ha nem integrálódik, akkor egy ideig el tud lavírozni a jóléti állam kebelén. Csak az nem túl sok mindenre elég. Onnantól meg megy a böribe, mert munkát nem nagyon fog kapni. Ha már USA-t idézünk, ott pont jól látható, hogy minden bevandorló csoport kitermelte a maga bűnözői csoportjait. Ez már inkább releváns probléma, de a rendőrséget meg pont ezért tartják. Egy terroristának rettenetesen meg kellene gebednie ahhoz, hogy az alvilághoz mérhető nyomorúságot idézzen elő (meg mint konkurenciát hamarabb el is tennék láb alól...).

M

molnibalage

Guest
Bakker te ignoràlod a valóságot, ha szerinted nálunk a valóság feltakar a statisztikára, és 100 ból csak minden 3 ember cigány ahogy az önbevallás szerint kijött, akkor te tényleg egy alternatív valóságban élsz hozzám képest. Te a statisztikáidnak hiszel, én meg a szememnek.
Hogy a francba lehet az, hogy az ország n+1 részén járva valhogy visszaigazolódnak ezek az arnyok kb. a átlagban. Egyes területeken és korcsoportban országosan vannak kilengések, de az ország kurvanagy. Naponta százszámra látok embereket és igen kevés külsőre ecthe cigányt látok és attól, hogy nem mind atomfizikus, attól még vannak, akik elkaristolnak. Képzeld, még dolgoztam is velük fiatal koromban és egyetem alatt is.

Valami elképesztően irritáló vagy hülyeségeiddel és hiteddel... Mert másod nincs...

• Tetszik
Reactions: sirdavegd
M

molnibalage

Guest
A Bombardier hír margójára.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 269
2 090
113
Egyébként van-e bármilyen minőségi következménye annak, hogy pontosan hányan vannak? Ha többen vannak a statisztikánál, akkor mi van?
A KSH ezt amúgy is tudja kontrollálni: nemzetiségi választásokon részvétel, iskolák is gyűjtenek ilyen adatokat, munkaügyi hivatalok (tudom, annak se ez a neve) is látják, közmunka/segélyek esetében is érezhető. Pályázati pénzt is lehet erre hivatkozva lehívni/nyúlni.
Ami a gáz, hogy ez az embertömeg milyen körülmények között él. Na az pontosan mindent elmond a honi vidékpolitikáról úgy teljes egészében. Meg az addiktológiai pusztulatról amiben leledzünk: avagy hogyan zárkóznak fel az alkoholizmus mellé a dizájner-cuccok... Szóval pont nem érdekel, hogy 300 vagy 900 ezer, ha összességében saját magunkat meg őket meg úgy mindenkit szivatjuk az egésszel és olykor nagyjaink ellopják az erre szánt pénzt (is). Jelenleg a honi felsőoktatásban könnyebb találni más földrészről származó embert mint romát. És ezt így kollektíve magunknak hoztuk össze, nem a Putyin-Brüsszel-Güllen-Soros. Lehet itt jönni káultúrával meg egyéb szociológiai marhaságokkal, pont nem érdekel 2017-ben. Ha azoknak a kölköknek nincs rendes oktatásuk, akkor jövőjük se lesz (vagyis van, de olyanért meg senki nem állna sorba, valszeg ők sem...).

M

molnibalage

Guest
Vagy mondjuk Breivik is több áldozatot termelt, mint az eddigi random belga-marokkói-mittomén népelemek.
Potosan ez jutott eszembe hazfelé tekerve. Kicsit olyan ez, hogy mindenki a cápatámadástól fél és nem attól, hogy agyoncsapja egy lahulló kókuszdió...

Most komolyan: az olasz maffia, az észak-írek vagy a baszkok a 70-es években durvábban nyomták mint most ezek a szerencsétlenek.
Nem kicsit. Meg voltak ugyebár kocsmi hátterű és ideológiáú terrorpisták NSZK-ban is. A Vörs Hadsereg Frakció...

Sharid

Well-Known Member
2017. szeptember 4.
5 476
2 834
113
Félórás sztori.....csak hogy el ne felejtsem melyik országban járok épp...

