Én se. Csak szóltam, hogy készülj a tetves bank jobban az idegeimre ment mint az állami bürokrácia. Pedig az utóbbiak se voltak kispályások.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát még ha olyan fontos hivatal, mint az örökségvédelem begyöpösödött vénasszonnyal. Onnan az asszonyt kitiltottam, mert nekem is durván ugrált a pulzusom, ha ő is ott van sosem kapunk engedélyt. Igy mindent megígértem, szépen mosolyogtam, aztán a felét sem tartottam be, ellenőrizni meg egy rugalmasabb kolléga jött.HA véletlen lakáshitelt kell intézned vegyél be előtte nyugtatót.... Én is azóta szedek vérnyomáscsökkentő.
Próbálkozz a szeretet erejével, az mindent legyőz!!!Én se. Csak szóltam, hogy készülj a tetves bank jobban az idegeimre ment mint az állami bürokrácia. Pedig az utóbbiak se voltak kispályások.
Végtelenül kedves voltam egészen a negyedik (!) alkalomig.Igazából én mindezek ellenére igyekszek minden ügyfélszolgálattal, ügyintézővel kedves lenni, még ha néha qrvanehéz. Az asszonyt jól fel is idegesítem ezzel, ő nem bírja tartani a száját, beszólogatna. De úgy vagyok vele, ilyen ügyfél rengeteg van, aki megmondja a frankót, ez ma nagy divat. Hátha épp ezzel a kedvességgel lehet előnyt elérni. Nem mindig, de talán többször bejön. Persze van, amikor nálam is elgurult a gyógyszer.
Egyébként ha már jó példa, talán ebben lehetne tanulni a Nyugattól. Általában mind az államigazgatásban, mind a szolgáltatószektorban sokkal kedvesebbek az emberrel, mint itthon. Ez nem tudom, miből ered. Jobb fizu, kiegyensúlyozitabb dolgozók, vagy jobban be vannak tanítva, vagy a belső hozzáállás kint más....
Próbáltam Majd az ordítás és a jelentem Nemzeti bank szókapcsolat hozott áttörést Azóta se szeretnek abban a fiókbanPróbálkozz a szeretet erejével, az mindent legyőz!!!
De ezek után már rettegek attól mi vár rám, ha lakást kell vennem. Egy kocsi átírást nem tudtak ezek a faszok megcsinálni és a szerv két irodája egymásnak ellent mondott.
Teljesítményadó,
És ha idő előtt vissza akarod fizetni vegyél be dupla adagot!HA véletlen lakáshitelt kell intézned vegyél be előtte nyugtatót.... Én is azóta szedek vérnyomáscsökkentő.
Nálam is ez az alap, de időnként nem bírom...olyankor előre szólok, hogy nem vele van bajom, ő nagyon kedves, rendes csak a cége és az eljárása gané.Igazából én mindezek ellenére igyekszek minden ügyfélszolgálattal, ügyintézővel kedves lenni, még ha néha qrvanehéz
basszus hogy felhuztak a bankban amikor utoljara hoszabbitottam a lejart kartyamat..És ha idő előtt vissza akarod fizetni vegyél be dupla adagot!
Az jó, de Budapesten a kerületek szedték, idéntől meg a NAV szedi, így mindegy is ki nyer.Teljesítményadó,
Vidéken minden oké volt. Pesten minden oké volt....aztán nyertek a kommunisták, na azóta minden évben duplán akarják beszedni tőlem és jön a fenyegetőző VÉGZÉS, HATÁROZAT, LETILTÁS levél amíg el nem küldöm nekik, hogy befizetve k.vanyád keressd meg. Egyből jön az elnézéstmegvan.
Szal Csekk, bizonylat bármi félretesz, mert pesten szeretik kétszer beszedni.
És ha idő előtt vissza akarod fizetni vegyél be dupla adagot!
Nálam is ez az alap, de időnként nem bírom...olyankor előre szólok, hogy nem vele van bajom, ő nagyon kedves, rendes csak a cége és az eljárása gané.
Szerencsére csak rossz 4 millió forint kb 25 rugó a törlesztőjeÉs ha idő előtt vissza akarod fizetni vegyél be dupla adagot!
Igazából a problémára a válaszokat egy jó, rendszeresen felkeresett könyvelő fogja megadni. Ha nem lekezelően beszélsz vele, és elfogadod a tanácsait, amit a bizalma elnyerése után ad. Sztem keress egy tényleg jó könyvelőt és próbálj meg kialakítani vele egy baráti kapcsolatot. Meglásd csodát tud tenni! Ezek az ügyintézéssel az ő világuk.Magyar állammal viszonyom újabb csodás fejezete.
Jogkövető állampolgár leadózza, amit kell, de hát kell valami szutyok ÁFA bevallást csinálni. Hurrá.
A Google Adsense-hez közösségi adószámot kellett kérni, kifejezetten erre hívja fel a figyelmet mindenki. Hogy kell.
Fogod az ÁNYK-t és ezt vágja képedbe.
