Gondolom tisztában vagy vele (ha már ennyire határozottan állítasz dolgokat), hogy egy vírusfertőzés után kialakult antitestek száma kb. 2-3 hónap után szépen elkezdenek csökkenni (ezért van évente új influenza oltás is...). Tehát attól, hogy átestél a COVID-19-en, még nem azt jelenti, hogy utána aztán Te sose lehetsz többet vírushordozó...
Tisztában vagyok vele. Ennek ellenére ugyanúgy megkúrtak volna a buszon a paraziták, ha nem hordom a maszkot védetten. Orvosilag igazoltan estem át rajta, ezért is állítok ilyen határozottan.

Tisztességesen hordtam a maszkot ugyanígy, ahogy még mindig teszem a járműveken, azon időszakban is, amikor covidos lettem. Meg a munkahelyemen is. Nem véd meg. A napi rutin miatt idővel mindenki ugyanúgy sorra kerül és amikor sorra kerül a szervezete lehetőségeihez mérten beteg is lesz tőle. Lesz tünetmentes, lesz enyhe lefolyású, súlyos, maradandó és halálos szövődmény is. A legnagyobb arányban az első csoportok tagjai vannak, de a veszélyeztetett orosztályok 95%-a is átvészeli a dolgot. Ugyanúgy idővel el fogja kapni, mintha most kapná el mindegyik. Esetleg később kevesebb, vagy több baja lesz, ami befolyásolja a tüneteit, lehetőségeit. Ugyanúgy lehetek később vírushordozó, ahogy az oltott emberek is lehetnek majd vírushordozók, tehát mindenki ugyanúgy meg fog betegedni ettől, ahogy az influenzt is rendszeresen elkapjuk, és van tünetmentes, enyhe, súlyos, maradandó, meg halálos szövődményes lefolyása. Tökmindegy, hogy átalakítjuk e az életet egy olyan variációra, ami előtt évszázezredekig szabad fejjel mászkáltunk és betegek lettünk, amiben lefedjük az arcunkat és betegek leszünk, ugyanúgy mindannyian, csak annyira lelassítva a dolgokat, hogy ne alakulhasson ki a természetes immunitás aránya a lakosságban ahogy az influenzát is évente megfogja ez(és vannak szövődményes halottai).