W
Wilson
Guest
Nem tudtam olyan baromságot írni amit ne vettél volna komolyan (lehet egy másik helyen még el is dicsekedtél vele, hogy egy narancsost oktatsz ki éppen), pedig a végén már fullba toltam a kretént...
Most is jössz ezzel a hülyeséggel, hogy "kölcsönös tiszteleten alapuló vita" miközben olyanokat írtam ami alapján a velem egyet nem értőket deportáltatnám vagy megkövezném.
Ülj le és olvasd vissza milyen hülyeségeket írtam ma délelőtt neked "szabad véleménynyilvánítás" címszó alatt.
Részemről mindenesetre nincs harag, azt hittem le fog esni miről van szó, és jól elhőbörgünk egymással
Akkor úgy tűnik nem eléggé érzékeny az irónia érzékelőm .Amúgy én minden hozzászólást komolyan veszek még ha elsőre hülyeségnek vagy nagyon véresszájúnak látszik is.Én nem tartozom egyik szekértáborhoz sem, viszont végtelenül elszomorít,hogy mennyire megosztott az ország,mert ezt használja ki az éppen hatalmon lévő kormány pártállástól függetlenül, ha képesek lennénk végre egymásra magyar emberként tekinteni,attól függetlenul,hogy ki milyen istenben vagy pártban hisz,akkor ez az ország egy nagyon élhető hely lenne.Amúgy pont a napokban a Vadhajtásokon sikerült a komment szekcióban egy véresszájú fideszhívővel (aki a diskurzusunk elején pont olyanokat írt mint te) teljesen normálisan elbeszélgetnem és kiderult,hogy egy inteligens ember ugyanazok a problémák foglalkoztatják mint engem vagy bárki mást,számomra ez is azt bizonyítja,hogy egyedul a mindkét politikai oldal által alkalmazott politikai manipuláció ver éket a magyar emberek közzé.