T
Törölt tag 2822
Guest
Ha a cikkben állítottak igaznak bizonyulnak akkor az nagyon rossz fényt vet a magyar államra.
Későbbi esetleges személyeskedő és parttalan viták elkerülése érdekében,előrebocsájtom nem a kedvenc időtöltésem a migránssimogatás,nem vagyok tagja a Magyar Helsinki Bizottságnak,semmilyen formában nem kapok támogatást Gyuri bácsitól,és nem vagyok tagja a gyurcsányisták táborának sem.Az illegális migráció problémájának megoldása tekintetében pedig nem szimpatizálok Angela Merkel politikájával.
https://444.hu/2020/04/22/a-magyar-...-lehetoseg-nelkul-tonkretette-egy-diak-eletet
Van ott egy nagy HA, és nem államra vetnek rossz fényt hanem a rendőrségre, csak a 444-nek jobban jön ha a magyar államot a jelenlegi kormánnyal bárhol ütni tudja. A kiutasítás előtt a hivatalnokok nem az ujjukból szopják ki a szükséges információt, az alapján döntenek amit eléjük tesznek.
Idézet a cikkből:
"Miután fény derült rá, hogy mind a gyanúsítás helyével, mind időpontjával gond van, a rendőrség egyszerűen módosította az adatokat. Átírták az időpontot és a helyszínt, hogy azok nagyjából megfeleljenek a kórházi dokumentumokban szereplőkkel, kivették a vádból az agresszív viselkedést, és benne hagyták, hogy az iráni lány engedély nélkül elhagyta a szobáját."
Erre valami bizonyíték, háttérinfó, hogy miért írták át, és pontosan kik írták át? Mert így eléggé úgy tűnik, hogy az újságíró kedve szerint odafirkantotta ezt a pár sort, direkt úgy fogalmazva, hogy az olvasó a gonosz rendőrséget okolja mindenért.
„Semmit nem mondtak arról, hogy mit kéne tennünk vagy hogy kéne viselkednünk a kórházban, így én semmilyen szabályról nem tudtam. Ezért sokkolt, amikor láttam a médiában, hogy nem tartottuk be a szabályokat. Egyáltalán semmilyen szabályzatot nem kaptunk.”
Bocsi, lehet velem van a baj, nekem európai emberként egyrészt nem szükséges elmondani senkinek, hogyan kell egy kórházban viselkedni mert tudom. A magyarázat fele pedig csúsztatást. Lehet, hogy nem adtak neki szabályzatot igen, gondolom itt most egy 150 oldalas paksamétára gondol, de azt, hogy maradj itt ne menj ki a szobából ha nem is beszélnek közös nyelvet kb egy kézmozdulattal is lehet jelezni az ápolóknak is, azt pedig én nem hiszem el, hogy senki ne jelezte/mondta volna neki és a társainak, bármelyik nap is hogy ne menj ki innen.
"Szerencsétlen irániakkal példát statuáltak."
Nagyon helyes, ebben van a lényeg. Be se kellett volna őket engedni, menjenek azonos kultúrkörnyezetű országba vagy ha idejönnek akkor viselkedjenek. De semmiképp se lepődjenek meg ha kollektíve küldjük haza az egész csapatot ilyen esetben. Ha nekem ki kellene mennem UAE-be vagy a környéken bármelyik iszlám országba (ne adja az ég, úgyse mennék oda) többed magammal, pl magyarokkal, és ha ott többen közülünk elkezdenének részegen randalírozni meg letépni a nőkről a fekete lepedőt én kurvára nem lepődnék, nem sértődnék meg ha az egész csürhét velem együtt hazazavarnák. Ha valakire haragudnék azok legfeljebb az agyhalott társaim a csoportban. Statuáljanak csak példát, néha azt is kell!