Azért, hogy ne érje meg ügyeskedni.A többsávos adózás egy út az igazságosabb adózás felé. Miért kellene egy minimálbérre bejelentett embernek pontosan ugyanannyi adót fizetnie, mint egy kétdiplomás, 3 nyelvvizsgás mérnöknek?
A munkavállalók 70%-át érintette a legutóbb ez a hülyeség. Etikátlan húzás volt, ami pont a középréteget nyúzta. Ha kicsit feljebb húzod meg a határt és csak a fizetésből élők harmadát szívatod vele, akkor is csak a polgári réteget gyengíted, mert a gazdagok bevétele nem bérből van. Ráadásul az elmúlt 11 év a bizonyíték rá, hogy mi van, ha nem többsávos az szja.
Igen, de azok a vendégek valahol aludni is szeretnének, különben nem fizetnek... Szemét dolog tőlük, tudom, de ilyenek.Ha annyira önzetlen módon akartak volna segíteni, akkor a kollégisták kilakoltatása nélkül is adhattak volna pénzt a kolik kipofozására..

Brühühű, jogsérelem ért, kompenzációt akarok, brühühű....Hogy kompenzálod azt, hogy a szülőnek és esetleg a diáknak is szabadnapot kell kivenni, benzinköltsége van, idejét és idegeit kell erre az egészre rászánni kétszer? Kifizetik nekik két hétre a legközelebbi szállodát? Vagy a kompenzáció az majd az ingyen víz lesz, amíg sorban állnak a portán, hogy leadják a kulcsokat?
Jaj, ne már! Ezek nem ovisok. Nem kell a szülő a költözéshez.
Magad uram, ha szolgád nincsen.Arra nem válaszoltál, hogy akkor mikor jössz a Kármánhoz? Hétköznap délelőttönként is ráérsz?
Csak általánosságban írtam, hogy milyen építő volt az a pár sor, a téma többi hozzászólásához képest.Légyszi idézd ahol vallást gyaláztam, és a többi.