Nem akarok nagyon mélyen belemenni a dologba, csupán a baloldali emberkék rohadt nagy képmutató kettős mércéjére akartam felhivni a figyelmet, amit itt is látok. Tehát Ugyanazon emberek a Facebook balos hircsatornáin, legyen az 444; 24.;Telex; hvg, meg akármelyik másik, telibe bevédik a "melegeket", kivéve a Szájert, mert ő nem meleg, hanem buzi. ÉS ellene megengedhető minden buzipoén, minden kétértelmű mém, minden sikamlós, más alkalommal homofóbnak, nácinak, kirekesztőnek, embertelennek, nem európainak kikiáltott megjegyzés. Ezeken a balos oldalakon Szájerre kiirt bvzipoénkodós beirások százszámra kapják a lájkokat. Arra céloztam, hogy ha ezt egy baloldali közéleti személyiséggel, vagy csak úgy általában lmbtwqrt közösség BÁRMELYIK tagjával tennék meg mások, olyan sivalkodás lenne, hogy még az uniós országokban is csak a magyxar homofóbiáról értekeznének. De bezzeg a Szájert lehet buzizni. Nekem ez nem baj, félreértés ne essék, csak akkor miért baj, mikor a pride kapcsán is mennek a poénkodások. Az miért is nem fér bele? Van a kirekesztő homofóbia meg van a közösségi homofóbia? Nem tudom érthető e ez? És mondom, persze Kaletát heréljék ki, Szájer, Borkai takarodjon a közéletből stb.