Na, halhassátok a kabaré végét, mert ez az...
- Szóval Miklóson közölték, hogy odafent Bp-n hülyék, ők baszták el...
- ...de mivel csak az első látogatást látni a rendszerben, mert csak az volt időpont foglalva, csak azt látják, a többit nem.
Teccik érteni?
Csak akkor marad nyoma annak, hogy ügyet próbálok intézni, ha időpontra megyek, ahol
eleve olyan határidő ad MAGA A RENDSZER, amivel kicsúszol az ügyintézési határidőből. De mivel eleve elbaszták volna - ugyanaz a két ügyintéző pingpongozott velem Bp-n - ha eljutok időben végigülve a X órát és akkor is elbasszák, a
nnak sem marad nyoma. Ergo nincs mire hivatkozni. Ugyanott lettem volna.
Kérem szépen, íme, így néz ki egy következménynek nélküli rendszer.
Mármint a szerv oldaláról.
Ahol, az, hogy a rendszer elbassza akkor a user szív nyoma, na az meg nincs. Ha meg nem tetszik én fellebbezek meg bíróság meg 30k HUF, hogy ne kelljen tizenx ezer HUF-ért visszahelyezni a forgalomba, ami amúgy is ki lesz vonva és mire lemenne ez az egész, addig sem döntene a bíróság, csak az én időmet és pénzemet basznám el.
Köszönöm, köszönöm, hogy mindez értem van.
Két kibaszott szabad nap és utazással és mindennel nekem került 20k HUF-ba, hogy 4 hónapra ki legyen vonva a jármű és NEGYEDJÉRE sikerült átírni a kocsit...
Ahol közölték, hogy eleve hülyeség volt, hogy nem ugrott volna a forgalmi átíráskor ez is hülyeség. Ebből indult az egész halasztósdi.
Aztán közölték, hogy elektronikusan le tudták volna kérni a műszaki adatlapot, meg nekem nem is kell,
bár ehhez képest ők is elkérték tőlem.
Magyar közigazgatás...