Ez tényleg szívderítő.Csak úgy:
![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez tényleg szívderítő.Csak úgy:
![]()
Nem lopták, megmondták az elején korrektül, hogy nem önálló ötlet a formátum és a díszlet.Látom erről lopták a Politikai Hobbista díszleteit és formátumát.![]()
Azt hittem már mindent láttam ahova sülyedtek, de van és van, még mindig van lejjebb....Egy kis safe space sztori (ha az időkód nem menne át: 32:55 - 34:29-ig)
tedd fel imgur -ra pl.Kérdezném,hogy ide, a komfolyamba hogyan tudok nagyítható képet integrálni?
Pc-n lévő kép.
akkor onnan linkelt kép nagyítható?tedd fel imgur -ra pl.
Nem ismerem a fórummotoort, de szerintem ha nagyobb mint ami az oszlopban kifér, akkor úgy teszi be.akkor onnan linkelt kép nagyítható?
Azért kérdezem mert holnap folytatnám "Dien -Bien-Phut" és szeretném térképekkel érthetővé tenni mi-miért történt.
akkor onnan linkelt kép nagyítható?
Azért kérdezem mert holnap folytatnám "Dien -Bien-Phut" és szeretném térképekkel érthetővé tenni mi-miért történt.
Nem ismerem a fórummotoort, de szerintem ha nagyobb mint ami az oszlopban kifér, akkor úgy teszi be.
Vers mindegy kinek..
·
„Mi soha le nem térdelünk, / gőgünkben oly gangosan állunk, / hajlást magunkban soha nem, / mindig csak másokban találunk. // Mi réges-mindent elvesztettünk, / de térdet soha, mégse hajtunk, / ha fölöttünk nem nyílik ég, / és nem nő a fű sem alattunk. // Mi állva csókoljuk vadul / gróf Tisza István szép hátsóját, / állva fog a halálba menni / ez a gyönyörű Magyarország. // Mi soha le nem térdelünk, / elveink tekintetes elvek – / más letérdelhet, mi soha, / öngyilkos keleti fejedelmek. / Állva állunk a sírban is, / amíg a göröngy lezuhog ránk, / s megtelik földdel mindenünk: / dacos, szolgalelkű magyar szánk.”
/Ady Endre /
Sima, kb. 13 fős többséggel fog nyerni a Fidesz, nagyjából 60 egyéni körzet behúzásával!
(Tegnap az ellenzékünkről az is kiderült, hogy nem csak homoszexuálisok, hanem pedofilok is. A vidéki magyar emberek egyiket sem kedvelik! És akkor enyhén fejeztem ki magam!)
Ezért lesz szoros. Nagyjából 60:46-ra fogja tudni hozni csak a Fidesz az egyéniket, szemben a 2018-ban elért 91 egyéni körzetes győzelemmel! Budapesten már két mandátum is nagy siker lesz nekik!Ezt inkább áthoztam ide.
A Jobbik nem véletlenül maradt ettől távol. A Kálmán Olgák és hasonlók mellett mosolygó Jakabért cserébe vidéken jobbikos egyéni jelöltek indulnak majd, akkor is, ha pár éve még kart lengettek stb.
A fidesz persze antiszemitázza majd őket, de ezekben a körzetekben ez nem lesz nekik hátrány.
Kitalálta ezt a DK-jobbik szövetséget Ferenc testvér, összenő ami összetartozik, ezek a mai Jobbik-szavazók régen MSZP-szavazók voltak (leszámítva a legfiatalabbakat). Egy táborban ismét az OV-t 20 éve cigányozó (ne adj isten időnként egy-egy zsidózást is eleresztő) vidéki régiszocik (akik 2006 után fokozatosan átmentek a Jobbikhoz, mert csalódtak és vevők voltak a cigánybűnözés tematizálására, és 20%-os párttá tették) és a városi ballibek.
Szerintem abban tévedsz, hogy hírzárlat az ugye nem csak egy irányba tud működni! Egy választási kampányban nem a minél több beteg bemutatása lesz majd a cél, hanem ezúttal az esetlegesen kórházi ápolásra szorulók számának eltitkolása!Most, hogy kiderült, baj van az antitest termeléssel én is várom a Prizer oltásomat! A legnagyobb problémája a Fidesznek az lesz, hogy a saját szavazóit verte át a kínai cuccal, szóval ha nem ad nekik most Pfizert harmadik oltásnak, hogy biztonságban legyenek...
Ez iszonyú hitelvesztés Orbánnak, Gyurcsány ott bólogat a háttérben, hogy ő megmondta és a fideszes szavazók adnak neki igazat, mégha csak véletlen szerencséje volt is.
Igazad van, csak amíg a földtúró földettúrt ásóbottal, addig a feltaláló elmélkedhetett a Zetor traktor megvalósításán, mert volt mit ennie.OFF
Szegénynek az sem esik el, hogy az, hogy a mai tech. civilizáció az nem úgy jött létre, hogy a sok fogalmatlan földtúró ember feltalálta és legyártotta a dolgokat...
ON
Ja, használhatatlan, mint a Newtoni Mechanika ugye?Igazad van, csak amíg a földtúró földettúrt ásóbottal, addig a feltaláló elmélkedhetett a Zetor traktor megvalósításán, mert volt mit ennie.
De a valóság persze kicsit különbözik ettől, mert a tisztelt "gondolkodó" uraknak legtöbbször a gyakorlatban használhatatlan, vagy megvalósíthatatlan elképzeléseik vannak. A paréj a földeken meg csak nő.
Tudod mit? Igazad van!Ja, használhatatlan, mint a Newtoni Mechanika ugye?
Vagy a Bernoully egyenlet?
Vagy a Faraday törvény?
Soroljam még?
![]()
Nem jött át mondanivaló...
A civilizációs fejlődés motorja az volt, hogy amikor végre nem kellett MINDENKINEK a földet túrni, gyűjtögetni meg vadászni, akkor jutott idő gondolkodni is.
Bár egyesenek ez ma a világ minden idejével sem megy...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..