Beszélgető

és azokat milyen odds-szal adják?
Meg a kérdésem, hogy ezek valami extra felvételi pontot jelentenek a Burger Kinges felvételinél? :oops:
:D
(Bocs, hogy az előbb lemaradt a smile! ;) )
Jajj most láttam csak hogy más már elsütötte korábban, a nem annyira biztos hogy viccemet :D !

Drámatöri, bazzzmeg :D ! Azosztigen... Valamelyik gyerekem kitalálna egy ilyet, kapna egy csicskalángost/stricimaflást, azt mehetne tovább hogy találjon magának egy normális hivatást, vagy szakmát...

Vicc. Ez ilyen kutya pszichológus szinten lehet hasznos a társadalomnak, úgy nagyjából!

Előre megyünk, nem hátra.

chcea0pzyw6a1.jpg
2014 SZTE, számháló vizsga, a templomkert sörözőben, mert a tanár nem akart bemenni 5-ünk miatt. Nagy ügy, ha itt is pár emberke miatt lusta volt a tanár akkor nem lehet mit tenni.

Engem is zavar, hogy az ország ellen tevékenykedő, tasz, helsinki biz, egyéb ngo-k, valamint számos ellenzéki ep képviselő még bíróság elé sincs állítva és szabadon, háborítatlanul igen komoly jövedelemért árulhatja a Hazát.

Az más, mert ugye azok a szövetségeseink ügynökei...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
"Vajon mi lesz az a sor?"
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Vicces
Reactions: Halfdan
Aki az osztrák árakra verte a nyálát az egy ici-picit csúsztatott.
3,5%-os tej szlovák Billában 0,85€, osztrákban 1,4€...

Egyéb tejtermékek is laza ~40%-kal drágábbak Kismartonban, mint Észak-Komáromban...
De a többi élelmiszer is 20-30%-kal drágább errefelé, magyar szint, vagy fölötte.

Egyéb tejtermékek is laza ~40%-kal drágábbak Kismartonban, mint Észak-Komáromban...
De a többi élelmiszer is 20-30%-kal drágább errefelé, magyar szint, vagy fölötte.

És a magyar szint miért osztrák, és nem szlovák?

Nem tudom, hogy a tót tejtermék olcsósága mennyire mérvadó. Ez már évekkel ezelőtt is nagy kérdéseket vetett fel.

Sok találgatás van fent az interneten. Egy összefüggést, vagy összeesküvés-elméletet (hogy úgymondjam), azonban sokan kihagynak a számításból szerintem. ;)

• Tetszik
Reactions: fip7 and Kim Philby
Nem tudom, hogy a tót tejtermék olcsósága mennyire mérvadó. Ez már évekkel ezelőtt is nagy kérdéseket vetett fel.

Sok találgatás van fent az interneten. Egy összefüggést, vagy összeesküvés-elméletet (hogy úgymondjam), azonban sokan kihagynak a számításból szerintem. ;)

Még anno rövid tesco-s pályafutásom alatt volt egy ismeretterjesztés, hogy cégcsoport szintjén nekik nagy megéri Magyarországon drágán leszámlázni a kivitt ásványvizet, majd Szlovákiában áron alul eladni...
Miértjét nem értem, de gondolom ez több cégnél/terméknél is így van.

Még anno rövid tesco-s pályafutásom alatt volt egy ismeretterjesztés, hogy cégcsoport szintjén nekik nagy megéri Magyarországon drágán leszámlázni a kivitt ásványvizet, majd Szlovákiában áron alul eladni...
Nem erre gondoltam.
Talán Szlovákiában a legerősebb az olasz "közösségek" jelenléte -legalábbis Közép-Európában. Az meg simán tudta vinni a "szellemi tőkét" a tejipar területén is. Az említett ismert jellegű szervezet pedig az olasz élelmiszeripar jelentős részét leuralta és mára talán összevethető mértékű haszna van belőle, mint az illegális szerekből.
Elképzelhető, hogy egyfajta kifehérítésként is használatos az élelmiszeripar.
De nyilván ez csak fikció és összeesküvés elmélet.

Olasz-tót kapcsolatok:

A nagy láncok ezt csinálják... Ide-oda szállítgatják az árut, meg cégcsoporton belül az árfolyamokat figyelve számlázgatnak.

Engem is zavar, hogy az ország ellen tevékenykedő, tasz, helsinki biz, egyéb ngo-k, valamint számos ellenzéki ep képviselő még bíróság elé sincs állítva és szabadon, háborítatlanul igen komoly jövedelemért árulhatja a Hazát.
Árulni csak azt lehet ami az övé.
Neki nincs hazája, főleg nem ez.