A tananyag egy elég jelentős része felesleges.Elvesztegetett idő altalanos meg közepiskolas korban?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A tananyag egy elég jelentős része felesleges.Elvesztegetett idő altalanos meg közepiskolas korban?
Megnéztem a videót. Túl sok értékes nem volt benne, annál több rész, ahol fogtam a fejem...Egernek, Pannonhalmának nincs történelmi,vagy kultúrális jelentősége? Ne basz! Mondjuk Egert ill.Tokajt összekeverni vaktérképen még OK, mert térképen pillanatok alatt megtalálnák.
De az irodalmunkat, fontos épületeinket, szobrainkat,festményeinket nem ismerni enyhén szólva is érdekes. Persze én sem vágtam mindent a tesztből,de kurva rég éretségiztem,és mondjuk a Árpád-ház családfáját sem tudnám felrajzolni.
Mondjuk fura elképzelései vannak a profnak, de sok mindenben igaza van.
Skubiz rá a videora,ha van időd.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch?v=hU0ZfaawKTI&ved=2ahUKEwitk_KfqO7lAhVFiqQKHd2WCoYQo7QBMAF6BAgAEAQ&usg=AOvVaw3VgTpSnbcZP40PunA9DMEm
Egy régi barátom 17 évesen letette a német középfokút anno a Rigó utcában és utána sehol nem volt esélye használni. 5 év múlva ott tartott, hogy szinte megszólalni nem tudott már németül.
Igen igen. A közepétől egy elég erős MÍÍÍVAAAN??? érzésem volt nekem is. Azért írtam,hogy furcsa. Akkor lógok neked bő egy órával...Megnéztem a videót. Túl sok értékes nem volt benne, annál több rész, ahol fogtam a fejem...
Sztojkát megint elkapták - derűs lett a szívem ebben a borús időben
https://index.hu/belfold/2019/11/18...zma_meggyilkolasa_miatt_elitelt_sztojka_ivan/
Rőt kötél és lámpavas kellett volna.Ez most komoly,mellbe szúrt egy embert,aki meghalt,és a büntetése harmadát elengedték?
Olvass utána milyen rettenetes bánásmódban részesült Szögi Lajos gyilkosa.Ez most komoly,mellbe szúrt egy embert,aki meghalt,és a büntetése harmadát elengedték?
Gondolom közben feltámadt Marian Cozma azért.Ez most komoly,mellbe szúrt egy embert,aki meghalt,és a büntetése harmadát elengedték?
Ez most komoly,mellbe szúrt egy embert,aki meghalt,és a büntetése harmadát elengedték?
Alapból a lehetőség mindenki esetében megvan rá, hogy 2/3 letöltése után feltételesen szabadlábra mehet, ha nem zárják ki vagy nem bűnszervezetes/visszaeső az illető, plusz benn is viselkedett. Régi Btk alapján még a végrehajtási rezsim szerint alakult a feltételes (2/3-tól 4/5-ig) de ez megszűnt. Alapból minenkinek jár a 2/3. Az értelme meg annyi hogy valamivel elfele kell motíválni a rabokat a benti bűnözéstől (ugyanis ugrik a feltételes) és van aki tényleg javul, benntartani felesleges, káros.
Amit viszont nem értek (utólag könnyű okosnak lenni) hogy miért nem zárták eleve ki a könnyítést feltételest, de gondolom alaposan átrágták.
Viszont ha most még feltételesen volt akkor jó hír hogy a feltételes szabadláb az ugye feltételes. Ha bűnözöl alatta akkor mész vissza és még kapsz egy kicsit, ráadásul jobban meg is zúznak. Sztojka úrnak most van 4,5 év hátralévő, plusz egy fincsi bűnszervezetben üzletszerű halmazat. Ha ismét elítélik, a feltételes kizárt. Egy ideig ki lesz vonva a forgalomból.
Amúgy félig viccesen, de a Zrínyi 2026 az melyik Zrínyiről kapta a nevét? Miklós, Miklós vagy esetleg Ilona?Rájöttem, hogy sokkal jobb, izgalmasabb a magyar fociválogatott helyett a magyar haderőfejlesztésnek szurkolni... mert itt legalább van eredmény
Hajrá HM hajrá Zrínyi 2026
Mind a 3-nak nagy neve van szóval lényegtelen.Amúgy félig viccesen, de a Zrínyi 2026 az melyik Zrínyiről kapta a nevét? Miklós, Miklós vagy esetleg Ilona?
Az egyikük Munkácsot védte sokáig, nehogy diplomáciai botrány legyen belőle.Mind a 3-nak nagy neve van szóval lényegtelen.
Rájöttem, hogy sokkal jobb, izgalmasabb a magyar fociválogatott helyett a magyar haderőfejlesztésnek szurkolni... mert itt legalább van eredmény
Hajrá HM hajrá Zrínyi 2026
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..