Rokonlátogató, gondoltam elugrok bicajozni egyet++ beugrok régen látott ismerőshöz. . Defekt. Sötétbe ragasztgassa aki akarja, meg ugye defektjavító cucc sincs épp nálam, de nem gond, mert van hozzá belső, csak nem nálam... Na jó, kölcsön downhill bicajjal haza, terv szerint elhozom gyorsan kicseréljük ...
Bicikliúton, lépésben, mert esik az eső, ezen meg ugye nincs sárhányó, és baromira utálom ha beterítődik trutyival a hátizsák. . Fakabátautó elém áll.
két fatörzs fejére húzza az óvszeres sapkát, igazoltatás.
Után megállapítja, hogy az egyesületi versenykerékpáron nincs csengő.
Kérdi miért.
Elmondom.
"Elismeri a szabálysértést?"
legyen meg az örömötök, meg tényleg nincs rajta csengő, elismerem.

jó akkor, legyek hálás hogy hogy csak egy ötezres csekk, mert neki meg KELL büntetnie.

jó. add ide azt csekket, nem állok le ilyeneknek könyörögni.

na melyik ország volt?

• Tetszik

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 269
2 090
113
Potosan ez jutott eszembe hazfelé tekerve. Kicsit olyan ez, hogy mindenki a cápatámadástól fél és nem attól, hogy agyoncsapja egy lahulló kókuszdió...

Nem kicsit. Meg voltak ugyebár kocsmi hátterű és ideológiáú terrorpisták NSZK-ban is. A Vörs Hadsereg Frakció...
Elvileg a tehén általi agyontaposódás nagyságrendekkel nagyobb valószínűségű. Ezt próbáltuk észben tartani, amikor a balatoni kéktúra útvonalán belefutottunk egy jókora legelőbe (valahol Kékkút meg a szedres erdő között...).
Vagy mint amikor pár éve Derekegyházon a közmókok meg a földmérők egymásra hívták a rendőröket, mert "jönnek a migránsok" (nem lehet eltévedni eléggé a pusztában ehhez... igaz, a legendák szerint Békéssámsont is csak ezért "szabadították fel" a szovjetek).

Csak az olaszoknál a Tiszta Kezek bíróságáig a maffia megölt annyi embert, amitől ma x-be állna a média szeme. A body count vezetett aztán a tömeges maffiaperekhez a 80-as évek végén. Pedig ott egy jól beágyazott, pénzzel alaposan megzsírozott rendszerről volt szó, nem néhány hülyegyerekről.
RAF is érdekes konstrukció volt, igazi szép iparosmunka, rendes titkosszolgálati háttérrel. Ma már ilyet se lehetne csinálni (nem mintha hiányozna). Meg azok a jófajta drogügyletekből finanszírozott fegyvereladások meg háborúk a 3. világban... hm... olyan asszem akad...

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 414
58 623
113

Rokonlátogató, gondoltam elugrok bicajozni egyet++ beugrok régen látott ismerőshöz. . Defekt. Sötétbe ragasztgassa aki akarja, meg ugye defektjavító cucc sincs épp nálam, de nem gond, mert van hozzá belső, csak nem nálam... Na jó, kölcsön downhill bicajjal haza, terv szerint elhozom gyorsan kicseréljük ...
Bicikliúton, lépésben, mert esik az eső, ezen meg ugye nincs sárhányó, és baromira utálom ha beterítődik trutyival a hátizsák. . Fakabátautó elém áll.
Kérdi miért.
Elmondom.

jó akkor, legyek hálás hogy hogy csak egy ötezres csekk, mert neki meg KELL büntetnie.

na melyik ország volt?

Bármelyik.
A rendőr kevés helyen dolgozik bíróként(is),nem volt csengő fizetsz,mi a kérdés?

• Tetszik
Reactions: fip7 and zsolti

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 865
61 601
113

Kérdi miért.
Elmondom.

na melyik ország volt?
Németorszàg.

• Tetszik

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 474
5 578
113

Kérdi miért.
Elmondom.

na melyik ország volt?

Nem lőttek agyon ezért az USA nem lehet :p

Sharid

Well-Known Member
2017. szeptember 4.
5 476
2 834
113
Nem , ott a rendőr elugrott a belsőért.
Nem egészen, de hasonló sztori.
Mondjuk, azért úgy kezdte az ember, hogy kezek jól látható helyen legyenek:) Biztos ami biztos....

