Az a szoci Lackner volt.és csak az asztma elleni gyógyszerét szívta fel az orrába.
Borkairól semmilyen drogos felvétel nem volt. De szépen beépítette a sztoriba a propagandamédia. Látod te is igy emlékszel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az a szoci Lackner volt.és csak az asztma elleni gyógyszerét szívta fel az orrába.
Azt hittem azért mosolyog mert egy vékony, fiatal prostit dug.A Borkais sztorinál is meg volt szervezve. Nem telefon, hanem a szemüvegbe beépített kamerával dolgoztak. Ezért mosolyog bele a fotókba.
Ez is egy opció, meg más is lehet az.Mikor jönnek majd az ürgebőrbe vart békaemberek...?
Édes istenem, fel sem merül bennetek az, hogy ezek az emberek ennyire végletesen el vannak szakadva a valóságtól és ekkora baromságokra képesek és azt hiszik, hogy megússzák.
Azt a keveset látjuk, aki belebukott ebbe.
Aztán jöttök itt mindennel, hogy titkosszolgálati akció meg anyámkínja. A borkainál is csak egy prosti kellett, akinél otthagyták a telefont. Mert ennyi eszük nincs az eresztényi erkölcs mellett....
Azért van olyan felvétel, amin úgy tűnik, mint ha az egyik munkásasszonnyal fotózkodott.A Borkais sztorinál is meg volt szervezve. Nem telefon, hanem a szemüvegbe beépített kamerával dolgoztak. Ezért mosolyog bele a fotókba.
Ezt láttátok már?
Azt hittem azért mosolyog mert egy vékony, fiatal prostit dug.
Nem ertem minek orulsz, lesz jogallamisagi mechanizmus, semmi erdemi vatozas nincs.Még ez se tudta kiütni pedig igen rákészültek a bal-kibek ! WIVO ! Winner is Viktor Orbán !
https://metropol.hu/aktualis/magyar-gyozelem-szuletett-a-jogallamisag-vutm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
Még ha nem is lenne változás, egy iránymutatást kell készítenie az EUnak, márpedig ez az eu sebességét nézve azt jelenti, hogy valamikor a temporális hidegháború kezdetére (31. Század) már meg is lesz.Nem ertem minek orulsz, lesz jogallamisagi mechanizmus, semmi erdemi vatozas nincs.
Megj, mi járna BTKilag Sz. Józsefnek, ha a pesti bulinegyedben fogják meg azzal a hátizsákkal, -
Nem ertem minek orulsz, lesz jogallamisagi mechanizmus, semmi erdemi vatozas nincs.
Nem ertem minek orulsz, lesz jogallamisagi mechanizmus, semmi erdemi vatozas nincs.
Semmi.
Amennyire én tudom, egy szem ekit találtak nála, amiről azt mondta, hogy nem az övé, nem szívott, drogtesztet meg nem csináltak.
Bizonyítani így bajos lesz bármit is, és ugye nem neki kell bizonyítani az ártatlanságát.
Err, nem egeszen. Az o taskajaban talaltak, ezen a ponton, ha jol ertem a belga torvenyeket, o mar minimum szabalyserto, azaz mar nagyon nehez lesz az artatlansagat feltetelezni (erre ugye van a jogalkalmazoi gyakorlat, ha valaki ismeri a belgat buntetougyi gyakorlatot, akkor az biztos meg tudja mondani, ilyesmire mit ker az ugyesz ill mit ajanl fel.).
Dehogy nincs. ha ezt igy alairjak, akkor a Foni tulajdonkeppen elerte, amit minimum akart (mert megfurni nem tudta volna, az vilagos volt neki is, hiaba volt a nagy melleny):
1. konkret kovetelmenyek lesznek, nem homalyos gumiszabalyok meg mondatok,
2. ez raadasul jo ket ev lesz, mire megirjak es elfogadjak
3. a buntetoszankciokhoz konkret, bizonyitott EU-s karokozas szukseges - csaladjogi, bevandorlasi stb ugyek miatt nem lehet penzt visszzatartani
4. a bizonyitasi eljaras fuggetlen, partatlan, szabalyos jogi procedura lesz, az eljaras ala vont allamnak jar due process es bizonyitani kell mindent (azaz nincs "elitelo hatarozat" egy Sargentini-fele amator shitshow alapjan)
5. minden allamra egyforman, ugyanazok a kovetelmenyek fognak vontakozni
Az Orbáni retorika alapja az volt,hogy vétózunk mert mi nem fogadjuk el,hogy a Magyarországnak járó pénzeket összekapcsolják a jogállami mechanizmussal azt követően kiderült,hogy ezt a csatát nem lehet megnyerni így ráállt a kármentésre és eddig úgy néz ki a hogy a reálisan elérhető legkisebb arcvesztéssel jön ki a dologból,jól látod a minimumot elérte mert a választásokig nem lesz akadálya az EU-s pénzek felhasználásának plusz ehhez még hozzájön a Covid pénz és ez az anyagi erő mindenképpen szükséges számára,hogy esélye legyen egy masszív parlamenti többség kialakításához a 22 választásokon.El kell ismernem jól mérte fel meddig lehet elmenni De ettől függetlenul a folyamatok elindultak OV-k máshogy kell majd politizálnia az EU-n.De persze meg kell várni,hogy pontosan mit fog tartalmazni a megállapodás és persze azt minden tagállamnak el kell fogadnia.
Az Orbáni retorika alapja az volt,hogy vétózunk mert mi nem fogadjuk el,hogy a Magyarországnak járó pénzeket összekapcsolják a jogállami mechanizmussal azt követően kiderült,hogy ezt a csatát nem lehet megnyerni így ráállt a kármentésre és eddig úgy néz ki a hogy a reálisan elérhető legkisebb arcvesztéssel jön ki a dologból,jól látod a minimumot elérte mert a választásokig nem lesz akadálya az EU-s pénzek felhasználásának plusz ehhez még hozzájön a Covid pénz és ez az anyagi erő mindenképpen szükséges számára,hogy esélye legyen egy masszív parlamenti többség kialakításához a 22 választásokon.El kell ismernem jól mérte fel meddig lehet elmenni De ettől függetlenul a folyamatok elindultak OV-k máshogy kell majd politizálnia az EU-n.De persze meg kell várni,hogy pontosan mit fog tartalmazni a megállapodás és persze azt minden tagállamnak el kell fogadnia.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..