Melyik volt az?Bameg mit műveltek egymással néhány topikban beszarok a röhögéstől
Aztán meg sírni lenne kedvem. Ez a 2 állapot váltogatja egymást, de legalább rohadtul nem unalmas![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Melyik volt az?Bameg mit műveltek egymással néhány topikban beszarok a röhögéstől
Aztán meg sírni lenne kedvem. Ez a 2 állapot váltogatja egymást, de legalább rohadtul nem unalmas![]()
Amerikában nem ez az utóbbi évek új trendje?Elkezdheted szopizni az orrspray ket ha gondolod![]()
Ezt hívják depressziónak.beszarok a röhögéstől
Aztán meg sírni lenne kedvem
Kell ez Neked?kipróbálom
Előfordulhat hogy légzési problemákat okoz úgy tudom. 1x volt szerencsém hozzá, mentünk mint a golyóÍgy van, azért nem kapható már receptre. Azelőtt lehetett feliratni simán dokival, mert tök normál asztma gyógyszerként használták. És amiért remek: a központi idegrendszerre nem hat -tehát nulla hallucináció vagy bármi zavaró!- viszont működése és hatásfoka az adrenalinéval azonos. Amúgy kintről a mai napig sok helyről rendelhető akár táplálékkiegészítőként is.
Igen a kaja nem nagyon megy ezzelIgen, viszont mellette nem eszel (azt mesélték). Az ébrenléttel együtt meg elég hamar leszív.
De a kotyogós kávét kávéval, meg a teát kipróbálom. Csak ahhoz meg kell a farzsebből egy kotyogós![]()
Vagy skizofréniának. Néha úgyérzem mintha meghasadtam volnaAmerikában nem ez az utóbbi évek új trendje?
Ezt hívják depressziónak.
Kell ez Neked?
Napi 5-6kilò sùlyingadozàs belefèr.Előfordulhat hogy légzési problemákat okoz úgy tudom. 1x volt szerencsém hozzá, mentünk mint a golyó
Igen a kaja nem nagyon megy ezzel
Már akinek. Én a 67-ből nem adokNapi 5-6kilò sùlyingadozàs belefèr.
Főleg ha menetelsz az etiòp hatàron...
Nekem nem okozott étvágytalanságot. Ezért is írtam, hogy ahány ember annyi variáció. Próbálgasd a te szervezetednek mi dobja legjobbat.Igen, viszont mellette nem eszel (azt mesélték). Az ébrenléttel együtt meg elég hamar leszív.
De a kotyogós kávét kávéval, meg a teát kipróbálom. Csak ahhoz meg kell a farzsebből egy kotyogós![]()
Úgy nézem a 8 éves kisfiam úgy elpicsázna, hogy beszabehu…Már akinek. Én a 67-ből nem adok![]()
Ne becsüld alá az evolució eme oldalhajtását, angol/zsidõ/magyar, ki tudja mire képesÚgy nézem a 8 éves kisfiam úgy elpicsázna, hogy beszabehu…![]()
![]()
![]()
Gyanús, hogy valami olyesmire…Ne becsüld alá az evolució eme oldalhajtását, angol/zsidõ/magyar, ki tudja mire képes![]()
De ez a díszpéldány több mint 67 kilóGyanús, hogy valami olyesmire…
![]()
Nagyot megy ma nálatok ez a ratyiskodás @Flamand dalGyanús, hogy valami olyesmire…
![]()
Most csalódást okoztál Szőr.Nagyot megy ma nálatok ez a ratyiskodás @Flamand dal
Rám akartok valami belső frusztrációtokat rávetíteni?![]()
Lehet egy új, a szerkeztőségnek címzett üzeneten dolgozikBundi.
A Pöcs nem veled volt?
Hol a Pöcs?
Előmàszott az "emèsztő"-ből, két napig "s@ggfàjt", aztàn "lost connect".Lehet egy új, a szerkeztőségnek címzett üzeneten dolgozik![]()
Üzeneten?Lehet egy új, a szerkeztőségnek címzett üzeneten dolgozik![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..