Beszélgető

Papír B777-es nem kispályás kivitelezésben
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Le a kalpaggal előtte, hatalmas munkába vágta a fejszéjét (pontosabban az ollóját!), nagyon profi és hozzáértő (meg türelmes) a makettező-testvér!! :) Mindenesetre kicsit irigylem, jó nagy kéglije lehet amiben ez a "szörnyeteg" elfér (bár ha belegondolok, hogy néha azért takarítani is kell...:eek:)
De ezt szerintem át kellene irányítani a létező Makettező/modellező-topicba.

Valaki tudja miért van egy szaúdi zászló a parlamenten?
hirKFGB.jpg
Egyiptomi delegáció volt itt a héten.

Meglepodtem, hogy a bunlajstrom es buntetett tagok topik letezik. Vagyis miutan atneztem inkabb azon lepodtem meg, hogy ulippo nevet sehol nem talaltam a visszaeso trollkodas vetsegnel, az uszitas vetsegnel. Hmmhmm :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: bartinieffektus
Meglepodtem, hogy a bunlajstrom es buntetett tagok topik letezik. Vagyis miutan atneztem inkabb azon lepodtem meg, hogy ulippo nevet sehol nem talaltam a visszaeso trollkodas vetsegnel, az uszitas vetsegnel. Hmmhmm :rolleyes:
Az uj forummotor elhozta neki is az amnesztiat. Azota pedig igen peldasan viselkedik. :eek:
Marmint egy kis sunyi g**i, de nagyon figyel, hogy ne lepje at a piros vonalat. :)

Fúj! Orbán és Simicska után szabadon?!:eek:
Jaaaa, nekem csak most esik le mit jelent a g**i a forumokon. En eddig azt hittem, hogy az valami vicces smajli. Bocsi! :D;)

(Muszaj valahogy kidumalni magam, na. Allitolag a nagy hazugsagokat sokkal konnyeben elhiszik az adminok. Ezt is talan valami admin mondta. :))

Vertical drift

Ez CGI, ez fizikai képtelenségnek tűnik, semmiféle erő nem tarja a függőleges felületen a kocsit.

A lendület nem tudja "rányomni" az autót a függőleges falra egy darabig? Csak mert ha függőlegesen indulna fel rajta az autó, akkor persze nem tartaná semmi a függőleges felületen a kocsit, na de itt nekiszalad lendületből, azaz az autó vízszintes irányú sebessége fokozatosan válik nullává. Pl. összenyomódnak a gumiabroncsok, és pár másodpercig, amíg vissza kitágulnak, még a falhoz érnek a kerekek. Addig kell az autósnak lejönnie a falról, mert ha nem, akkor leesik.

Kerékpárral például ezeket meg lehet csinálni (és ez biztos nem CGI):

A lendület nem tudja "rányomni" az autót a függőleges falra egy darabig? Csak mert ha függőlegesen indulna fel rajta az autó, akkor persze nem tartaná semmi a függőleges felületen a kocsit, na de itt nekiszalad lendületből, azaz az autó vízszintes irányú sebessége fokozatosan válik nullává. Pl. összenyomódnak a gumiabroncsok, és pár másodpercig, amíg vissza kitágulnak, még a falhoz érnek a kerekek. Addig kell az autósnak lejönnie a falról, mert ha nem, akkor leesik.
Az erőd addig ébred, amíg valami gerjeszti. Ha fe egy matchboxot a fel felületén rányova ellkösz meddig marad a falon? Az autóm ébre nagyon kim mértékű leszorító erő, de ez mikor farol és a kis sebesség miatt is szinte 0.

A videó minőségén is CGI szerűség látszik.

Kerékpárral például ezeket meg lehet csinálni (és ez biztos nem CGI):

A kerékpáros 0,2 másodpercig sem érintte a falat és lényegében az erre érkező sebességet változtatta meg és után lefelé eset... A kocsi meg majdnem 1 másodpercet volt fen farolva...

Ez CGI, ez fizikai képtelenségnek tűnik, semmiféle erő nem tarja a függőleges felületen a kocsit.

Eleve a kocsi súlypontja végett a sáncról a falra érkezéstől hátrabillenne az egész, úgy hogy a felfutás és fordulás után már nem érne kerék (legalább is az elsők tuti nem) a falhoz...onnan meg egyenes út a hanyattesés...hacsak nem érünk addig a másik sánc görbületéhez, amire ráesve az levezet minket...

Bringánál más a szitu, az emberke a "testével befolyással van" a kerékpárra...azaz neki tudja "nyomni" azt a falnak addig a néhány pillanatig ill. a súlypontot is eszerint igazithatja. Gondolom én