Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A fogyasztásmérő elött közösítik. Az első csatlakozási ponton. Fogyasztásmérő alatt a védő vezetőnek nincs csatlakozási pontja.Pontosan. Általában kint a fogyasztásmérőnél választják ketté és utána már tilos újra közösíteni őket.
Jézus. Hogyan?Meghalt Benedek Tibor
Csütörtökön 47 éves korában meghalt Benedek Tibor, háromszoros olimpiai, valamint világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, minden idők egyik legjobb játékosa, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a sportági Hírességek Csarnokának tagja.
origo.hu
Front? Tegnap meghalt a szintén 3xos OB vízilabdázó Kárpáti György, Csurka László, Csurka István tesója, a színész, ma meg Benedek? Benedeknél valószínűleg rák, de ez a két nap így nagyon szomorú ...Jézus. Hogyan?
Hasnyálmirigy rák ...Front? Tegnap meghalt a szintén 3xos OB vízilabdázó Kárpáti György, Csurka László, Csurka István tesója, a színész, ma meg Benedek? Benedeknél valószínűleg rák, de ez a két nap így nagyon szomorú ...
Sulit nyilván nem szabad hanyagolni és a tartalékosság sem kérdés.Ugyhogy tenyleg joljonne valami tanacs
Az a baj hogy ez a kibekkeles zajlik mar egy ideje /meg annyira nem viselt meg /de ide is sokszor ejfel utan van idom kommentelni cegigolvasni a topikokat es meg akozbe is van hogy csinalgatok ezt azt.../ /jo en vagyok a hulye mert egy elet nem eleg tul sokat akarok...de ezen valtoztatni egyenlore nem akarok ameg birom huzok hogy ha majd nembirom pihenhessek./ calamit fel kell adni ez biztos talan az allatok abba ugy sem lessz penz a jovobe /csak sajnalom a jo vervonalakat felszamolni mert mar oromet okoz hogy mar olyan kozel vagyok az altalam tokeletesnek elkepzelt tulajdonsagu es kullemu allatok eleresehez..../jo tudom ez is olyan hogy soha nem er veget mert ha elerem tovabb finomitanak eddig nem olyan fontos tulajdonsagokat jegyeket szeretnek majd ez fix.../Sulit nyilván nem szabad hanyagolni és a tartalékosság sem kérdés.
A föld, gyümölcsös, méhészet stb. körből pedig azokat kell kiszervezni, például csak pár évre(!) bérbe adni valamelyik hozzáértő ismerősödnek, amik a legtöbb időt és energiát viszik el.
Ami még nekem "bejött", hogy elkezded kizsigerelni a tested, kevesebbet alszol és kávéval próbálod becsapni magad. Pár évet ki lehet így bekkelni, csak aztán ne felejts el visszatérni az egészséges életvitelhez.
Egy ilyen tokeletes lenne kar hogy a kornyekunkon ilyen nincs /heti a2-b3 napos delutanos van csak./ de vegulis ha elkezdenem bp n az elso evet kulonbozetivek 11. Osztalyt lehet tanev kozbe attudnak jelentkezni a kozeli intezmenybe evkozbe./es akkor nem veszne el a 2 evem /ennek utannajarok lehet ez lenne a legjarhatobb ut gimi teren./csak az elso par ho lenne macerasabb./
Az a baj hogy ez a kibekkeles zajlik mar egy ideje /meg annyira nem viselt meg /de ide is sokszor ejfel utan van idom kommentelni cegigolvasni a topikokat es meg akozbe is van hogy csinalgatok ezt azt.../ /jo en vagyok a hulye mert egy elet nem eleg tul sokat akarok...de ezen valtoztatni egyenlore nem akarok ameg birom huzok hogy ha majd nembirom pihenhessek./ calamit fel kell adni ez biztos talan az allatok abba ugy sem lessz penz a jovobe /csak sajnalom a jo vervonalakat felszamolni mert mar oromet okoz hogy mar olyan kozel vagyok az altalam tokeletesnek elkepzelt tulajdonsagu es kullemu allatok eleresehez..../jo tudom ez is olyan hogy soha nem er veget mert ha elerem tovabb finomitanak eddig nem olyan fontos tulajdonsagokat jegyeket szeretnek majd ez fix.../
Koszonom. /elso lepesnek a gyumolcsos berbeadasa valoban konnyitene/
Csak eladasra keszitem a hazipalinkat. Volt hogy 5 fozetet is leeresztettem ugy hogy megcsak meg sem kostoltam. No nem azert mert tartottam volna tolle. De nem igazan kivanom/szegyen de altalaba teazok palinkafozes kozbe/./fiatal koromba az arvak konnyet is megittam a felig romlott pimposodo bor se volt gond ha volt belolle eleg.../ 7. Es koromtol 20 eves koromig egy evbe 2-3 jozan pentek szombatomnal tobb nem volt. Aztan abbamaradt ugyan azokat a koroket futottam ugyan azok az esemenyek tortentek es rauntam. Ma mar csak nagyobb rendezvenyen iszok komolyabb mennyiseget./azt is nyaron 1-2 alkalommal /de a masnap mar nem mullik el egy tanyer tyukhuslevestol / amugy havi 1-2 sor meg 1 palack minosegi bor ezek is valakivel beszelgetes vagy kaja kozben /de van hogy a palack borbol borecet lesz az "udito italomba /mezes ecetesvizet szoktam inni ha vizen kivul mast kivanok.../mezes viz palackba jo edesre es ahhoz egy kis almaecet./ egyebkent volt mar tobb olyan ev hogy csak a palinkabol volt bevetelem meg a borbol mert minden mas ami hasznot hozott fejlesztesre ment el./Kicsit kevesebb "házipálesz", ki lehet bírni 1-2 évig , megéri