M
molnibalage
Guest
Ez a műemlék védelem minden szaron az, amiért ütni tudnék.molnibalage
Pl. Húgom BP-re járt középsuliba. Omladozott szét az egész, de nem újították fel. Indok: Műemléki védelem, nem lehet hozzá nyúlni.... Így újítsd fel.
Egyesek azt képzelik, hogy az egész ország egy kibaszott skanzen vagy mi...?
Nem lehet mindent is megőrizni...
Egy fog épülni, csak az is érdekes helyen sajnos. Legalábbis úgy tudom, hogy már zajlik a dolog, de majd jó időben eltekerek megnézni mi a helyez ott.Budapesti kórházak szintén le vannak pukkanva. Rokonság miatt jártam párban. 10 éve is borzasztóak voltak ma is azok.
Az EU-s pénzek miatt vidéken kezdték a felújításokat, pl. amíg Pécsre jártam egyetemre felújítottak két kórházat és épült új szárny az egyetemhez.
Budapestnek föl lett ajánlva , hogy kapnak 0-ról épített új "szuper kórházakat". Az nem kellet az önkormányzatnak.
Dettó. Nagyon kéne már több "szuperkórház" és ezeket az épületeket lehet leadni/eladni és felőlem dózer is.Hát akkor lehet tovább nézegetni ami most van. A mostani kórház épületek szerkezetükben elavultak, fölösleges rájuk pénzt költeni de ez csak az én magánvéleményem.
Nekem négyet vettek ki magánba és maximálisan elégedett voltam. Ebből kettőt (vagy hármat?) ugyanazt a doki vett ki.A magán egészségügy vs. közegészségügyre pedig kaptál választ.
Én annyival egészíteném ki, hogy a magán a könnyű melót szereti.
Nekem pl. bölcsesség fogamat vették volna ki két éve. Nehéz meló lett volna a legtöbben nem is vállalták. BP-n elvállalta egy magán, hogy nah majd ő.....
Nem tudta kivenni, ellenben szépen szét túrt mindent, taxival mehettem az ügyeletes szájsebészetre , hogy műtsenek meg. Mivel állami TB-s hely nem küldhettek el, ellenben a magánnal aki menet közben közölte, hogy hát ezt így ő mégsem tudja kivenni.....
Az utolsót tavaly decemberben kapta ki más. Amikor állami talán nem is fogadott volna...
Bp-n lakom, de ha Miklóson laknék, akkor vakarnám a fejem, hogy ez mos mi...?Neked most kicsit kényelmetlen volt miklóson a bürokrácia átszervezése mert a szokott helytől arrébb került 4 km-re. Okés, neked ez kis kényelmetlenség.
Vagy Szigethalommal közös lett és azért került oda? Nem tudom. De akkor is fejvakarós.