Most csalódást okoztál Szőr.Nagyot megy ma nálatok ez a ratyiskodás @Flamand dal
Rám akartok valami belső frusztrációtokat rávetíteni?
A ratyi elnevezés nem méltó hozzád.
Te ennél elfogadóbb vagy
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most csalódást okoztál Szőr.Nagyot megy ma nálatok ez a ratyiskodás @Flamand dal
Rám akartok valami belső frusztrációtokat rávetíteni?
Lehet egy új, a szerkeztőségnek címzett üzeneten dolgozikBundi.
A Pöcs nem veled volt?
Hol a Pöcs?
Előmàszott az "emèsztő"-ből, két napig "s@ggfàjt", aztàn "lost connect".Lehet egy új, a szerkeztőségnek címzett üzeneten dolgozik
Üzeneten?Lehet egy új, a szerkeztőségnek címzett üzeneten dolgozik
Mindenkinek jobb lenne, ha Örkény féle egypercesekkel operálna itt a fórumon.Üzeneten?
Regényen!
Megvan a megoldás @SirHiggins
"Cliff Young részt vett az ultramaratonon Sydneyben, Ausztráliában 1983-ban. Azt hitte, esni fog, ezért gumicsizmát és esőkabátot viselt.
Újságírók megkérdezték, mi volt a részvétel célja, azt válaszolta, hogy azért jött, hogy végigfussa az utat és nyerjen. Nagy nevetést váltott ki a közönség és sok versenyző körében ez a nyilatkozat.
Amikor a verseny elkezdődött, az összes maratonfutó a tervezett tempójában indult. Cliff a leglassabban kezdte. A futása inkább egy élénk séta volt. Mivel azonban Cliff sosem edzett profikkal, vagy olvasott könyveket a maratonról, és nem volt komoly edzője, nem tudta, hogy a szakértők napi 18 óra futást és 6 óra alvást ajánlanak.
Cliff lassan futott tovább, amíg a többi résztvevő aludt. Így került éjszaka a vezetői csoport élére.
Először senki sem hitte el, hogy így is sikerülhet. De Cliff gyorsan elnyerte a közönség és az újságírók szimpátiáját. Gyakran kérdezték tőle verseny közben, meddig bírja alvás nélkül? - mindig azt válaszolta, hogy be akarja fejezni a versenyt és nyerni szeretne...
Három nap után egész Ausztrália „a farmerről” beszélt, aki gumicsizmában és esőkabátban vett részt az ultramaratonon. Három napig szünet nélkül futott, majd később rábeszélték, hogy húzzon melegítőt és futócipőt. Ekkor már jóval megelőzte az összes versenytársát.
Cliff Young 61 évesen nyerte meg az ultramaratont.
5 nap, 15 óra és 4 perc alatt tette meg a 875 kilométeres távot - egyetlen óra alvás nélkül.
12 órával megdöntötte a korábbi rekordot, és új mércét állított fel az ilyen fajta versenyeken. Visszautasította a 10 000 dolláros díjat, és kérte, hogy osszák szét a többi résztvevő között.
A kérdésre, hogy: "Hogyan tudott ilyen sokáig alvás nélkül futni?" - Cliff azt válaszolta, hogy éjjel-nappal birkákat futtatott Victoria hatalmas farmjain."
Azt sem tudta, hogy a verseny alatt szabad aludni. Rendkívüli teljesítménye tiszteletére parkot neveztek el róla, ahol gumicsizma alakú emlékművet állítottak fel. Futási stílusát a mai napig használják az ultramaratonokban."
Bele sem merek gondolni a hibbant Lord 72 órás pezsgésébeNem semmi teljesítmény!
Engem a mai napig megdöbbent, hogy milyen sokra képes az emberi test, és milyen sokrétű.
Nem csak az agyunk miatt lettünk csúcsragadozók, hanem a csapatmunka és a kb. végtelen kitartásunk miatt is. Szerintem az ember meg a jegesmedve az a két állat amely egyszerre képes mászni, úszni, futni, víz alá merülni és mind ezt felváltva, akár napokon át, bármiféle élelmezés nélkül.
Nagyon kemények vagyunk
Már csak azt nem tudom, hogy Higgins miért akar bemindenezve 72 órán át kukorékolni
Ez még érdekelne.
Nagyon féltem, hogy ezt a kérdést valaki felteszi és még jobban, hogy ő meg is válaszolja.Már csak azt nem tudom, hogy Higgins miért akar bemindenezve 72 órán át kukorékolni
Ez még érdekelne.
Nagyon féltem, hogy ezt a kérdést valaki felteszi és még jobban, hogy ő meg is válaszolja.
neki ez egy pillanatMár csak azt nem tudom, hogy Higgins miért akar bemindenezve 72 órán át kukorékolni
Ez még érdekelne.
Nem volt ez legenda, hanem a tudomány korábbi (jelen) ismerete alapján megfogalmazott állítás.Ennek a legendának is vége.
Azt tudod pontosan mi ez? Olyan, mint ha a Bosznia-Hercegovina emlékérem lenne összekombinálva -a szalag az olyan- a Katonai Jubileumi Kereszt kitüntetésével.
Minap találtam meg az első VH-át végig szolgáló, huszárként kezdő dédöregapám egyik kitüntetését és mire rájöttem, hogy két különböző jutalom van összekombinálva. (8-as szabadkai huszárezred)