Beszélgető

Most olvasom a Facebook-on, hogy emel kollega sem fog már ide írni többet.
Sok hasznos információt osztott meg velünk ezen a fórumon (is).
Nyugodjék békében.
Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.
Emel az édesapán volt. A COVID-19-cel való találkozást sajnos nem élte túl.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Egy kép róla 1989-ből.
dR2b6cd.png

2012-ben Ostravában.
mOV20pL.png

Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.

Egy kép róla 1989-ből.
dR2b6cd.png

2012-ben Ostravában.
mOV20pL.png
Részvétem!

Azt a kurva életbe! Balázs, apudat nagyon szerettem így látatlanban is, pár éve mikor rájöttem hogy Ő az, a rá való tiekintetből és tiszteletem jeléül kezdtem el hanyagolni a veled való késhegyre menő vita keresését! Fogadd megrendült és őszinte részvétemet! Hatalmas tudású, és kiváló jellemű Úriember volt!

Nyugodjon békében!

Attól, hogy falun megeszik a háztájit, az iparilag kizsigerelt tojótyúkok az EU-ban nem értékesíthetőek élelmiszerként.

Hát, mégis eladják pedig.
Van barátom akik tojástermeléssel foglalkoznak, és ők biztos hogy kiárusítják olcsón őket, pár nap alatt elmegy a több ezer tyúk. Régen hogy tanulja az üzletet neki is részt kellett vennie az eladásban, utána két napig nem tudott fogni. Egy marékban kell három csirke nyakát elkapni és kiadni a hatot az ablakon... És ők ezt nagyjából két havonta csinálják.

Egy kép róla 1989-ből.
dR2b6cd.png

2012-ben Ostravában.
mOV20pL.png
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Mindig kimért, nyugodt hangvételű hozzászóló volt. Nagyon sajnálom! Őszinte részvétem!

Attól, hogy falun megeszik a háztájit, az iparilag kizsigerelt tojótyúkok az EU-ban nem értékesíthetőek élelmiszerként.

A nyereség maximalizálás miatt az optimális(legmagasabb hozamú) tojó-időszak végén már nem nagyon kapnak kaját az elszállításig("kidobásig) ezért olyan soványak, állatorvosi szempontból az alultápláltságon kívül semmi bajuk.

Csirke-/tojás-gyár :rolleyes:
Még csak nem is öregek ekkor(max. 1-2 éves közötti korúak kb.) a várható bő tíz-éves élettartamukhoz képest.

Tágabb család tapasztalata:
Pár hónap alatt felszednek pár kilót és tojnak is még rendesen a jobb tartás miatt.
Hülye embertelen/"állattalan" nagyüzemi tartási mód :eek:

• Tetszik
Reactions: gergo55

Egy kép róla 1989-ből.
dR2b6cd.png

2012-ben Ostravában.
mOV20pL.png

Uram isten!Bár nem ismertem őt,azt a kegyetlen érzést viszont sajnos ismerem amit egy szulő elvesztése jelent szavakkal nem lehet leírni,ennek ellenére,őszinte részvétem.

• Tetszik
Reactions: molnibalage
Őszinte részvétem! Nyugodjon békében! :( Neked és a Családodnak kitartást, erőt és egészséget kívánok!

Nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétem. Édesapád járt párszor a múzeumban is, akkor találkoztam vele személyesen, pár szót váltottunk csak.
Itt a fórumon nagyon sokat és szakmailag is nagyon hasznos információkat osztott meg velünk, különösen a MiG-21-essel, de úgy általában a repülőgépszereléssel, repülőgép üzemeltetéssel kapcsolatban. Hiányozni fognak a kommentjei, észrevételei.