Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A musorvezeto holgy nekem megérne pár nap ajtócsapkodást, remélem neki is.
Akinek kompromittáló képei vannak róla, rakhatja a csajos totyikba.
édesjézusgyerele.Ez egy érdekes cikk
Miért érdemes háborúzni?
Novák Tamás ...avagy az Egyesült Államok világháborúi a XX. században Ha végignézünk a történelmen, azt látjuk, hogy a háborúk a legváltozatosabb okok miatt törtek ki. Brad Pitt óta tudjuk, hogy a trójai háború Szép Heléna miatt robbant ki, Honduras és Salvador háborúját 1969-ben egy Alonso...www.kulpologika.hu
Ekkora baromsággyűjteményt ... hol a faxomba vett az diplomát, az Ecserin?????,édesjézusgyerele.
lexarabb, hogy egy hülyeségüket elolvastam azóta szívósabban dobálja fel a félostobaságait a net, mint egy csernobili csótány....
na jó, félművelteknek biztos tetszik.
Mondhatjuk, hogy majdhogynem mindennapos a családon belüli szexuális erőszak, meg a hasonlók.Ezt nem mindenkinek ajánlom:
"A gyámhatóság ismét lépett, és nevelőszülőknél helyezték el őket, de sajnálatosan az első körben kijelölt gondozó nem boldogult velük. Állítása szerint magatartásukat átjárta a trauma miatt átélt szexuális túlfűtöttség. Vallomásából kiderült, hogy a borzalmak, amiket a gyerekek átéltek, nem maradtak nyomtalanul, viselkedésük korukhoz viszonyítva a normalitástól lényegesen eltért, érettségükhöz mérten torz magatartásmintákat mutattak. Végül a gyámhivatal egy másik nevelőszülőt talált számukra. Az elsődleges az volt a jelzőrendszer tagjai számára, hogy a gyermekeket biztonságban tudják, elkülönítsék a családtól. A történtek részletes vizsgálata pedig ezzel párhuzamosan folyt. A nyomozó hatóság újabb pszichológiai vizsgálatot kért az ügyben, ami egyértelműen megerősítette az előző szakértői véleményt. Gyámja jelenlétében kihallgattuk az idősebb kislányt, aki leplezetlenül és megdöbbentő őszinteséggel beszélt az átélt traumáról. Rákérdezés nélkül elmesélte, hogy mit csináltak vele és az öccsével. Az elkövetőket keresztnéven emlegette. A családra vonatkozó adatgyűjtésből arra a következtetésre jutottunk, hogy túlnyomó többségben aluliskolázottak, többen fogyatékkal élők. Minden értelemben a társadalom elmaradottabb, szegény rétegébe tartoznak.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/227856/"
Úgy látszik a facebook bekeményített, egy majdnem 25k főt számláló csoportban vagyok moderátor, a mai napon 2013-as posztokat töröl miszerint azok nem felelnek meg az új irányelveiknek, a probléma csak annyi, hogy sok moderálási figyelmeztetés után elméletileg szankcionálhatja a csoportot is. Visszafele szankcióz olyanokért amik akkor nem voltak probléma...
gyertek hundubra amúgy signal, telegramÚgy látszik a facebook bekeményített, egy majdnem 25k főt számláló csoportban vagyok moderátor, a mai napon 2013-as posztokat töröl miszerint azok nem felelnek meg az új irányelveiknek, a probléma csak annyi, hogy sok moderálási figyelmeztetés után elméletileg szankcionálhatja a csoportot is. Visszafele szankcióz olyanokért amik akkor nem voltak probléma...
Csak a jövő a biztos, a múlt állandóan változik.Úgy látszik a facebook bekeményített, egy majdnem 25k főt számláló csoportban vagyok moderátor, a mai napon 2013-as posztokat töröl miszerint azok nem felelnek meg az új irányelveiknek, a probléma csak annyi, hogy sok moderálási figyelmeztetés után elméletileg szankcionálhatja a csoportot is. Visszafele szankcióz olyanokért amik akkor nem voltak probléma...
Ha jól tudom anno a Signal a fejlesztéskor kapott egy kis anyagi támogatást a CIA/Védelmi Minisztérium berkeiből szóval én inkább a Telegramot mondanámgyertek hundubra amúgy signal, telegram
Sajnos megöregedett ...Tessék
Kiszivárgott kép: Bayer és Kötter társaságában mutatkozik. Eléggé kompromittáló?
vagy csak a konkurencia terjeszti róla... nemtudom amúgy, erről még nem hallottamHa jól tudom anno a Signal a fejlesztéskor kapott egy kis anyagi támogatást a CIA/Védelmi Minisztérium berkeiből szóval én inkább a Telegramot mondanám
Nincs több csók Hófehérkének, mert álmában nem egyezhet bele
Hófehérke és Csipkerózsika történetei ösztönzik a szexuális erőszak terjedését!
És a liberális ikon, a sztár filozófus Fukuyama szerint ez a világ a lehetséges világok legjobbika, itt a történelem vége.
Mert: „Ezután már nem háborúkat fogunk vívni, hanem meg kell küzdeni a mindennapok apróbb kihívásaival. A hidegháború végeztével győzött a liberális demokrácia, amelyben a politikai és gazdasági liberalizmus hajtja előre a világot.”