Beszélgető

Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.
Emel az édesapán volt. A COVID-19-cel való találkozást sajnos nem élte túl.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Egy kép róla 1989-ből.
dR2b6cd.png

2012-ben Ostravában.
mOV20pL.png
Őszinte részvétem. :(

• Tetszik
Reactions: Wilson
Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.

Egy kép róla 1989-ből.
dR2b6cd.png

2012-ben Ostravában.
mOV20pL.png
Őszinte részvétem! Nyugodj békében @emel

• Tetszik
Reactions: molnibalage

Egy kép róla 1989-ből.
dR2b6cd.png

2012-ben Ostravában.
mOV20pL.png

Őszinte részvétem...

• Tetszik

Egy kép róla 1989-ből.
dR2b6cd.png

2012-ben Ostravában.
mOV20pL.png

Részvétem!
Egy nagyon meghatározó tagja volt ennek a közösségnek. Hiányozni fog! Nyugodjék békében!

Egy kép róla 1989-ből.
dR2b6cd.png

2012-ben Ostravában.
mOV20pL.png

Őszinte részvétem.

• Tetszik
Engem ez megérintett... De tényleg. Nekem nagyon hiányozni fog :(.

Mindig olyan mértékletesen, pártatlanul, okosan szólt hozzá mindenhez. Maga volt a bölcs, nyugodt, letisztult és szélsőségektől, indulatoktól mentes szakértelem ha HT-hoz vagy pláne repüléshez szólt hozzá, s a sokat tapasztalt és látott ember ha mindennapi dolgokhoz, geopolitikához.

Úgy érzem picit mindenki apukája is volt itt a fórumon! Sajnos egy valóban értékes emberrel lett kevesebb a világ...

Engem ez megérintett... De tényleg. Nekem nagyon hiányozni fog :(.

Mindig olyan mértékletesen, pártatlanul, okosan szólt hozzá mindenhez. Maga volt a bölcs, nyugodt, letisztult és szélsőségektől, indulatoktól mentes szakértelem ha HT-hoz vagy pláne repüléshez szólt hozzá, s a sokat tapasztalt és látott ember ha mindennapi dolgokhoz, geopolitikához.

Úgy érzem picit mindenki apukája is volt itt a fórumon! Sajnos egy valóban értékes emberrel lett kevesebb a világ...
Öröksége tovább él. Remélhetőleg majd továbbra is tanulok jelleméből és felnövök majd a magas mércéhez.

Egy kép róla 1989-ből.
dR2b6cd.png

2012-ben Ostravában.
mOV20pL.png
Fogadd őszinte részvétem.

• Tetszik
Korrekt ember és nem kertelt. Nyílt volt es határozott. De mindig lehetőséget adva a masiknak és meghallgatni a véleményét kulturáltan. eszembe nem jutott vele vitába szállni plane reptech be. Szerettem a hozzászólásait. Bőlcs és lényegretörő jó megfogalmazásban.

Kevesbb lessz a fórum @emel nelkül.

Neked @molnibalage és az egész családnak kitartást! Ebbe az amúgy is zürzavaros időszakba.

Azt a kurva életbe! Balázs, apudat nagyon szerettem így látatlanban is, pár éve mikor rájöttem hogy Ő az, a rá való tiekintetből és tiszteletem jeléül kezdtem el hanyagolni a veled való késhegyre menő vita keresését! Fogadd megrendült és őszinte részvétemet! Hatalmas tudású, és kiváló jellemű Úriember volt!

Nyugodjon békében!

Molninak nem tudok írni mert ignorra tettük egymást ! De maximálisan át tudom érezni a helyzetét , én most lesz 6 éve 23-án , hogy szeretett édesapámat elvesztettem .
Én ugyan nem tudtam , hogy a Molni apukája de szerettem az írásait és a véleményét , sok like-t kaptam tőle tehát voltak olyan dolgok amiről egyformán gondolkodtunk !
Zsolti olvtárs légyszi tolmácsold Molninak , hogy őszinte részvétem bármit is gondolunk egymásról . Nyugodjon békében emel fórumtárs ! Köszönöm !

Molninak nem tudok írni mert ignorra tettük egymást ! De maximálisan át tudom érezni a helyzetét , én most lesz 6 éve 23-án , hogy szeretett édesapámat elvesztettem .
Én ugyan nem tudtam , hogy a Molni apukája de szerettem az írásait és a véleményét , sok like-t kaptam tőle tehát voltak olyan dolgok amiről egyformán gondolkodtunk !
Zsolti olvtárs légyszi tolmácsold Molninak , hogy őszinte részvétem bármit is gondolunk egymásról . Nyugodjon békében emel fórumtárs ! Köszönöm !
@molnibalage
Nem tudom látod-e, de még olyanok is részvétüket fejezik ki édesapád után, akivel ignoron vagytok (OgretankHU).

Valóban köztiszteletben álló ember volt ezen a fórumon IS!