• Tetszik

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 269
2 090
113

Kérdi miért.
Elmondom.

na melyik ország volt?
Jáj. Országútin volt mindig valahol eldugva egy alibi-csengő a kormányon. Gyk, koskormányon vagy fékezel-kormányzol, vagy csengetsz. Ami gáz, hogy még 2006 februárjában vettem egy gyönyörű kék sünt, ami később sajátos másodlagos jelentést kapott. De amellé is volt egy dugi-csengő, ha a hatóság nem fogadná el a sünnögést.

Anno Vásáhely-dögkútnál volt egy rettenet bicsigliút (gyökér, fa, lyukak, ami kell). 47-esen akkor még kint kellett menni az úton, csak itt a faluban kellett lemenni arra a trágyára. Országútival meg se próbálta senki. Én volt, hogy próbáltam nem beérni az előttem haladó rendőrautót, meg ismerőst meg is állították. Gyerek megkérdezi, hogy mennyi a bírság. 5000. Jól van, akkor ez a felni meg a küllők meg az agy annyiba kerül, hogy egy évig lehetne csekkezgetni :p

Kedvencem mondjuk az volt, amikor egy rutinos kollégát mertek be trafival és utána megállították, hogy ezt azért így csak nem kéne...

Engem bármilyen hihetetlen, még sosem intettek ki. Mondjuk világítok mint a karácsonyfa az elém ugráló nyulak-őzek-szarvasok-kuvaszok-rendőrök miatt (éjjel sosem tudhatod, mi ugrik eléd az árokból). Idén nyáron alig tudtam kimenni pászor, de csúcsosra tudtam volna rakni kajával a csomagtartót.

Amúgy azért is érdekes, mert régen dolgoztunk együtt rendőrökkel (lámpákat szereltünk kivilágítatlan idiótákra, hogy azt is elhagyják/rontsák/igyák). Na ott pl nem sok csekk fogyott, mert a forgalom 30%-a akadt fenn rajtunk (pontosan dokumentáltuk), de mindenkinek pont most lopták el, merült le, mittomén. Illetve akkor volt egy olyan szabály, hogy csak olyat büntet, ami a napi parancsban van. Szóval ha a főboss biciklista kampányt indított, akkor pár napig olyan volt, de amúgy meg tényleg égbekiáltó dolgot kellett művelni. Mondjuk volt egy olyan sötétzöld csaj, akit meg akartak lámpa miatt állítani, az a hülye meg próbált elmenekülni. Nem jött össze, a sétáló utcán már szabályosan rávetődtek, majd előállították a rend őrei. Mondjuk ő aztán "hírhedt", mármint olyan szinten űzi az elmebajt, hogy az amúgy halvérű biztosítási csapatvezető üvöltve zavarta haza mert a kreténje nem tudott zárva tartani egy sávot 10 percig. Ami egyhelyben állást és folyamatos be és kilégzést igényelne.

Elvileg amúgy ügyvéddel lehet kérni az ilyen bírság elengedését. Egy másik barátomat csónazázták ki békés pancsikolasa közepette, miszerint kéne a személyije. Na ő erre belenézett a fürdőgatyájába és nem találta. De később valahogy le tudta alkudni. Azóta rájött, hogy folyóban úgy kell úszkálni, hogy az ember mellett lebegjen egy kajak is... (verseny kajaknál ez amúgy simán megvan magától is, nekem szélcsendben, hullám egy szál se környezetben sikerült borulnom, mert túl magasan ültem portyában, ami a legalja...)

