A széljobb és szélbal is megmutatta már itthon milyen az erkölcsük. Nem köszi.
Amúgy szvsz túrótortáék nem széljobbak, ettől függetlenül alkalmatlanok lennének az ország vezetésére. Az első 12 évükben mondjuk egy kissebbségi koalíciós partnerként bele kellene tanulniuk.
Jó csapat TúróTortáék(terjeszteni fogom ), de a sikeres politizáláshoz --sajnos-- kell egy "kis" csibészség! (...mint az "ábra"/a gyakorlat/a történelem mutatja és bizonyítja! )
...és jól látod ---szerintem is--, hogy jó koalíciós/konstruktív ellenzéki partner lehetnének, de ezt meg(koalíciós partner) --amíg nem szükséges-- nem teszi meg a jelenlegi csapat, szűkítené a mozgásterét.
...még akkor sem, ha szerintem, egy nagyon jó és meglepő huszárvágás lenne!
Majd ha itt az ideje, csak addig lehet, hogy "leszalámizzák" őket!
Sajnos ez egy ilyen műfaj.
De bele sem merek gondolni milyen eredménye lenne a Gyurcsány kontra TútóTorta-csapat meccsnek!
Szimpatikusan naív csapat, de magában esélytelen egy olyan (politikai) gladiátor-küzdelemben, ahol bent vannak a küzdőtéren Gyurcsányék, a minden évszakban Demokratikus-Tavasz-t szervező demokráciák, a román titkosszolgálat, lehet, hogy "benéznének" az ukránok is 1-2 menetre(csak a játék kedvéért )és kitudja Kína milyen módszereket próbálgatna egy kezdő csapat ellen/mellett ??? (...és akkor még a jogállamisági gumiparagrafust(a lósz@rt: Eu-s pénzekről szól !!! ), a Nem-Párhuzamos hordákat nem vettem figyelembe ! )