Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Art Decot karmolod?
meg egy kakukktojás
Tonnányi plusz joggal? Mindenki egyenlő, de q nők egyenlőbbek felkiáltás alapján?
Ez azért meredek összehasonlítás. A KGST mellett mintha lett volna egy másik, nyugat-európai gazdasági szövetségi rendszer. A KGST kizárólag a szovjet hatalmi zóna tervgazdálkodásának kirakatszervezete volt a Nyugat felé, ahol a Moszkvában kialakított gazdasági stratégiát öntötték formába.A KGST az kb a 10 évvel ezelőtti EUnak felelt meg.
Az eu népszavazást most is meg lehetne csinàlni, ha meg nemtetszik az eredmény akkor elcsalták!
Na itt a megoldás. Szájer csak a munkáját védte!
Most még röhögtök...de majd a pénteki meetingen amikor önként kell bevállalni dolgokat!
Én már szóltam bent, hogy leszbi vagyok, szóval nekem nővel kell!
keverik a szart rendesen. de még szomorúbb hogy vannak akik az LGBTQRST.... szélső liberalista (nemzet/keresztény/nyugati kultúra/fehér/ cis ellenes) ideológia törekvései elleni lépéseket a homoszexuálisok elnyomásának veszik. És nem tudják feldolgozni hogy egy homokos nem biztos hogy egy vágányon lesz ezzel a destruktív ideológiával mely önkényessen eldöntötte hogy képiseli a homokosokat.
Ezt azért raktam be,hogy ez a Szájer ugy
(amit én amúgy emberileg egy szomorú történetnek tartok)azért nagyot futott a világban és egyáltalán nem használt a Fidesznek és az országnak.
nem az én bajom hogy nem vagy tisztában az LGBTfigetspinner céljaival és az eddig elért eredményeivel.Hát ez elég halványra sikeredett... Nagyon hasonlít a "mi kommunistánk jó kommunista, a ti kommunistátok rossz kommunista magyarázatra". A mi homokosunk konstruktív, a ti homokosotok destruktív.... jajaj!
Ne felejtsük el, Hitlert is osztrákia adta a világnak, a CEU nem tudta mit vállalt be Béccsel !Bécsi CEU: A Bécsbe költözött CEU szinesbörű diàkjai panaszkodnak, hogy gorombán bànnak velûk a bécsi magisztrátuson,nem tiszták a követelmények, többet kiutasitottak már, mert túllépték a tartózkodâsi engedélyüket.
Nem tagadom, hogy a kàröröm a legszebb öröm...:’
Rendben. A mi Jóskánk elbaszta, nem kicsit, én nagyon haragszom rá. Az buzi party volt sanszosan, és drog, szopóálarc nélkül, legyen neked is igazad...
Dehogynem, ha Magyarországon a buziság vádjára olyan karaktergyilkosságokat fel lehet húzni, mint anno a Vonáét, ráadásul nem csak a pestisrácok/888 és hasonló szennylapokban, hanem a parlamentben, akkor ez akár gyengíthetné is Orbánt.
Persze a kormánypárt vak hívői számára csak akkor baj, hogy buzi valaki, ha az épp ellenzéki és vitya elvtárs mondja rá. Ha Fideszes, akkor az rögtön magánügy, botlás stb...
Ez azért meredek összehasonlítás. A KGST mellett mintha lett volna egy másik, nyugat-európai gazdasági szövetségi rendszer. A KGST kizárólag a szovjet hatalmi zóna tervgazdálkodásának kirakatszervezete volt a Nyugat felé, ahol a Moszkvában kialakított gazdasági stratégiát öntötték formába.
Olvastam, eléggé konteo gyanús, abból is a gyengébb féle.
Orbán szempontjából csak vérciki, de nem befojásolja a terveit. Sok támogatója eddig sem volt, nem tudom kit vizionáltok, aki segített volna neki, de most a Szájer bukásával majd nem fog.
Mint irtuk, Szajer volt a whip es a vice chairman, azaz az egyik legbefolyasosabb ember a Neppartban. Most nagyon jo sansszal repulhet a Neppartbol a Fidesz, ha a Foni nem visszakozik az EU-s vitaban.