M 

molnibalage
Guest
Nagy részét nem ismerem, ezért nekem nem mond sokat.Netflix legnézettebb sorozatai országonként. Elég sokatmondó az egyes helyek lelkivilágát illetően.
Nagy részét nem ismerem, ezért nekem nem mond sokat.Netflix legnézettebb sorozatai országonként. Elég sokatmondó az egyes helyek lelkivilágát illetően.
Azta mindenit. Milyen komoly meló lehet.Papír B777-es nem kispályás kivitelezésben
Papír B777-es nem kispályás kivitelezésben
 Mindenesetre kicsit irigylem, jó nagy kéglije lehet amiben ez a "szörnyeteg" elfér (bár ha belegondolok, hogy néha azért takarítani is kell...
  Mindenesetre kicsit irigylem, jó nagy kéglije lehet amiben ez a "szörnyeteg" elfér (bár ha belegondolok, hogy néha azért takarítani is kell... )
) Egyiptomi delegáció volt itt a héten.Valaki tudja miért van egy szaúdi zászló a parlamenten?

A szaúdiak, mint finanszírozók padig automatikusan velük jöttek?Egyiptomi delegáció volt itt a héten.

A szaúdiak, mint finanszírozók padig automatikusan velük jöttek?

Ulippo csak egy van és az a "szemünk fénye!"Meglepodtem, hogy a bunlajstrom es buntetett tagok topik letezik. Vagyis miutan atneztem inkabb azon lepodtem meg, hogy ulippo nevet sehol nem talaltam a visszaeso trollkodas vetsegnel, az uszitas vetsegnel. Hmmhmm

Az uj forummotor elhozta neki is az amnesztiat. Azota pedig igen peldasan viselkedik.Meglepodtem, hogy a bunlajstrom es buntetett tagok topik letezik. Vagyis miutan atneztem inkabb azon lepodtem meg, hogy ulippo nevet sehol nem talaltam a visszaeso trollkodas vetsegnel, az uszitas vetsegnel. Hmmhmm

Fúj! Orbán és Simicska után szabadon?!Az uj forummotor elhozta neki is az amnesztiat. Azota pedig igen peldasan viselkedik.
Marmint egy kis sunyi g**i, de nagyon figyel, hogy ne lepje at a piros vonalat.

Jaaaa, nekem csak most esik le mit jelent a g**i a forumokon. En eddig azt hittem, hogy az valami vicces smajli. Bocsi!Fúj! Orbán és Simicska után szabadon?!

)
)Ez CGI, ez fizikai képtelenségnek tűnik, semmiféle erő nem tarja a függőleges felületen a kocsit.Vertical drift
Ez CGI, ez fizikai képtelenségnek tűnik, semmiféle erő nem tarja a függőleges felületen a kocsit.
Az erőd addig ébred, amíg valami gerjeszti. Ha fe egy matchboxot a fel felületén rányova ellkösz meddig marad a falon? Az autóm ébre nagyon kim mértékű leszorító erő, de ez mikor farol és a kis sebesség miatt is szinte 0.A lendület nem tudja "rányomni" az autót a függőleges falra egy darabig? Csak mert ha függőlegesen indulna fel rajta az autó, akkor persze nem tartaná semmi a függőleges felületen a kocsit, na de itt nekiszalad lendületből, azaz az autó vízszintes irányú sebessége fokozatosan válik nullává. Pl. összenyomódnak a gumiabroncsok, és pár másodpercig, amíg vissza kitágulnak, még a falhoz érnek a kerekek. Addig kell az autósnak lejönnie a falról, mert ha nem, akkor leesik.
A kerékpáros 0,2 másodpercig sem érintte a falat és lényegében az erre érkező sebességet változtatta meg és után lefelé eset... A kocsi meg majdnem 1 másodpercet volt fen farolva...Kerékpárral például ezeket meg lehet csinálni (és ez biztos nem CGI):
Ez CGI, ez fizikai képtelenségnek tűnik, semmiféle erő nem tarja a függőleges felületen a kocsit.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..