Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 076
62 599
113
Lassan ott tartok, hogy kivânok ennek a sok baromnak egy „baloldali“ gyözelmet ( mint Butapesten...) a következö vâlasztâsoknál. Autân egyék meg, amit föztek. Akkor lesz sirâs és fogcsikorgatâs ès 4 év szakërtöi, ejropèer, liberâlis kormânyzâs
Gyurcsânnyal az élen.Jaj de jó lesz! :(
De ha ezt akarja az Isten adta nèp?

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 496
59 089
113
Miféle rendszerbontásra gondolsz mint alternatíva? Olyanra ami az Usa-ban, Nyeu-ban zajlik? Antifa BLM? Királyság/cárság megint mint az oroszoknál Putyó, vagy mi reális váltást képzelsz el? Reálisat, mert szavazni ideákra nem lehet!

Félve teszem be,rettegve :D ,és csak trollkodás a részemről,hiszen nem tartom élhető létszerveződési formának a demokráciát,megnéztem pár videót,mi mögé álltak be,mekkorát léptek a pár hónap alatt mióta párt lettek,persze mindenki le fogja szarozni őket,mert attól tökkeménycsávó a fotelból,főleg,ha némi arisztokratikus gőggel megfűszerezi :rolleyes: ,de szerintem van kakaó a Toroczkai srácban,még nem árult el semmit,ami mőgé beállt,polgárjenőként is jó,ott lakik a tűzvonalban,nem egy budai villában,én vigyázó szemem rávetem.
Ilyen ötletei vannak,hogy a brüsszeli bíróságok álltal a gyilkosoknak megitélt kártérítéseket a nem kellően puha párna,a kevés élettér,stb miatt ne a gyilkosok kapják szabadulásuk után,hanem az áldozatok,vagy,hogy a degenerált állat belépve a lottózóba,szilánkosra törte az éppen ott tartozkodó nagyfater arcát,ne őt jogvédjék már,hanem akit majdnem megölt,pl.
Meg szibériai bérrabtartás,halálbüntetés vissza állítása,értelmesebb úniós pénz elosztás,csupa fasság.

https://mihazank.hu/

https://www.youtube.com/c/MiHazánkMozgalom/videos

Nekem csak annyi a bajom a,hogy el kellene hagyniuk a cigány szót,és csak mint "bűnözők" gyüjtőnév alatt kellene a dologgal foglalkozni,mert így mindenki egyből rasszizmust kiált.
A halálbüntit nem támogatom,és nincs is realitása.
A bérrabtartást igen.
A csendőrség felállítását sem értem,van rendőrség,azt kell megerősíteni,felszerelni,megfizetni,jogosítványokat adni nekik,és pont jó arra amire a csendőrséget akarnak.
Prájdot én is betiltanám a nagyfaluban,kint a mezőn táncikálhatnak,ahol nem zavarnak senkit.

Miskolci Ogre

Well-Known Member
2019. december 21.
7 604
26 456
113
Szerintem meg Te kapod be tátott szájjal a fityiszes faxerdót.
Ez a táblázat meg finoman szólva baromság.Hirtv meg a kurucinfó baloldali?
Megjegyzném,hogy levehetnéd Bud Spencer képét,mert szégyent hozol rá.Neki a hasa volt nagy,nem az arca.És szerény volt,ami reád nem igazán jellemző.

Már esment a személyeskedés (nem is te voltál megszólítva de ez mindegy is ) mindenféle tények és érvek nélkül ! Alsó polcos voltál az is maradsz !

Aki ismer az tudja milyen is vagyok , a Mestert tőlem jobban kevesen tisztelik , pont úgy megsirattam mint az édesapámat ! Én meg csak ennyit jegyeznék meg esment !

