Jajj, csak megoldják valahogy. Vargajucinak csak csurrancseppen az ingatlanárveréses mutyikból... Novákot meg apuci eltartja majd.ha már kettétört miatta Novák és Varga poitikai karrierje
Tetszett volna elébb gondolkodni... Nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Könnyen megúszta.Novák szerintem elég nehezen dolgozza fel, hogy pedofilmentő bélyeggel a homlokán kell járnia mostantól
Húha, nem tudtam, hogy már feudalizmusban élünk, kasztok vannak, ők már a magasabb értékű emberek kasztjában vannak, de most kiestek?!?!?! Remélem nem a mi gyerekeink közül valaki veszi el szegénykék elől a politikai karrierúton a helyeket!Rlképzelhető hogy a gyerekeit is elvágta ezzel a politikától
No igen, így már nem sokat ér a behajtómaffiának se.Varga is nagyot szopott. Elvált, nem egy széparcú nő, és még a karrier sem maradt meg neki.
Magatoknak!Ez kemény gyomros volt nekünk
Szerintem is, mint mindig.Sztem puhapöcsök lesznek
. Ezzel együtt is nehezen tudom elképzelni ,hogy akár Novák akár Varga olyan idióta hogy ha tudják mit szignóznak, akkor megteszik.
Mégiscsak el tudod te képzelni, ügyes vagy!A legrosszabb verzió a legvalószínűbb. Ezek tényleg össze akartak szedni a Pápalátogatásra egy rakat kegyelmet, mert az milyen jól mutat. Megnézték kik kértek kegyelmet, aztán ez a faszi azért került rá a kegyelmet kapott emberek listájára, mert " Úgyis mindjárt lejár neki a büntetése, tét nélkül megvan egy kegyelem." És az egész láncon végigment a "Ennek is mindjárt lejár a büntetése, mehet nyugodtan" felkiáltású műsor.