Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
jaja, amúgy tök nagy urban legend, hogy kisnövésű lett volna. Főleg akkori magasságokhoz képest.Te vagy akkor a brit Napóleon![]()
Igen, ez is csak a brit propaganda terméke volt, hogy Napóleon alacsonyjaja, amúgy tök nagy urban legend, hogy kisnövésű lett volna. Főleg akkori magasságokhoz képest.
/170 körül egyébként este vagyok/
![]()
Látom kitartóan harcolsz a trollal. Nemes szándék. Csak mint tudjuk: reménytelen.Ember ez MÁR ÉVEK ÓTA probléma , egész nyugat európában.
Már a muezzin szól a Windsori kastélyban de nem látod a problémát.
Most komolyan , ő meg a hasonszőrűek milyen értékeket adnak európának?
Ne gyere itt elfogadással meg mindenkit szeretünk társadalommal mert velük nem működik.
Az államok ráadásul inkább őket favorizálják a saját őslakosságuk ellenében
Nem akarok hosszabban belemenni a témába
Sikvionak ez a dolga kvazi munkaja.... Gondolom fekettesei is olvassak... A gonoszsagiokat majd itt leirjuk .Hát nem.
Pont mivel te jobban ismered a rèszleteket, ès ugye az igazság abban van.
Hamar tárgyilagos.
Ès ez itt a lènyeg.
Termèszetesen nem minden szar!
De Silvio megáll a pozitív rèszeknèl, de a teljes valóság sokkal árnyaltabb.
Rèszben nem látja,tudja.
Rèszben ignorálja.
Pisti! Kérlek ne legyél ciki! El lehetne tök értelmesen vitatkozni. El kell viselni a másik véleményt, qrvára nem nagy ügy.Sikvionak ez a dolga kvazi munkaja.... Gondolom fekettesei is olvassak... A gonoszsagiokat majd itt leirjuk .
Sikvionak ez a dolga kvazi munkaja.... Gondolom fekettesei is olvassak... A gonoszsagiokat majd itt leirjuk .
Viccesek vagytok.Pisti! Kérlek ne legyél ciki! El lehetne tök értelmesen vitatkozni. El kell viselni a másik véleményt, qrvára nem nagy ügy.
Nem akarok neked kellemetlen kérdéseket feltenni, nem ide valo. Maradjunk ennyiben és beszéljünk a haderőfejlesztésről és a hadiiparról.
Viccesek vagytok.![]()
Gyenge voltam, és bevállaltam egy fordítást. Mielőtt megnéztem volna, hogy mit is vállaltam el.Hogy jön elö a barokk szakrális épitkezés?
Oda nem járok. Nem szeretem nèzni ahogy fèrfiak faszt szopnak.Egyébként utóbbi észlelhető, látható az ukrán topicban
Sajnos oda becsúsztam mostanában párszor. Próbálom korrigálni.magyarország topicban,
Ő komolyan gondolja amit ír és teljes meggyőződésből teszi nem csak trollkodikLátom kitartóan harcolsz a trollal. Nemes szándék. Csak mint tudjuk: reménytelen.
Az a fajta, amelyik mikor lecsap majd a kalapács rohan azok háta mögé, akik ellen a leghangosabban ágált, hogy védjék meg majd azok ellen, akiket addig védett.Ő komolyan gondolja amit ír és teljes meggyőződésből teszi nem csak trollkodik
Valamilyen szinten ez ijesztőbb mint a trollkodás
Itt mindenki troll, akinek más véleménye van.Ő komolyan gondolja amit ír és teljes meggyőződésből teszi nem csak trollkodik
Valamilyen szinten ez ijesztőbb mint a trollkodás
fajta?Az a fajta, amelyik mikor lecsap majd a kalapács rohan azok háta mögé, akik ellen a leghangosabban ágált, hogy védjék meg majd azok ellen, akiket addig védett.
Mi meg majd dögölhetünk meg közéjük állva. Ahogy annyiszor a történelemben.
Dehogy, nem nagyon szokásom mást trollnak nevezni csak mert máshogy gondolja mint én.Itt mindenki troll, akinek más véleménye van.
Pedig még akkor is csak egy vélemény, ha elvetemült is![]()
Ezt tökéletesen látodtéged belülről széttép a liberalizmus-globalizmus-brit birodalom-eu-izrael sokszor egymással ütköző érdeke![]()
Olyan ideológiai szélkakas amire ha ràkötnénk egy generàtort meg lenne oldva a zöldenergia problémája.Dehogy, nem nagyon szokásom mást trollnak nevezni csak mert máshogy gondolja mint én.
Te érdekes eset vagy mert logikai bukfencek helyett logikai tripla szaltókat produkálsz érzelmi meg mittoménmilyen alapon, néha úgyérzem hogy téged belülről széttép a liberalizmus-globalizmus-brit birodalom-eu-izrael sokszor egymással ütköző érdeke![]()
Én teljesen következetesen kitartok az álláspont/jaim mellettOlyan ideológiai szélkakas amire ha ràkötnénk egy generàtort meg lenne oldva a zöldenergia problémája.
De azok nagyon sok esetben teljesen ellentétesek kéne legyenek egymássalÉn teljesen következetesen kitartok az álláspont/jaim mellett![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..