helyes-r-s2.jpg

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 541
52 884
113
Nekem is szimpatikus a mi Lacink, caak hát olyan kevesek, hogy nagyon. Nem alternatíva, sajnos.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
13 078
18 351
113
Félve teszem be,rettegve :D ,és csak trollkodás a részemről,hiszen nem tartom élhető létszerveződési formának a demokráciát,megnéztem pár videót,mi mögé álltak be,mekkorát léptek a pár hónap alatt mióta párt lettek,persze mindenki le fogja szarozni őket,mert attól tökkeménycsávó a fotelból,főleg,ha némi arisztokratikus gőggel megfűszerezi :rolleyes: ,de szerintem van kakaó a Toroczkai srácban,még nem árult el semmit,ami mőgé beállt,polgárjenőként is jó,ott lakik a tűzvonalban,nem egy budai villában,én vigyázó szemem rávetem.
Ilyen ötletei vannak,hogy a brüsszeli bíróságok álltal a gyilkosoknak megitélt kártérítéseket a nem kellően puha párna,a kevés élettér,stb miatt ne a gyilkosok kapják szabadulásuk után,hanem az áldozatok,vagy,hogy a degenerált állat belépve a lottózóba,szilánkosra törte az éppen ott tartozkodó nagyfater arcát,ne őt jogvédjék már,hanem akit majdnem megölt,pl.
Meg szibériai bérrabtartás,halálbüntetés vissza állítása,értelmesebb úniós pénz elosztás,csupa fasság.

Nekem csak annyi a bajom a,hogy el kellene hagyniuk a cigány szót,és csak mint "bűnözők" gyüjtőnév alatt kellene a dologgal foglalkozni,mert így mindenki egyből rasszizmust kiált.
A bérrabtartást igen.
A csendőrség felállítását sem értem,van rendőrség,azt kell megerősíteni,felszerelni,megfizetni,jogosítványokat adni nekik,és pont jó arra amire a csendőrséget akarnak.
Prájdot én is betiltanám a nagyfaluban,kint a mezőn táncikálhatnak,ahol nem zavarnak senkit.

És akkor megkapnád a Vona-féle Jobbikot.

Miskolci Ogre

Well-Known Member
2019. december 21.
7 604
26 456
113
Mit leltem vasárnap délutáni filmnézés közben ! Érdekes mindenki vonja le a konklúzióját !

1:01:38-tól a jelenet az érdekes !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 008

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
28 070
99 718
113
Nekem is szimpatikus a mi Lacink, caak hát olyan kevesek, hogy nagyon. Nem alternatíva, sajnos.
Pedig szükség lenne egy nemzeti radikális pártra! Toroczkai elég jól nyomja, kellene még mellé 3-4 értelmes karakter. Van is ott. Viszont a szokasos radikál jobbos értelmetlen hülyeségeket hagyniuk kellene.
Sokakat taszít, a hülyék nem érnek meg ennyit.

A bérrabtartást igen.
A ciganytémát nem tudják elhagyni, mert egyszer már nagyot szólt. (jobbik előretörése) Mondjuk megoldást nem kínálnak, de figyelemfelhívásnak jó és ilyenkor lépni kell a kormánynak.
Halálbünti csak Európában tabu, Isten tudja miért... Én ezt is nyomnám!
A bérrabtartás blöffnek tűnik...
A prájdon én már túlvagyok. Már ugy érzem a szervezőknek fontos a cirkusz, így a reklám. Nem csoda, hogy idén is a Szent Koronával provokálnak.

Ahol lenne terük a fiatalok! Kár hogy nincsenek beágyozódva az egyetemeken úgy mint anno a Jobbik. Ez kis misszió is lenne, mert kezd hozzánk is begyűrűzni a nyugati trend és kezdi beszippantani őket a globalista hálózat.

• Tetszik
Reactions: zsolti
T

Törölt tag

Guest
Balázst egy értelmes , számokkal és adatokkal dolgozó és ez alapján véleményt alkotó embernek ismertem meg itt a fórumon (a stílusa az olyan amilyen , de de nagyon nem a hülyék közé tartozik ) erre tátott szájjal rohangál ő is faxerdőben a mainstream média hatására !
Aki tv-t néz napi szinten az az idősebb lakosság +az otthon ülő inaktívak . Na most ha csak a környezetemből indulok ki akiknek ismerem a szokásait azt látom , hogy csak és kizárólag az idióta sorozatokat sugárzó adókat nézik azon belül is az RTL KLUB-ot (mint a fenti ábra is mutatja ) és nem kapcsolnak el a híradóra sem tehát nagy többségük az ország többi tévénézőjével egyetembe valamelyik kereskedelmi csatornát nézi kiemelten pl a már említettet ! De íme egy tételes felsorolás okulásul mindenkinek !

