Nekem személy szerint ez életem legelbsztbb éve eddig.Mi van elb...?
Élünk, van mit enni, inni, pár embert bannoltak innen. Mi kell több?![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem személy szerint ez életem legelbsztbb éve eddig.Mi van elb...?
Élünk, van mit enni, inni, pár embert bannoltak innen. Mi kell több?![]()
Nekem személy szerint ez életem legelbsztbb éve eddig.
Még csak március van!Nekem személy szerint ez életem legelbsztbb éve eddig.
Mindenen kívül?Meszike?
halálesetMég csak március van!![]()
Lehet, sőt, igencsak valószínű. De hány ilyen önjelölt társadalmi mérnök van; ráadásul sokan valós hatalommal és lehetőséggel? Ilyen szempontból (is), érdekes volt olvasni, hogy miként működik egy ilyen észjárás, logika. Szóval egy másik nézőpont; még ha sokan nem is értünk egyet, vagy legalábbis nem minden gondolatával, mondatával. És ő is megpróbált egy buborék nézőpontból kilépni és sokban egyébként ha nagyon drasztikusan is hangzik/fogalmazta meg igaza volt, vagy minimum elgondolkodtató volt. Még talán abban is, amiért végső soron ki lett rakva.Azért ne játtszuk már azt, hogy blogen nem teljesen szociopata mindenki gyerekènek állami nevelésbe vételével meg a hasonlókkal. Igazi társadalommérnök a társadalom teljes kihagyásával az egyenletből...
Mondjuk blogen csak kimondta amit Netanjahu megcsinált eközben a szemünk láttára.
Ne tetézd, ne tetézdÉs eközben Netanjahu-ék, az IDF ezt megcsinálta.
Nem mindíg volt ilyen negatív.Tök jókat is írt.De mikor "rájött" egyre elborultabban kommentelt sorban.Azt hiszem ez egy lelki probléma .És ezt megértem.De hiszem ,hogy valójában ő sem gondolta komolyan,és sok minden nem is igazolódott.Csak kiírta a frusztrációját.De nem törődött/érzékelte már mennyire szélsőséges.Ebben egyedi volt.Lehet, sőt, igencsak valószínű. De hány ilyen önjelölt társadalmi mérnök van; ráadásul sokan valós hatalommal és lehetőséggel? Ilyen szempontból (is), érdekes volt olvasni, hogy miként működik egy ilyen észjárás, logika. Szóval egy másik nézőpont; még ha sokan nem is értünk egyet, vagy legalábbis nem minden gondolatával, mondatával. És ő is megpróbált egy buborék nézőpontból kilépni és sokban egyébként ha nagyon drasztikusan is hangzik/fogalmazta meg igaza volt, vagy minimum elgondolkodtató volt. Még talán abban is, amiért végső soron ki lett rakva.
Ne relativizálj.Ne tetézd, ne tetézd
Azért némi frusztráltságot föltételez, hogy vki blogenből is elkezd 'zsidózni' LoLNe relativizálj.
Mit tehetek én arról, hogy minden szemétséget elkövettek újra meg újra a történelemben, végtelen példáját adva mindannak, ami miatt másokra még a gondolat miatt is fújtok?Azért némi frusztráltságot föltételez, hogy vki blogenből is elkezd 'zsidózni' LoL
Neked is csak ennek a tanulmányozását tudom barátilag ajánlaniMit tehetek én arról, hogy minden szemétséget elkövettek újra meg újra a történelemben, végtelen példáját adva mindannak, ami miatt másokra még a gondolat miatt is fújtok?![]()
The IDF serviceman will, above all, preserve human life, in the recognition of its supreme value and will place himself or others at risk solely to the extent required to carry out his mission.
The sanctity of life in the eyes of the IDF servicemen will find expression in all of their actions, in deliberate and meticulous planning, in safe and intelligent training and in proper execution of their mission. In evaluating the risk to self and others, they will use the appropriate standards and will exercise constant care to limit injury to life to the extent required to accomplish the mission.
The IDF serviceman will use force of arms only for the purpose of subduing the enemy to the necessary extent and will limit his use of force so as to prevent unnecessary harm to human life and limb, dignity and property.
The IDF servicemen's purity of arms is their self-control in use of armed force. They will use their arms only for the purpose of achieving their mission, without inflicting unnecessary injury to human life or limb; dignity or property, of both soldiers and civilians, with special consideration for the defenseless, whether in wartime, or during routine security operations, or in the absence of combat, or times of peace.
Neked is csak ennek a tanulmányozását tudom barátilag ajánlani
Ruach Tzahal - IDF Code of Ethics
Encyclopedia of Jewish and Israeli history, politics and culture, with biographies, statistics, articles and documents on topics from anti-Semitism to Zionism.www.jewishvirtuallibrary.org
(1) Human Life
(2) Purity of Arms
Tudom, hogy hihetetlen, de ezt errefelé komolyan veszik.bocs, egy röhögés alá kevés volt.
![]()
Letelt a bünti? Férfi maradtál!? Vagy kevésbé csúszós szappant használsz?Sziasztok !
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..