Engem allandoan…volt hogy valami perverz bele lihegett aztan en is vissza ez ment par percig aztan le tiltott sajnos…elem mikor ilyenek hivnak jot szorakozok rajta (gyerekkent sokat telefon betyarkodtunk)
Engem még a krisnások és a jehova tanúi se nagyon zargattak. Valahogy taszítom az ilyen zaklató fajtákat. Az utóbbiak egyszer kaputelefonáltak fel anno, de megkaptam tőlük a kóser pecsétet, mert a húsvétról folytatott eszmecsere után azt mondta az illető, hogy a mennyországba jutok.
A telefonszolgáltató hívogatott egy időben, de azok mindig aranyosak voltak. Szegény kiskezitcsókolomok sose értették, hogy a telefont telefonálásra használom és nem élet 2.0-ra és nem érdekel másik csomag, nem akarok több internetet, mert nincs rajta internet, nem csevegek órákat és a többi. Már nem hívogatnak ők sem. Cserébe az állam kezel terroristaként a feltöltő kártya miatt.
Igaz, közben lett okostelefon is, de az 99%-ban zenehallgatásra, maradékban GPS, google, telefonálás, fényképezés. Még az email és face' sincs arról bejelentkezve, mert nem érdekel. A számát sokáig még a feleségem sem tudta, annyira nem használom telefonálásra.
Igazából tökre bőven sok lenne egy vonalas telefon. Falun lakom, mindenki megtalál, aki akar; hivatalos dolgot meg küldjenek ki levélben, ha fontos, ajánlva; ne ilyen tárhelyes szarokkal, meg e-polgárral zargassanak már.
Szerintem[!] azért van ennyi visszaélés, mert az emberek minden szart letöltenek, vagy ha nem ők, akkor a gyerek/unoka; minden fostalicska alacsony erkölcsű és magas profitra törekvő cégtől rendelgetnek égbe világba, adatvédelem meg vagy van, vagy nincs; közösségi médián meg mindig szem előtt akarnak lenni.