M-diumok-ar-nya-Mo-n.png

Tehát lehet át kellene értékelni az elnyomott hazai média helyzetét !
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt te gyüjtötted? o_O
A zoom.hu 1,5 éve megszűnt (elérhető még az oldal, de nem frissül). A hírtv-t visszavették ugye. A blikkről egy cikk. Kuruc.info baloldali? :p:D
A Lánchíd rádió megszűnt. Az ATV-ről ugye most derült ki, hogy már Sanyibá' rendelkezik egy ideje felette. Nagyjából percei vannak a korábbi irányvonalnak...

És akkor még nem beszéltünk a KESMA-ról. A KESMA több mint 55 taggal rendelkezik. (ez valószínüleg nem a végső szám!!!)
És persze ne felejtkezzünk el a teljes Királyi Médiáról (7 tv, 7 rádiót, 5 online hírportálról)
És akkor még nem beszéltünk az MTI-ről, ami ingyenesen biztosít hírügynökségi tevékenységet... :confused:
A hivatalosan nem politizáló - elvileg semleges - médiumok is az Ő "híreit" közvetítik. Egyrészt, mert ingyenes, másrészt, mert ha nem így tesznek, akkor felzabálják őket.
Különben minden stimmel! :rolleyes:
Tehát lehet át kellene értékelni az elnyomott hazai média helyzetét !
Ez tényleg így is van!

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 225
35 572
113

A bérrabtartást igen.
Demokrácia egy tág fogalom.Az athéni demokrácia fejlődése(vagy inkább bukása) jol szemlélteti a mai folyamatokat.
A svájci formája meg 700éve működik.Az amerikai formája meg máig jol működik abban a környezetben,amire kitalálták anno,a vidéki amerikában.De láthatóan gondok vannak a rendszerrel a nagyvárosokban.
Én viszont visszahoznám a halálbüntetést is.Aki szándékosan,nyereségvágybol,aljas indokkal ölt,annak helye a biton van.De a fő gond nem maga a halálbüntetés léte,vagy nem léte.Inkább hogy a törvények nem egyenlően érvényesek mindenkire.
Már esment a személyeskedés (nem is te voltál megszólítva de ez mindegy is ) mindenféle tények és érvek nélkül ! Alsó polcos voltál az is maradsz !

Aki ismer az tudja milyen is vagyok , a Mestert tőlem jobban kevesen tisztelik , pont úgy megsirattam mint az édesapámat ! Én meg csak ennyit jegyeznék meg esment !

helyes-r-s2.jpg
pocsékul gépelek.És?Nem vagyok gépirónő.
Folyamatosan személyeskedsz,fölényeskedő ,lekezelő bunkó stilusban irogatsz.Gyanitom,hogy ezt élő szóban nem nagyon engeded meg magadnak,mert qrva gyorsan találkozna a hátsó feled némely kevésbé toleráns hallgatóság bakancsának orrával.
A Mester is nagyon gyorsan kiosztana.Legalábbis azok a karakterek,kiket megformált.

Halfdan

Well-Known Member
2019. január 9.
2 235
3 260
113
Kivel legyen érdemi vita? Szanyikapitánnyal? Dobrev Klárával? A rappelgető áruló Vonávál? Gyurcsánnyal, Mesterházival, Csehkatkával, Donáthannával, Hadházival, Fegyőrrel, Bangónéval, Kunhalmival? Távol álljon tőlem hogy mosdassam a fideszt, de nincs tőlük jobb, ez van :(.

Az a probléma h az általad felsorolt alakok a "lakosság" felét képviselik, (a kormánypárt a másik felét). Szerintem kevesen vagyunk hogy, akármelyik feléről csak úgy lemondhatnánk.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

Robur

Well-Known Member
2018. április 9.
3 249
5 293
113

A bérrabtartást igen.
Pfff... A fidesz kis nyilas tagozata. IQ negatív betyárok, agyhalott hülyék és minden egyéb selejtek gyűjtőhelye.

