Tudom hogy az van mögötte.
Görögöknél vannak nagyon olcsó helyek, szállások, ki lehet fogni verhetetlen ár-érték arányt. Viszont ehhez az is hozzátartozik, hogy voltam én azért a görögöknél olyan szálláson ahol pl. zuhanyzónak csúfolt mosdókagyló méretű valami volt, nem nagyon jött a melegvíz, ihatatlan a csapvíz, szóval náluk vannak azért a szállásoknál is hatalmas szórások. Vagy jó, vagy nagyon nem.
Nekem az jött le hogy Görögország egy kurva nagy lutri.
Egy egy hetes, vagy még hosszabb nyaralásnál ahol már megérheti külföldre menni, pláne ha valóban igazi tengert szeretne valaki látni nyáron, vagy komoly hegyeket akkor ha van az embernek egy kicsivel több pénze, és nem akar nagyot kockáztatni, jobb választás Horvátország, Szlovénia, ha még van egy kicsit több pénzed és tényleg a legjobbat szeretnéd kapni a pénzedért, ahol szinte biztos hogy jól és jó környezetben érzed majd magad, akkor nem kell sokáig gondolkozni tovább, Olaszország a helyes célpont magyarként.
Viszont ezzel együtt is, családdal egy egy hétvégére, 3-4 napos hosszú hétvégére szerintem még mindig belföld a legjobb választás. Annyi gyönyörű hely van itthon, és nálunk annyi tróger szállás, szolgáltatásba nem fogsz belenyúlni mint a görögöknél.