M
molnibalage
Guest
Tekintve, hogy akkor költöztem nem túl rég erre idő sem lett volna ráadásul úgy emlékszem, hogy nem engedték, hogy bejelentkezzek oda. Aztán azóta találtam olyan háziorvost, aki úgy is átvett, hogy nem érdekelte, hogy nem bp-i a lakcímem.Át lehet jelentkezni. Szólsz a háziorvosnak, hogy mostantól őt szeretnéd és ő intézi. Pénzt kap érted. Ha nem a saját háziorvosodhoz mész azért nem kap pénzt, de az ő betegei elől veszed el az időt. Aztán meg jönnek az ordibálók, hogy nem azé fizetem a TBt hogy itt várjak, mert olyanok mennek be akik nem is ide vannak bejelentve.
Én is 60 km-re a lakcímemtől választottam háziorvost, mert nem otthon laktam de pl sógorom budára járkált át évekig, mert lusta volt átjelentkezni pestre.
Ha meg annyira nagyon beteg vagy, hogy azonnal kell valami, akkor meg ügyelet. Az nem zavar el.
10+ évvel ezelőtt simán elláttak, mindig. Gond nélkül. Ma állítólag minden csudaszép és jó, zakatol a gazdaság, de egyesek szerint nekem kellene nyomozni, hogy hol látnak és és miért téved a EÜ-ben levő háziorvos és én csináljak bukfencezve hátraszaltót, ahogy járt emel is...?
Ez a normális...?
Az külön vicc, hogy 25+ év olvasom és hallom, hogy hát a hálapénz.
Igen zseniális vezetők vannak, akik 25+ év alatt nem képesek megoldani egy ilyen problémát, de "élsportra" (röhögök) és stadionokra arra van pénz. Arra, hogy ne vágják meg az egyetemi férőhelyeket, vezessenek be kvázi tandíjat egyes szakokon (csak az "elit" csemetéi járhatnak majd kávzi oda) és stadionokra arra bezzeg van pénz...
Bocs, megyek hányni.