T
Törölt tag
Guest
Minden élelmiszeripari hulladék veszélyes hulladéknak számít.miota a tojutyukok veszelyes hulladek?
nem ertettel te vmit felre? vagy valami mas okokbol passzoljak el oket?
Minden élelmiszeripari hulladék veszélyes hulladéknak számít.miota a tojutyukok veszelyes hulladek?
nem ertettel te vmit felre? vagy valami mas okokbol passzoljak el oket?
Most olvasom a Facebook-on, hogy emel kollega sem fog már ide írni többet.
Sok hasznos információt osztott meg velünk ezen a fórumon (is).
Nyugodjék békében.
Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.Most olvasom a Facebook-on, hogy emel kollega sem fog már ide írni többet.
Sok hasznos információt osztott meg velünk ezen a fórumon (is).
Nyugodjék békében.
Részvétem!Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.
Emel az édesapán volt. A COVID-19-cel való találkozást sajnos nem élte túl.
Egy kép róla 1989-ből.
![]()
2012-ben Ostravában.
![]()
Őszinte részvétem!Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.
Hát, mégis eladják pedig.Attól, hogy falun megeszik a háztájit, az iparilag kizsigerelt tojótyúkok az EU-ban nem értékesíthetőek élelmiszerként.
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Mindig kimért, nyugodt hangvételű hozzászóló volt. Nagyon sajnálom! Őszinte részvétem!Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.
Egy kép róla 1989-ből.
![]()
2012-ben Ostravában.
![]()
Attól, hogy falun megeszik a háztájit, az iparilag kizsigerelt tojótyúkok az EU-ban nem értékesíthetőek élelmiszerként.

Őszinte részvétem!Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.
Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.
Egy kép róla 1989-ből.
![]()
2012-ben Ostravában.
![]()
Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.
![]()

Őszinte részvétem! Nyugodjon békében!Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.
Neked és a Családodnak kitartást, erőt és egészséget kívánok!Nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétem. Édesapád járt párszor a múzeumban is, akkor találkoztam vele személyesen, pár szót váltottunk csak.Szerettem volna neki egy külön topikot nyitni, de majd akkor arra is sor kerül, ha eltemettük.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..