• Tetszik
Reactions: Halfdan and Wilson

Miskolci Ogre

Well-Known Member
2019. december 21.
7 604
26 456
113
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt te gyüjtötted? o_O
A zoom.hu 1,5 éve megszűnt (elérhető még az oldal, de nem frissül). A hírtv-t visszavették ugye. A blikkről egy cikk. Kuruc.info baloldali? :p:D
A Lánchíd rádió megszűnt. Az ATV-ről ugye most derült ki, hogy már Sanyibá' rendelkezik egy ideje felette. Nagyjából percei vannak a korábbi irányvonalnak...

És akkor még nem beszéltünk a KESMA-ról. A KESMA több mint 55 taggal rendelkezik. (ez valószínüleg nem a végső szám!!!)
És persze ne felejtkezzünk el a teljes Királyi Médiáról (7 tv, 7 rádiót, 5 online hírportálról)
És akkor még nem beszéltünk az MTI-ről, ami ingyenesen biztosít hírügynökségi tevékenységet... :confused:
A hivatalosan nem politizáló - elvileg semleges - médiumok is az Ő "híreit" közvetítik. Egyrészt, mert ingyenes, másrészt, mert ha nem így tesznek, akkor felzabálják őket.
Különben minden stimmel! :rolleyes:

Ez tényleg így is van!

Gugli legyen a barátod ! Az elsőt bemásoltam de van aktualizált változata amihez ti is pont úgy hozzá tudtok jutni mint én vagy bárki ! Az egykor Jobbik és a hozzá tartozó Kuruc infó ma már ehte ballib Fletó tábor !

Miskolci Ogre

Well-Known Member
2019. december 21.
7 604
26 456
113
pocsékul gépelek.És?Nem vagyok gépirónő.
Folyamatosan személyeskedsz,fölényeskedő ,lekezelő bunkó stilusban irogatsz.Gyanitom,hogy ezt élő szóban nem nagyon engeded meg magadnak,mert qrva gyorsan találkozna a hátsó feled némely kevésbé toleráns hallgatóság bakancsának orrával.
A Mester is nagyon gyorsan kiosztana.Legalábbis azok a karakterek,kiket megformált.

Volt már ki vette face to face is a bátorságot de nem én kullogtam el sosem vérző orral ! De nem vagyok szájkarate mester és egy kép többet mond ugye 1000 szónál !

besz-logat-s.jpg
besz-logat-s.jpg

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
2 298
4 785
113
Amig van aki megveszi ennyiert addig miert lenne olcsobb au ara? Mennyi a beszerzesi ara ezeknek? Az afat meg csokkentettek 5%- ra es megis emelkedett az ara. Hogy van az hogy mas uzlet tudja adni azt a szalamit 5000ft-ert? Kapitalizmus van, ha megveszik ennyiert akkor ennyi az ara. Jo hogy nem kitalaljatok hogy OV szaladgal a boltokban az arazo pisztollyal...
Szép védelme a be nem vallott inflációnak.
A forint gyengén tartása jó az államnak, de ettől még folyamatos áremelkedést okoz. A statisztikát jól rendben tartja az üzemanyag árának esése, de ettől még minden drágább lett. Hogy ne a szalámit nézzük, az egyik nagyáruházban vett kenyér kilója tavaly óta ~270Ft-ról ~330Ft-ra emelkedett. Az 5%-os áfán csak azok nyertek hosszú távon, akiknek üzlet. Akik 27%-ot igényelnek vissza/számolnak el a megvett dolgok után, de csak 5%-ot kell befizetniük a bevétel után...
Az élelmiszer-árak átlagosan fél év alatt elérték az adótartalon csökkentése előtti szintjüket. Azóta meg nőttek tovább...

T

Törölt tag

Guest
Gugli legyen a barátod ! Az elsőt bemásoltam de van aktualizált változata amihez ti is pont úgy hozzá tudtok jutni mint én vagy bárki ! Az egykor Jobbik és a hozzá tartozó Kuruc infó ma már ehte ballib Fletó tábor !
Ilyet egyáltalán minek teszel be? Miért nem az aktuálisat teszed be? o_O
Ezt miért nekünk kellene megkeresni?:hadonaszos:
Hja hogy az nem felel meg az izlésednek?
Ez olyan, mint amikor boki "illusztrációt" tesz be, csak ezt persze elfelejti említeni.
Különben engem nem érdekelnek az ország médiaviszonyai, de a nyilvánvaló ferdítéstől hányok.