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
7 958
22 843
113
-Nézzük már meg, Európában meg USA-ban mekkora guppi-boom volt a 2. vh után. Elég sok ideig fog eltartani amíg visszafogyunk arra a szintre.
- A többi régióban meg most csökken le ugyanúgy a szaporodási ütem.
Peldaul Azsiaban mar gondot okozott a tulnepesedes. Kina es India legalabb tudomasul vettek es probaljak szabalyozni, masok inkabb honfoglalot jatszanak.
- Afrika tök mindegy, lehet, hogy szaporák, de a halandóság meg nagy.
A magas halandosaggal egyutt(!) ilyen szaporak es ott is a migracioban latjak sokan a megoldast. Nem kell nagy szamokra gondolni, de ha csak egy ezreleknek jut eszebe minden evben, hogy az eu-ba induljon...
- most ha a migráns be is megy Németországba, akkor előbb-utóbb a többségük felveszi a helyi életstílust.
Jo lenne. Ez tetszene mindenkinek, (tehat rasszizmus kizarva), de nekem ugy tunik inkabb csak behodolnak.
Az állam meg szépen teszi a dolgát. Franciáknál a huppogás ellenére bedaráltak pár nyomortelepet.
Allando(!) terrorkeszultseg van. A belugyesek a katonakkal egyutt az utcakon...
Vagy mondjuk Breivik is több áldozatot termelt, mint az eddigi random belga-marokkói-mittomén népelemek.
...
Csak az olaszoknál a Tiszta Kezek bíróságáig a maffia megölt annyi embert ...
Nem mosnam ossze a bunozest a migransok okozta problemaval. Alma-korte.
(Breivik a balosokat gyilkolta politikai okbol. Azt nem tudom a migranssimogatasnak mekkora resze volt ebben.)
Egyébként van-e bármilyen minőségi következménye annak, hogy pontosan hányan vannak? Ha többen vannak a statisztikánál, akkor mi van?
Peldaul ki akarnak szakitani 4 megyet az orszagbol, masok mecseteket epitenek, iszlamizalnak, no-go zonakat hoznak letre... Mondjuk olyan kultura is van ahonnan nem jelent ekkora terhet a migransok befogadasa. (Pl.: Kina.)

• Tetszik
Reactions: fip7

Sharid

Well-Known Member
2017. szeptember 4.
5 476
2 834
113
na mindegy.
azért most olyan a hangulatom, hogy nesze, ötezer, közösüljetekacsekkel...de mincs az az isten hogy sünnek akár csak egy marék levegőt adjak magamtól...
na jó, ez akkor is csak dobogóss sztori, az első hely az átkosbeli pacsai őrsparancsnoké, aki azt hitte megfogta az imperialista kémeet, de azt hiszem ezt már meséltem...

• Tetszik

Sharid

Well-Known Member
2017. szeptember 4.
5 476
2 834
113
na mindegy.
azért most olyan a hangulatom, hogy nesze, ötezer, közösüljetekacsekkel...de mincs az az isten hogy sünnek akár csak egy marék levegőt adjak magamtól...
na jó, ez akkor is csak dobogóss sztori, az első hely az átkosbeli pacsai őrsparancsnoké, aki azt hitte megfogta az imperialista kémeet, de azt hiszem ezt már meséltem...

utóirat.... úszónadrág: akad akit itt az alatt büntettek megg, amíg kivitte pizsamában a szemetet a kukába...

• Tetszik

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 406
52 217
113
Hogy a francba lehet az, hogy az ország n+1 részén járva valhogy visszaigazolódnak ezek az arnyok kb. a átlagban. Egyes területeken és korcsoportban országosan vannak kilengések, de az ország kurvanagy. Naponta százszámra látok embereket és igen kevés külsőre ecthe cigányt látok és attól, hogy nem mind atomfizikus, attól még vannak, akik elkaristolnak. Képzeld, még dolgoztam is velük fiatal koromban és egyetem alatt is.

Valami elképesztően irritáló vagy hülyeségeiddel és hiteddel... Mert másod nincs...
Akkor ha így látod, itt abba is hagyhatjuk. A lényeg az hogy ehhez is jobban értesz, természetesen, én meg irritáló és hülye vagyok. Hozzátenném, hogy szóval nem mondtam hogy ne karistolnának el, sőt van olyan is akinek sikerült kitörni, sajnos ilyen nem sok van, de van. Teljesen más miatt lett általam megemlítve, az miatt hogy lássa mindenki azt, hogy mennyire reális egy ilyen statisztika, ami önbevalláson alapul, mert más NEM KÉSZÍTHET ilyen statisztikát, ez maradt. Szerinted a reális nálunk 3%, cigány, és 6,6% török arab a Németeknél. Szerintem meg a stat. megint félrevisz. Ennyi.