Beszélgető

"Azért Rolls Royce, a BAE és a Bentley még létezik"
A Bentley az Volkswagen.
Egy ügyfelem vásárolt, Miamiban egy Bentley-t és észrevette, hogy Győrben készült motor van benne.
(A fickó gépészmérnök az USA-ban, de van egy szőlőbirtoka Magyarországon.)

• Tetszik
Reactions: Matróz Kommandó
"Azért Rolls Royce, a BAE és a Bentley még létezik"
A Bentley az Volkswagen.
Egy ügyfelem vásárolt, Miamiban egy Bentley-t és észrevette, hogy Győrben készült motor van benne.
(A fickó gépészmérnök az USA-ban, de van egy szőlőbirtoka Magyarországon.)

A Rolls Royce (az autógyár, nem a hajtóműveket gyártó cég) pedig a BMW-é.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fip7

Szerintem meg senkinek semmi köze hozzá, hogy TE a dohányzást és az alkoholizmust káros életformának tartod-e. Ugyanennyi közöd van neked is hozzá, hogy az a közösség, amelynek a faszi a tagja mit ítél meg káros vagy követendő életformának. A saját közösségének adta elő a gondolatait, ennek a közösségnek én nem vagyok tagja és te sem. Ergo, semmi beleszólásunk abba, hogy milyen életelveket vallanak amíg az nem káros a társadalomra, hogy Ők nem akarnak jógázni.
A dohányzást és a túlzott alkoholfogyasztást az orvosTUDOMÁNY mi állása alapján tartjuk károsan. Tudod nem vallás meg hit. Ja, meg a társadalom értelmesebbik fele is. Az alkoholizmusról évezredek óta tudjuk, hogy nem jó. Ha egyese embereket kérdezel ma - és ez az eset is bizonyítja - hogy a vallás helyenként érdekes kanyarokra képes.

• Tetszik
Reactions: migfun
A dohányzást és a túlzott alkoholfogyasztást az orvosTUDOMÁNY mi állása alapján tartjuk károsan. Tudod nem vallás meg hit. Ja, meg a társadalom értelmesebbik fele is. Az alkoholizmusról évezredek óta tudjuk, hogy nem jó. Ha egyese embereket kérdezel ma - és ez az eset is bizonyítja - hogy a vallás helyenként érdekes kanyarokra képes.
Van egy kollégám aki a Hit-gyüli teológiát elvégezte... Szerintem már csak a nyelvvizsgája van vissza, szóval elvileg Hit-es teológus. Holnap megkérdezem nektek, hogy mi a helyzet ezzel...

Megjegyzés: A lányom katolikus középiskolába jár. A hittanon elsőben elmondták, hogy másodikban lesz a dogmatika: Istentan, Angyaltan, Démonológia.
Most fogják ők is tanulni valamikor... De még nem jutottak odáig. A kolléga viszont szigorlatozott a témából, ráadásul a Németh Sándor féléből.

Beállított képek de marhajó. :)
https://scopicimpulse.com/2019/08/0...s-an-unusual-photo-series-by-stefan-draschan/

Római út metszete, időszámítás előtt 300 körül épült.
qsnjmb02wrs31.jpg

Van egy kollégám aki a Hit-gyüli teológiát elvégezte... Szerintem már csak a nyelvvizsgája van vissza, szóval elvileg Hit-es teológus. Holnap megkérdezem nektek, hogy mi a helyzet ezzel...
Igazából elég egyszerű a helyzet, hitgyülitől függetlenül is.
Egy keresztyén ember nem jógázhat, mert az egy másik vallás rituáléja.

Igazából elég egyszerű a helyzet, hitgyülitől függetlenül is.
Egy keresztyén ember nem jógázhat, mert az egy másik vallás rituáléja.

+ nem ölhet,nem dughat,nem lophat,nem imadhat mást,csak jehovát,de a nevét nem mondhatja ki,a szomszéd asszonyt se dughatja meg,nem hazudhat,nem,nem, nem...
Ja,gondolatban sem...:D
A szent félelem,a rettegés,a bűn,a kárhozat,stb,jó fej ez a jehova.;)

• Tetszik
Reactions: Hegylakó

Szeretem a gondolatait, előadói stílusát.

+ nem ölhet,nem dughat,nem lophat,nem imadhat mást,csak jehovát,de a nevét nem mondhatja ki,a szomszéd asszonyt se dughatja meg,nem hazudhat,nem,nem, nem...
78425410_2676569485903828_28755214068613120_n.jpg

Ha egy kicsit genya lennék azt mondanám a képen látható tagra nem jellemző hogy heti 70 órát dolgozik. :D

A hülyeségek következményéhez nem kell várni a túlvilágra.
Azért nem lopunk, hogy tőlünk se lopjanak, nagyjából mind a közlekedési morál, vigyázunk egymásra kölcsönösségi elven.

Egyébként ha mégis ölsz, lopsz, lecsuknak, a családod meg hiányolhat és megszégyenül.
A szomszéd nőjét sem a férj jogos két pofonja miatt nem akasztod meg, hanem hogy nem menjen szét a családod, vagy
éppen az övé. Ha mondjuk a férj felakasztja magát már nem olyan férfias tett egy kis etyepetye..., vagy ha depressziósak a gyerekei,
pl hirtelen újra bepisilnek 10+ évesen.

Visszatérve amennyire megtudtam a jógában nem a testmozgással van a HIT-eseknek baja, hanem a mögötte rejlő szakralitással.
Persze az egyértelműen egy magasabb színt.