Szerintem ez azert tulzas. Nem taxisofor vagy sebesz a holgy. Artatlan hulyeseget csinalt, raadasul csak magat nevettette ki. Oke, nem szabad atesni a lo tuloldalara, de kellenek az ilyen kis hulyesegek az elethez. Szvsz. normalis esetben ilyenkor csak lesz egy vicces sztorja az embernek, aztan minden megy tovabb a megszokott kerekvagasban.
Bevallom sose volt szimpatikus a holgy. Annyit tudtam rola, hogy nem hulye es egy musort korrektul le tud vezetni. Most pedig kiderult, hogy tenyleg nem egy zombi droid es ezert kapott tolem egy piros pontot.
Asszem' az kiralyi tv-n volt egy eset par honapja, hogy a bajaiak leitattak egy riportert. Ot 3 honapra felfuggesztettek a kepernyorol. Az is vicces volt.
Ezzel még egyet is tudnék érteni, ha a szóban forgó hölgy nem egy riporter lenne, hanem mondjuk halőr. (Elnézést a halőröktől.) Jelen esetben viszont egy komoly hangvételű, politikai műsort kellett vezessen, amivel együtt, még az általam oly csekély mértékben tisztelt Szanyikapitánynak (mint ahogy ilyen helyzetben bárki másnak) is kijárt volna annyi tisztelet, hogy nem részegen ül le vele riportot csinálni. Ide tartozik szerintem az is, hogy aki nap mint nap a képernyőn exponálja magát, az viselkedjen tisztességesen, ha jó példát nem tud mutatni, legalább hozza a kötelezően elvárható minimumot.
Én is ittam már munka közben nem tagadom, ritkán de előfordult (névnapok, nőnap, stb.), de soha nem annyit, hogy a magam korlátait jól ismerve, a munkaképesség és a jómodor határait ne lépjem át. Akinek összeakadnak a szavak a szájában, galuskás a hangja és láthatóan nem feldobott, hanem nyomott, nyúlott arcú, zavart viselkedésű az már ezeket a határokat régen és jócskán átlépte. (Ismerve a hölggyel kapcsolatos korábbi információkat, nem gondolnám, hogy nincs tisztában azzal, hogy az alkohol tekintetében hol vannak az ő határai, azt gondolom inkább, hogy azon a határon nehezen tud megállni.)
Sajnos azt a kijelentést, hogy a hölgy nem hülye rengeteg örökbecsű felvétel cáfolja csuklóból.
Csak egy példa a sokból:
Azt, hogy egy műsort korrektül le tud vezetni, azt a szakmabeliek kérdőjelezik meg leginkább - és amint ez nekem, mint egy teljesen laikusnak is feltűnik - jogosan.