erős a gyanúm, hogy nem sikerült teljesen felfogni azt, amit szerintem itt mindenki kifejezett az esettel kapcsolatosan
ha akar idézzen, de legyen neki VALÓS célja. az én meglátásom szerint EZ nála NEM VALÓSULT MEG
mindegy, én letiltottam már korábban, most pár megszólalásának olvasása után visszatért oda. szóval engem nem zavar kinek, és miket írogat![]()
Akkor meg ne akard befolyásolni a fórumra feltehető véleményeket. Én sem értek egyet mindenkivel, de mindenkit olvasok. Na jó, egyet én sem bírtam...

Szerintem mindenki írhat ide, tetsző/nem tetsző véleményt. Lehet vitatkozni, egyet érteni, nyilván meggyőzni nem biztos.
Az igazságot nem is nekünk kell eldönteni, azt majd az olvasók többsége megítélni.
Viszont a vélemény korlátozás nem helyes.
A magán jellegű (tiltás) persze nem gond, a te dolgod.
De itt a nyilvános vélemény korlátozása a probléma. Szerintem.
Azt gondolom, hogy, ha valaki nyilvánosan bármikor, bármit le ír, azt nem szabad elhallgatni. Ugyanis a nyilvánossággal az illető vállalja annak következményeit.
Igazából nem is értem, hogy lehet probléma.
Persze, mindenki tévedhet. Biztos, hogy én is írtam olyat, amit elő lehetne szedni.
Életemben több fogadást is vesztettem, mégsem merült fel bennem, hogy nem kellene szembesülni a következményekkel.
Fizettem.
De marad a tisztesség, ezért érzem, hogy morális probléma a korábbi vélemény idézésének tiltása.