Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

zulu

Well-Known Member
2012. március 8.
674
1 040
93
Es olyankor a birosag kiadhat egy ideiglenes tilalmat, igen. Utana elhuzodhat evekig, mig a sok szakertoi velemny kozott kibogozza, hogy semmi baj a terveiddel es folytatodhat az epitkezes.
Kérdés, hogy ha kiderül, hogy egyértelműen mindennek megfelel a terv, akkor nem lehet-e a szomszédot visszaperelni rosszhiszeműségért, és egy szép kártérítést a nyakába akasztani az egészért? De ez már ügyvédeskedés.

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 335
34 016
113
Tudom
Nincs köze az ételhez (az középkori átvétel délszláv klobasa formából), mivel ismert kun főember neve volt (Kol bas).
Tudom, hogy nincs köze, nem is írtam, hogy van.
(Érdekes kérdést vet fel, hogy a délszláv nyelvekben mennyire jelent meg a jun nyelv -mivel ugye tudjuk, hogy nagy számban és több hullámban történt kun letelepedés a Balkánon.)

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
17 230
29 989
113
Tudom

Tudom, hogy nincs köze, nem is írtam, hogy van.
(Érdekes kérdést vet fel, hogy a délszláv nyelvekben mennyire jelent meg a jun nyelv -mivel ugye tudjuk, hogy nagy számban és több hullámban történt kun letelepedés a Balkánon.)
Nincs jelentősége a kun személynév (Kol) szempontjából.

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113
Szlavok ugyan nem. Azok feljebb voltak.
A szerbek, horvátok stb. meg átteleportáltak rajtunk..? ;)

A szláv népvándorlás és európai letelepedésük a 6-7. században lezajlott, a hunok elől nyugatra vonuló menekülő germán törzsek volt szállásterületeit foglalták el tulajdonképpen. Mire mi ideértünk, ők már megtelepedett életmódot folytattak.

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
22 154
36 301
113
Igazabol sziciliaba a normanok vikingek voltak. Tuneziat is elfoglaltak de ott nem tudtak tartosan megtelepedni. A kijevi russzt is vikingek alapitottak egesszen a feketetengerig lementek. Onnet jutott el egy kissebb csoportjuk bizancba mint testor a torzs gorogorszagba kapott egy kissebb "orszagot" a sved vikingek inkabb a szarazfoldon terjezkedtek mai oroszorszag feheroroszorszag baltikum es ukrajna.
A norvegok eszaknak eszakkeletnek /irorszag izland./ a norvegok nem voltak olyan jelentosek egyebkent. A danok akik az akkori norvegia teruleteinek nagyjat uraltak. Jutottak el a legtobb helyre es alapitottak allamot hollandia brit szigetek franciaorszag eszakafrika szicilia /az utobbi ketton a foldkozitengerekin norveg szovetsegesek is resztvettek./ viking terkepeken egyebkent japan szigetek is fellelhetoek.

• Tetszik
Reactions: antigonosz and fip7
M

molnibalage

Guest
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: zeal

Masztiff

Well-Known Member
2018. július 4.
4 388
8 548
113
pl ha Androidon veszel egy appot vagy vettél régen zenét vagy bármilyen appban fizetsz, de a YT premium is ezt használja. A paypal-google-bankok eddig is cseréltek adatot.
Szóval tudják milyen oldalakat nézegetsz vagyis, hogy "militarista" vagy. :p

Pontosan. A tavaszi napsugarakkal eltünök innen (is).
A vágottszemű lányokat is elviszed?

• Hűha
Reactions: LMzek 2.0

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 474
5 578
113
pl ha Androidon veszel egy appot vagy vettél régen zenét vagy bármilyen appban fizetsz, de a YT premium is ezt használja. A paypal-google-bankok eddig is cseréltek adatot.
Szóval tudják milyen oldalakat nézegetsz vagyis, hogy "militarista" vagy. :p

Pontosan. A tavaszi napsugarakkal eltünök innen (is).
A hazának (nekünk :D ) szüksége van a biztonsági tudásodra.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
M

molnibalage

Guest
Komolyan mondom, ekkora droidokat...
Mondják, hogy ne menjen a jégre, rámegy. Aztán a csaj akkora droid, hogy állva megy be a csávóért és mellé lép. Ő is beleesik.
Most megúszták a Darwin díjat.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

K

kamm

Guest
Ez a szerencsetlen Kiss Tibi lassan 25 eve ki-bejarkal a rehabra?

Csodalom, hogy meg el. Mar a 90-esekben is kemenyen cuccozott, szerintem en sosem lattam tisztan fellepni, aztan később mar itt hallottam, hogy bevonult reharbra 2000 korul... Azota ez hanyadik rehabja?