Kuruc.info - Elemző: Paks önmagában fedezné a lakosság összes rezsicsökkentett áramát, de a kormány inkább emel
A kínos kérdésre inkább nem válaszolnak.
kuruc.info
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Őőőő...spec én reklamáltam,korábban.Le is lettem hurrogva.Mert akkor éppen a rezsicsöki ár felette volt a piacinak......Eddig nem reklamáltál. Miért nem?
És nem tűnt fel, hogy igen jelentős részt meg fog maradni a kedvezmény? Mennyivel fogyaszt túl, aki a meghatározott átlaghoz képest magasabb mennyiséget fogyaszt? 5-10 -50-200%-al? Mekkora önkorlátozás fog kelleni? A többségnek valóban annyi, hogy életminőségileg észrevehető lesz? -ámbár ha folytatjuk a harcot az oroszok ellen, akkor arra is fel kell készülni.
Persze, annak van helye, hogy a gáz és villamos energiát együtt kellene figyelembe venni, vagy ilyesmi technikai dolgoknak, de egy ponton hülyeség túltolni azt a biciklit.
Akkor azon személyes részért elnézést, nem emlékeztem rá, hogy olvastam volna bárkitől is.Őőőő...spec én reklamáltam,korábban.Le is lettem hurrogva.
Akár 20-30 literre csökkenhet a tankolási limit a magyar kutakon
Grád Ottó arra kérte a fogyasztókat, hogy csak indokolt esetben üljenek autóba.index.hu
Na, hát lassan közeleg az "olcsó, csak nincs" állapot...
Semmi. Ennek eredménye, hogy @Negan belefutott abba, hogy több kúton sem volt már. Semmilyen.Amíg van benzin a kúton, mi akadályozza meg a delikvenst, hogy a következő kútnál tankoljon ismét egyet?
Korlátozni csak jegyrendszerrel lehetne valóban az ársapkás benzin fogyasztását.
Ami érdekes,hogy 2-3 kúton semmiféle üzemanyag nem volt,le voltak bójázva.Semmi. Ennek eredménye, hogy @Negan belefutott abba, hogy több kúton sem volt már. Semmilyen.
Ráadásul így pazarlódik a benzin, mert tankolás maga is többe kerül.
Az Adyban mi volt a program mert ott volt sok minden ! Perecesiként szinte a Vasassal volt egy szinten !Az Ady előtt Pintes borozó volt a program, onnan próbáltunk át- és bejutni az Adyba
Az Oázis az úri hely volt a Pinteshez képest ! A lánykolesz az a Vasasban tartott Banán bulival volt tuti ! 19:00-23:00ig Vasárnap !Komoly kihívás a távolságot tekintve!
A Pintesbe azért jártunk (szigorúan muszájból!), mert oda jártak a a szaktanáraink, s szólni kellett nekik, hogy most már aztán jöjjenek megtartani a szakmai gyakorlatot - ami a lánykollégiumban volt...a legfelső emeleten a gyengélkedő szobái mellett.
A többit mindenki kikombinálhatja.
Mi diákok óvatos duhajok voltunk: Mi az Oázisba jártunk hivatalosan kólát inni - ott még esszenciából készítették - de persze Hubertusszal volt feljavítva
Nem mindenre emlékszem A Vasaba iskolabálokra jártunk...Az Adyban mi volt a program mert ott volt sok minden ! Perecesiként szinte a Vasassal volt egy szinten !
Az Oázis az úri hely volt a Pinteshez képest ! A lánykolesz az a Vasasban tartott Banán bulival volt tuti ! 19:00-23:00ig Vasárnap !
A Vianban nem voltak pénzéhesek. Másra voltak kiéhezveAlapvetően nem voltam vendéglátóipari egység látogató. Ha igen, akkor az Oázist leszámítva, meg az iskolaévek után inkább a környező települések csárdáit látogattam (azért azokban inkább zajlott az élet), csajozni meg Polgár, Ózd, Kazincbarcika...a miskolci lyányok túl öntudatosak, meg pénzéhesek voltak...
Az nem volt túl álternátív hely?A Vianban nem voltak pénzéhesek. Másra voltak kiéhezve
Azért ezt Kína legújabbkori történelmében napjainkig ráhúzható a mindenkori vezetésre, mégsem nevezik nevén a gyereket a világ jó részén...A népirtó az népirtó.
Én leginkább táncházban voltam, meg koncerteken, szerintem veszett jó hely volt, igaz, a tárgyalt időszaknál egy leheletnyivel később.Az nem volt túl álternátív hely?
Semmi.Amíg van benzin a kúton, mi akadályozza meg a delikvenst, hogy a következő kútnál tankoljon ismét egyet?
Korlátozni csak jegyrendszerrel lehetne valóban az ársapkás benzin fogyasztását.
Mi is, de ezt errefelé "suttyózásnak" hívták.Ezt mi is csináltuk, de én nem vagyok ennyire öreg (uhhh ez durva kijelentés) '94 a legjobb évjárat a' 90-es évekből
Mondjuk mi ezzel egymást is lövöldöztük.
A Játékteremre emlékeztek? Én a Győri kapuhoz, meg a Zenetagozatos ált. isk. ba jártam, 6.-ig. Még az is lehet, hogy itt valaki osztálytársam volt.Alapvetően nem voltam vendéglátóipari egység látogató. Ha igen, akkor az Oázist leszámítva, meg az iskolaévek után inkább a környező települések csárdáit látogattam (azért azokban inkább zajlott az élet), csajozni meg Polgár, Ózd, Kazincbarcika...a miskolci lyányok túl öntudatosak, meg pénzéhesek voltak...