1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] A nagy sakktábla

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Montezuma által indítva @ 2013. február 9..

 1. Magor Zoltán

  Magor Zoltán Active Member

  Nem igazán voltam képben ezzel a gréta thurnbergel...de valami borzasztóan szánalmas, ahogy "bizonyos érdekcsoportok" újabban gyerekeket tolnak maguk előtt, azokat ki és felhasználva az emberek befolyásolására és hülyítésére. Az a baj, hogy sok agyhalott gyökér van aki elalél mert mond valamit egy 15 éves kislány... hát 15 éves... és kislány... az ártatlanság mintaképe.... ő aztán biztos nem hazudna.... győzködi magát a hülye proli. És csak úgy habzsolja a szart, amit a kis gréta nyom ki magából.
   
  Pogány likes this.
 2. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Attól, hogy valaki fiatal, még lehet hülye :)
   
 3. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Ez a már választási hisztéria része, Kínában is beindult a "Keep America Great" zászlók és sapkák készítése.
   
 4. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Nem keveseknél ez a korral sem változik.:D
   
  Pogány, vilmoci, zeal and 2 others like this.
 5. fenntartható fejlövés

  fenntartható fejlövés Well-Known Member

  Így-így! És nem sokára eltűnik a süllyesztőben egyik napról a másikra, mint ez a dagadt, trágár magyar klónja.
  De igazából nem is vele van a baj, hanem azzal, hogy valakik fogtak egy gyereket, megalkották, (fel)használják és ha már nem használható tovább, kidobják, mint a fikás zsebkendőt.
  Minden eszköz megengedett, a klímabolsevizmus nevében..
   
  Pogány and Magor Zoltán like this.
 6. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Bizony,ki kell törni a világbékének,kevesebb fegyver kell, több diverzifikáció a rasszista országokba,több same sex marriage,több pride,több toleancia,több abortusz,meg minden(is).
  Grétike tudja....:D
   
  zeal and Magor Zoltán like this.
 7. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Greta T. kapcsán külön nyomasztó, hogy enyhén autista szegény, egész pontosan Ansperger-szindrómás. Ez a sajtóban úgy jelenik meg, mint valami szuperképesség, amitől még fontosabbak a lány állításai -- miközben pont nem a széles látókör és az átfogó értékelőképesség garanciája ez a kórkép.
  https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Asperger-szindróma
   
 8. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Köszönöm,de nem ér ennyit a kiscsaj,mint klimatológus.
  Azért az utóbbi években bebizonyosodott nem kevés politikusról,közszereplőről,hogy finoman szólva is hiányos a tudásuk,abban,ami a szakterületük,nem kell sokat várni tőlük.
   
  Pogány and FilcTroll like this.
 9. Lator

  Lator Well-Known Member

  Nem CSAK klimatológus:)Ebből a kiscsajból szerintem olyan modernkori univerzàlis megmondóvéglényt akarnak faragni. Megtestesít mindent ami modernkori agymenés. Lassan ki fog derülni hogy vegán is és extrém feminista
   
 10. plushun

  plushun Well-Known Member

  Még azzal sincs baj, hogy hülye. A baj ott van, hogy a kiscsaj beteg (asperger színdrómás) és a szülei meg anyagi haszonszerzés végett kihasználják a saját gyereküket, aki meg csak egy eszköz a multik számára. Globális felmelegedés van? Igen. Nem kellene kőolajat égetnünk? Igen. Melegszenek az óceánok és rengeteg a műanyag? Igen. De ezt Gréta performance akciói nélkül is tudjuk, és mászkálhat jobbra balra, nem ő fogja megváltoztatni a helyzetet. Olyan érzése van az embernek, hogy az ilyen Gréták a modern kor Alekszej Grigorjevics Sztahanovjai.
   
  BiancoGasto, b4l4g3 and FilcTroll like this.
 11. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Lottót kellett volna vennem basszus, mert most nyilatkozta le szó szerint, hogy számára az Asperger szuperképesség. Én meg csak ironizálni próbáltam.
   
  Pogány, fip7, gergo55 and 4 others like this.
 12. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Majd meg megerjuk hogy az Ensz-ben is annak nyilvanitjak. Ahogy transznemu meg egyeb betuseket is atnyilvanitottak betegrol nemreg, szerintem karacsonyig meg sokminden megeshet.
   
  Pogány and gergo55 like this.
 13. Python

  Python Well-Known Member

  Az amerikai haditengerészet a Dél-kínai-tengerhez hasonló „szabad hajózhatóságot biztosító” műveletek végrehajtását vette tervbe az arktikus vizeken. Izlandon belpolitikai viharokat okoz az amerikai katonaság visszatérése, miközben Moszkva 128 ezer katonával hajt végre hadgyakorlatot ebben a hónapban az arktikus térségben.
  Katonai versenyfutás a leolvadó Északon – a célkeresztben Izland
   
  antigonosz and fishbed like this.
 14. Python

  Python Well-Known Member

 15. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Egy utolsó megjegyzés Grétához: én nem bánom, hogy zöld ügyekért áll ki, mert ez nagyon fontos téma, és tényleg a vesztünkbe rohanunk. Sztem az igazi baj vele az, hogy a politikától vár megoldást, pedig onnan csak tiltás és hazugság várható. Ha a kiscsaj ugyanennyit kampányolna azért, hogy az emberek gyakoroljanak önkritikát, és drasztikusan csökkentsék a fogyasztásukat, akkor egy szavam se lenne. Az állami megoldások mind vmilyen zöldnáci diktatúrát jelentenek, ahol végső soron a hatalom mondja meg, ki milyen fogyasztásra jogosult. G.T. ezt szorgalmazza, és ez nem tetszik.
   
  zsolti, Pogány, anonim999 and 5 others like this.
 16. ghostface

  ghostface Well-Known Member

 17. Littlejohn

  Littlejohn Well-Known Member

 18. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  zsolti, fishbed, megazez and 7 others like this.
 19. tomcat1

  tomcat1 Well-Known Member

 20. Python

  Python Well-Known Member

  Új frontvonal nyílhat meg az amerikai-kínai kereskedelmi háborúban. Canberra és Washington közös erővel kívánja felvenni a harcot a frissen felemelkedő keleti nagyhatalommal, megakadályozandó, hogy Kína monopolizálja a stratégiai fontosságú ritkaföldfémek és ásványi anyagok kitermelését. Az ausztrál kormány már lépett is, és 15 bányászati helyszínt jelölt meg kiemelt projektként.
  Ausztrália lehet a kínai-amerikai kereskedelmi háború legújabb mellékhadszintere
   

Ezen oldal megosztása