Ezt a négy választási lehetőséget adja ÁFA bevallásnak.
Minden egyes témát érintő anyag közli, hogy a Google-s adózáshoz közösségi adószám kell.
Ergo az első sor első fele igaz, hiszen okkal van közösségi adószámom, rendelkezem vele, de jogi személy meg nem vagyok.
Erre mi a válasza a rendszernek?
Ja, hogy hogy azt nem választhatom.
És innentől fogva az állampolgár mit csináljon...?
Ha valaki ezek után azt mondja, hogy akkor a 3-as kell meg természetes személy, akkor OK, de közösségi adószámom meg van.
Sakk-matt.
Na, mi legyen? De tényleg....
Kérdezzem meg a NAV-ot? Eddig sem válaszoltak semmire sem...
Komolyan mondom, mi az, ami ebben a sz*rfészekben működik?
Mi az előtörlesztéssel szoptunk, valahogy nem sikerült megoldaniuk, hogy nem a havi befizetést, hanem a futamidőt akarjuk csökkenteni. Aztán mondták, hogy nem szoktak ilyet intézni, mert nem igazán gyakori abban a fiókban. De ha csak abban nem lennének a helyzet magaslatán, nem csak egy banknál, meg nem csak nálunk.És ha idő előtt vissza akarod fizetni vegyél be dupla adagot!
Ki van adva, bizonyos mennyiséget el kell adni nekik.basszus hogy felhuztak a bankban amikor utoljara hoszabbitottam a lejart kartyamat..
csak egyszeru debit kartyam van/volt, felveszem a fizut es annyi, esetleg a boltba veszek vmit ha nincs keszpenz nallam.
akarsz kredit katyat is? csinalunk olyat is 2 perc az egesz... nem akarok
2 perc mulva megint... akarsz kredit kartyat? nem!
potyogtet a szamitogepen par percig, megint felnez, akarsz kreditkartyat is?
NEM !!!
jolvan...
1 perc mulva:
akarsz ilyen meg ilyan termeket? nem
majdnem mar kesz az egesz..akarsz ilyen meg olyan termeket, van occo kreditunk is...
NEM! hogy bassza mar meg, nem akarok semmit csak a kartyamat..
jol van no..nem kell haragudni.
baszuss...mint a rossz ocskavas bizniszelo ciganyok. minden aron rad akarnak sozni vmi szart.
basszus hogy felhuztak a bankban amikor utoljara hoszabbitottam a lejart kartyamat..
csak egyszeru debit kartyam van/volt, felveszem a fizut es annyi, esetleg a boltba veszek vmit ha nincs keszpenz nallam.
akarsz kredit katyat is? csinalunk olyat is 2 perc az egesz... nem akarok
2 perc mulva megint... akarsz kredit kartyat? nem!
potyogtet a szamitogepen par percig, megint felnez, akarsz kreditkartyat is?
NEM !!!
jolvan...
1 perc mulva:
akarsz ilyen meg ilyan termeket? nem
majdnem mar kesz az egesz..akarsz ilyen meg olyan termeket, van occo kreditunk is...
NEM! hogy bassza mar meg, nem akarok semmit csak a kartyamat..
jol van no..nem kell haragudni.
Használható jog...
Mi a teendő, ha elgázol minket egy szarvas? És ki fizeti a kárt?
Egy váci bíró szerint a közutakat teljesen vadmentessé tenni nem lehet, mert a nyúl mindenhol átmegy. Aztán jött az Alkotmánybíróság.index.hu
Álló jármű vs vezess óvatosan?Szarul indokolt ítélet, miközben szerintem a törvényi szabályozás egyértelmű, az általános, vad által vadászterületen okozott károkozásánál kimentési ok van, speciális a mezőgazdasági károkozás szabályai (klasszikus vadkár - nem ritkított vaddisznó megeszi a termést), az autóval ütköző vadra pedig a veszélyes üzemek találkozására vonatkozó szabályok vannak, gyakorlatilag a felróhatóság arányában oszlik meg a kár. Ha a vadásztársaság húzott vadkerítést, nem is volt kidőlve vagy lyukas, kitette a szarvasos táblát hogy itt bizony vadakra kell számítani, vezess óvatosan, és te meg nem voltál eléggé az (a gyakorlatban mondjuk nehéz), akkor te viseled a károdat és a vadásztársaságét is, ha pedig senki sem hibázott, akkor mindenki maga viseli a sajátját.
Megjegyzem, évi 40-50 ezer forintért köthetsz olyan biztosítást autóra, ami a vad- és az elemi kárt is fedezi...
Álló jármű vs vezess óvatosan?
Isten igazából, ez bármilyen hitelre elmondható.HA véletlen lakáshitelt kell intézned vegyél be előtte nyugtatót.... Én is azóta szedek vérnyomáscsökkentő.
Csak károd ne legyen. Onnantól nem lesz szolgáltatás. Eleve már a gtk intézménye is röhelyes, de ezen felül is, ha peched van majd lát pénzt a köbükunokád.Írtam a kocsi kötelező biztosítónak,
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..