Jaj annak a durvabb a verzioja mikor a képét es igy egy meleg hirdetes velem eljatszottak jo akaroim …na az mar durva volt.aztan ment a feljelentesén egy ilyenről tudok
ott a telefonszámot egy "meleg-társ" kereső oldalra tették fel...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jaj annak a durvabb a verzioja mikor a képét es igy egy meleg hirdetes velem eljatszottak jo akaroim …na az mar durva volt.aztan ment a feljelentesén egy ilyenről tudok
ott a telefonszámot egy "meleg-társ" kereső oldalra tették fel...
nálam ilyen nem volt, de olyan igen, hogy cc 2 évig pihentetni kellett a számom ... megvan már 97-98 óta, szóval megszoktamJaj annak a durvabb a verzioja mikor a képét es igy egy meleg hirdetes velem eljatszottak jo akaroim …na az mar durva volt.aztan ment a feljelentes
Jaj annak a durvabb a verzioja mikor a képét es igy egy meleg hirdetes velem eljatszottak jo akaroim …na az mar durva volt.aztan ment a feljelentes
Jah... 25 évvel ezelőtt így nyírták a vállalkozói telefonom. Akkor még benzínkúton is lehetett kapni pucér lányokkal teli, szexhírdetős ujságot.. Az egyik lapban egy csinos fekete csaj négykézláb pucéran, mindenféle vágykeltő szolgáltatásokat kínált - a kép alatt az én mobil számommal.Ma ha ki akarsz szúrni valakivel, akkor föladsz állnéven/hamis profillal facebook csoportokban valamilyen apró hirdetést, és annak a telefonszámát adod meg, akivel ki akarsz tolni
Nekem meg magyarazkodni hogy nem vagyok ratyi maig visit a rohogestol a menyaszonyom ha ez eszebe jutnálam ilyen nem volt, de olyan igen, hogy cc 2 évig pihentetni kellett a számom ... megvan már 97-98 óta, szóval megszoktam
Igy is ismerem koztuk nottem felBezzeg ha a merciről raktak volna fel képet egy használt autós csoportba, azóta se tudnád, hogy ki volt az.
Ellenben az összes rikárdót ismernéd már
Hat ez kurva nagyJah... 25 évvel ezelőtt így nyírták a vállalkozói telefonom. Akkor még benzínkúton is lehetett kapni pucér lányokkal teli, szexhírdetős ujságot.. Az egyik lapban egy csinos fekete csaj négykézláb pucéran, mindenféle vágykeltő szolgáltatásokat kínált - a kép alatt az én mobil számommal.
Másfél hónapra likvidálták az elérhetőségemet , a percenkénti hívásokat tán egy napig ha bírtam, átirányítottam vonalasra a raktárban dolgozó kolléganőimnek. Voltam annyira lovagias - hogy előre szóltam, mire számítsanak. Pld egy hívásnál, Edit, a 20 éves csinos csaj vette fel a telefont, épp mellette álltam.
A pasi hello helyett így kezdte az udvarlást: "Ha kikapom, bekapod?"
Műszerészem kikapta a kagylót a ledermedt női kézből és jó basszussal beledörmögött : " Ha akarod?" .. Villámgyors vonalbontás a másik végen..
Igy is ismerem koztuk nottem fel
Részvétem.
Iskolába sok volt belőlük mindig (kivéve egyetem XD), hát nem szerettem meg őket.
Egyetemi szakomon meg az egy főre eső zsidók száma volt kettő XD
Nyílván azt, hogy az brit buziskodás és a megtalált zsidó gyökerek után nem-e tűnt fel a rövidke farkad akapján, hogy kínai is lehetnél?!Engem kínai hívott.
Tököm tudja mit akart
Plusz messziről is virít, hogy kamu mert nem lóg le az ember füle a fotóról…Elég gagyi. A nagymutter bátyjának a zsoldkönyve jobban nézett ki. Volt rajta két villám.
Én pogány avatárjára szavazok!Szeretném meghírdetni a "Miss HTKA Avatar Conquest"-et.
Szavazás 01.12.2024.10H00. H/ Paris.
Kizárva a saját fotó, lásd @Ramzana ...
Meg a finánc macskák....pingvinfejjel.....ugyanmár.
Közgáz?
vesztettem. saját fotó ...Szeretném meghírdetni a "Miss HTKA Avatar Conquest"-et.
Szavazás 01.12.2024.10H00. H/ Paris.
Kizárva a saját fotó, lásd @Ramzana ...
Meg a finánc macskák....pingvinfejjel.....ugyanmár.
merre?Nekem meg magyarazkodni hogy nem vagyok ratyi maig visit a rohogestol a menyaszonyom ha ez eszebe jut
Igy is ismerem koztuk nottem fel
Erd. varga es sztojka csaladmerre?
részemről Kecskemét, Zsinor utca ...
Engem még a krisnások és a jehova tanúi se nagyon zargattak. Valahogy taszítom az ilyen zaklató fajtákat. Az utóbbiak egyszer kaputelefonáltak fel anno, de megkaptam tőlük a kóser pecsétet, mert a húsvétról folytatott eszmecsere után azt mondta az illető, hogy a mennyországba jutok.Engem allandoan…volt hogy valami perverz bele lihegett aztan en is vissza ez ment par percig aztan le tiltott sajnos…elem mikor ilyenek hivnak jot szorakozok rajta (gyerekkent sokat telefon betyarkodtunk)
גנב טלפוןMiért nálatok angilaliába hogy mondják ?
Ez fenyegetés lehetett inkább.a mennyországba jutok.
Most miéé, bugyibuci?Jaj annak a durvabb a verzioja mikor a képét es igy egy meleg hirdetes velem eljatszottak jo akaroim …na az mar durva volt.aztan ment a feljelentes
Akár, minden esetre reménykedjünk, hogy nem rabbiképző!Közgáz?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..