R
Ruby de Puteaux
Guest
US Army féllánctalpasainak utóélete tűzoltó járművekként.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
US Army féllánctalpasainak utóélete tűzoltó járművekként.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezt csak azért, mert nem igaz, hogy a sok alternatív gyógyász ingyen dolgozik. Baromira nem.
Hihetetlen, hogy a konténereket nem rögzítik, csak úgy rápakolják. https://www.origo.hu/tudomany/20120...etkontenerek-ezrei-lebegnek-az-oceanokon.htmlMennyire játszhatnak Ilyenkor a szavakkal a biztosítónál!?
Az első fele tiszta BTR-152. Főleg az első képen.US Army féllánctalpasainak utóélete tűzoltó járművekként.
![]()
![]()
![]()
![]()
A fegyverbeszerzéseink után (amelyek egyébként nem vetítenek előre nagylétszámú MH-t vagy más országra bármilyen fenyegetést), megjelent a cseh lapon a Trianonnal, illetve a magyar Trianon-traumával foglalkozó cikk. Cseh fegyvereket is vettünk és szerintem veszünk is még....
Biztos vagyok benne, hogy a Kormánynak majd kezelnie kell es nyugtatni a szlovák stb. érzékenységet. Fel kell készülni erre és higgadtnak maradni.
Angolra fordítottam google-lel, nem tűnik vészesnek a cikk tartalma. Ti mit gondoltok róla? @PavolR ? Te állandóan kommentelsz ott...
https://www.armadninoviny.cz/madarsko-potlacene-trauma-ktere-nikdy-nezmizelo.html
Szerintem cseh a szerző, ez magyarázza a hangnemet szerintem.meglepően kultúrált és propagandától mentes..nem is szlovák írta
Nem mondtam, meg nem kell, hogy ingyen dolgozzon.
ingyen?
elmesz egy tucat hokuszpokusz szeanszra, mert mindig mondjak 1-2 nem eleg, ami vagy segit vagy nem, es kb tobbet fizetsz mint a korhazi kezelesre.
a coming outon gondolkodik?
Azzal nem segíted a függőt a leszokásban ha dobálod neki pakkokat!![]()
https://magyarnemzet.hu/belfold/a-nemetek-sem-akarnak-szavazast-deutschrol-9109649/
Amikor megtérül a Leó-k ára![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..